HAIRSTYLING ROGER

Contactgegevens HAIRSTYLING ROGER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAIRSTYLING ROGER: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAIRSTYLING ROGER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEERTERSTEENWEG 352; 3640; KINROOI, België

Telefoon (phone): 89702786 (+32-89702786) 89702786 (+32-89702786)

Fax (fax): +32 (13) 458-36-23 +32 (13) 458-36-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAIRSTYLING ROGER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAIRSTYLING ROGER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAIRSTYLING ROGER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAIRSTYLING ROGER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAIRSTYLING ROGER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAIRSTYLING ROGER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAIRSTYLING ROGER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAIRSTYLING ROGER
Products information HAIRSTYLING ROGER

BTW identificatienummer (tax): BE09280670166
Ondernemingsnummer: 9172729492
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAIRSTYLING ROGER
(Get full report from official database of BE for HAIRSTYLING ROGER)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAIRSTYLING ROGER
Addition kinds of activities for HAIRSTYLING ROGER

781999. Diensten gerelateerd aan motion pictures, nec | Services allied to motion pictures, nec
39490513. Doelen, boogschieten en geweerschieten | Targets, archery and rifle shooting
50320307. Tegel, structurele klei | Tile, structural clay
50840703. Meet- en testapparatuur, elektrisch | Measuring and testing equipment, electrical
50859918. Plastic pallets | Plastic pallets
59999910. Elektronische onderdelen en uitrusting | Electronic parts and equipment

Werken bij HAIRSTYLING ROGER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAIRSTYLING ROGER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAIRSTYLING ROGER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAIRSTYLING ROGER. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenmedewerker (m/v) | Voltijds | Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan. Je komt terecht in een team waarbij je ondersteuning biedt voor de bereidingen van koude maaltijden en de bedeling hiervan (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega's je heel dankbaar voor zijn. Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z'n plaats, klaar voor een nieuwe dag.

  • Monteerder regio Aalst tijdelijk - dagwerk (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Aalst gaan wij op zoek naar een Monteerder (m/v) in dagwerk. Dit is een tijdelijke opdracht tot en met eind december 2018. Een greep uit je takenpakket: Je werkt zelfstandig en in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren Je ontvangt het materiaal dat door de magazijniers wordt gebracht. Je interpreteert en controleert de materiaallijst, schikt het materiaal en beheert persoonlijk de magazijnbonnen voor uitneming, teruggave of schrapping van materiaal Je staat in voor de uitvoering van de montage van toestellen en assemblages in overeenstemming met de normen van de kwaliteitscontrole en volgens het werkplan beschreven in het routingboek - Je voert het werkorder zelfstandig uit en rapporteert moeilijkheden, fouten of onduidelijkheden aan de Productie-manager Je zorgt voor het inpakken van de gemonteerde toestellen/assemblages

  • Hvac Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, Regio Roeselare zoeken wij:  EEN INSTALLATEUR SANITAIR HVAC Functieomschrijving: Als HVAC technieker staat u samen met uw collega's in voor allerhande hvac werken. U legt de sanitaire & - verwarmingsleidingen, plaatst ketels en radiatoren, zet het sanitair op.... Kortom u bent in staat om een werf van begin tot einde af te werken.

  • poetshulp regio Eke - Nazareth - Deinze - Asper - Gavere - Merelbeke (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazareth - Deinze - Asper - Gavere - Merelbeke. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Houthalen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques Zwevegem - Sint Denijs en randgemeenten (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Winkelmanager in opleiding Colruyt regio Brussel Noord-West (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Een job bij jou in de buurt! In een van onze volgende winkels: Sint-Pieters-Woluwe, Oudergem, Evere, Schaarbeek, Roodebeek en Kraainem. Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: - Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. - Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. - De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

  • Reclame bedeler in Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Psycholoog-Psychotherapeut (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Manshoven Psychologenpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Manshoven Psychologenpraktijk is een praktijk voor psychologische begeleiding, cognitieve gedragstherapie en schematherapie bij jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen. We werken samen met 4 klinisch psychologen-psychotherapeuten (i.o.) voornamelijk op gebied van stemming, angst en persoonlijkheid. Om tegemoet te kunnen komen aan het groeiende aantal hulpvragen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde psycholoog-psychotherapeut (doelgroep volwassenen). We zoeken een collega-klinisch psycholoog die tevens interesse heeft om mee de eerstelijnspsychologische zorg te helpen versterken en de verbinding legt tussen onze psychologenpraktijk en de bestaande samenwerking met de huisartsenpraktijk.

Zoek naar antwoorden van HAIRSTYLING ROGER in sociale netwerken
Look for responds of HAIRSTYLING ROGER in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAIRSTYLING ROGER. Laat een reactie achter voor HAIRSTYLING ROGER. HAIRSTYLING ROGER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAIRSTYLING ROGER. Leave a respond for HAIRSTYLING ROGER. HAIRSTYLING ROGER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAIRSTYLING ROGER op de google maps. Adres en contacten HAIRSTYLING ROGER
Location of HAIRSTYLING ROGER on the google maps. Address and contacts of HAIRSTYLING ROGER

Andere gerelateerde bedrijven als come HAIRSTYLING ROGER HAIRSTYLING ROGER: CHRISTINE DELMOTTE | JEAN-PIERRE MOUREAU | GIOVANNA ARRIGO | Verheire L | K T S NV

Other related companies as HAIRSTYLING ROGER: CHRISTINE DELMOTTE | JEAN-PIERRE MOUREAU | GIOVANNA ARRIGO | Verheire L | K T S NV

HAIRSTYLING ROGER is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAIRSTYLING ROGER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09280670166. Het bedrijf HAIRSTYLING ROGER bevindt zich op het adres: WEERTERSTEENWEG 352; 3640; KINROOI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 358,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van HAIRSTYLING ROGER is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAIRSTYLING ROGER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAIRSTYLING ROGER, openstaande posities, locatie van HAIRSTYLING ROGER op de kaart.

HAIRSTYLING ROGER is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAIRSTYLING ROGER, company assigned to the tax number BE09280670166. The company HAIRSTYLING ROGER is located at the address: WEERTERSTEENWEG 352; 3640; KINROOI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 358,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of HAIRSTYLING ROGER is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HAIRSTYLING ROGER is not available. You also can look at reviews of HAIRSTYLING ROGER, open positions, location of HAIRSTYLING ROGER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAIRSTYLING ROGER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAIRSTYLING ROGER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAIRSTYLING ROGER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAIRSTYLING ROGER, employees, financial statistics.