DIERENHOTEL MARCODIA'S

Contactgegevens DIERENHOTEL MARCODIA'S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIERENHOTEL MARCODIA'S: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIERENHOTEL MARCODIA'S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BROECK 5; 1547; BEVER, België

Telefoon (phone): 54587619 (+32-54587619) 54587619 (+32-54587619)

Fax (fax): +32 (86) 696-78-55 +32 (86) 696-78-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIERENHOTEL MARCODIA'S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIERENHOTEL MARCODIA'S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIERENHOTEL MARCODIA'S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIERENHOTEL MARCODIA'S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIERENHOTEL MARCODIA'S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIERENHOTEL MARCODIA'S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIERENHOTEL MARCODIA'S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIERENHOTEL MARCODIA'S
Products information DIERENHOTEL MARCODIA'S

BTW identificatienummer (tax): BE05359100341
Ondernemingsnummer: 4453552246
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 469,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

HONDEN,KATTEN.

Product categorie (product category): Diensten voor huisdieren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIERENHOTEL MARCODIA'S
(Get full report from official database of BE for DIERENHOTEL MARCODIA'S)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIERENHOTEL MARCODIA'S
Addition kinds of activities for DIERENHOTEL MARCODIA'S

5169. Chemische producten en geassocieerde producten, niet inbegrepen | Chemicals and allied products, nec
24210100. Bouw- en bouwmaterialen, hout | Building and structural materials, wood
24999907. Gordijnrekken, hout | Curtain stretchers, wood
32720319. Drempels, pre-terrazzo | Thresholds, precast terrazzo
63310203. Brand-, zee- en ongevallenverzekering: voorraad | Fire, marine, and casualty insurance: stock

Werken bij DIERENHOTEL MARCODIA'S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIERENHOTEL MARCODIA'S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIERENHOTEL MARCODIA'S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIERENHOTEL MARCODIA'S. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Solderen/Monteren (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp gespecialiseerd in communicatieapparatuur binnen de luchtvaart zijn we op zoek naar een Productiemedewerker Solderen/Monteren. Samen met je collega's sta je in voor het solderen en/of monteren van elektronische apparatuur, bestemd voor radar- en communicatiesystemen. Na een interne opleiding en begeleidingsfase bouw je zelfstandig of in een klein team, onderdelen en eindproducten.

  • Monteur/plaatser (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant te Beveren, een grote speler in garagepoorten, rolluiken, e.d. is op zoek naar ervaren monteurs/plaatsers. Achtergrond of kennis van elektromechanica is mooi meegenomen, doorzettingsvermogen en enthousiasme een must ! Je hebt bij voorkeur reeds een eerste ervaring opgedaan binnen deze functie

  • Afwerker drukwerk - dagdienst - opstart 25/10/2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent donderdag 25/10/2018 beschikbaar om te werken als afwerker van bedrukte materialen. Dit zijn onder andere postkaarten, flyers, affiches,...Tevens controleer je ook de kwaliteit van deze producten pak je ze in.

  • BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V)  2 PLOEGEN -  Roeselare Voor een groot voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een medewerker om de producten in te scannen. U bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van klantenorders met behulp van de automatische pickingmachine, u vult het automatisch lagensysteem aan en lost eventuele kleine storingen op, afgewerkte paletten verplaats je met een heftruck en indien nodig helpt u ook in de handmatige picking.

  • Dossierbeheerder (m/v) - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Ninove. De verantwoordelijkheden als Dossierbeheerder zijn: Inboeken van aankoop- en verkoopfacturen Verwerken van de bankverrichtingen Fiscaal beheer van eenmanszaken en vennootschapsdossiers Volledig zelfstandig voeren van de BTW aangifte Opmaken van balansen Het zelfstandig opmaken van de jaarrekening Verantwoordelijkheid over een klantenportefeuille Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Medewerker montage - monteur (m/v) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een topfirma te Kuurne gespecialiseerd in de productie van een elektronisch product gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kortrijk zoeken dringend een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WINGENE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wingene zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • STUDENT BARMAN- Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • STAGIAIR(E) HUMAN RESOURCES (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Leercontract

    Als stagiair(e) kom je terecht in een aangenaam maar hard werkend team en ondersteun je hen in hun dagelijkse taken. Jouw takenpakket bestaat uit: - Het assisteren in het recruitmentproces: Zoeken naar de juiste kandidaat via diverse online tools Telefonische screening Inplannen van de kandidaten Meevolgen van interviews en afhankelijk van de duur van de stage, het interview zelf afnemen Na ieder interview, een verslag opstellen Vacatures online plaatsen Vertalen van vacatures (Nl-Fr-En) - Telefonische- en emailbeheer met diverse contacten (klanten, kandidaten collega’s van andere kantoren,…) - Ad-hoc taken Bedrijfsprofiel: Select HR is een Belgische organisatie die al jaren tot de absolute top behoort in de human resources-sector. Voor ons kantoor te Zaventem zijn we op zoek naar een stagiair(e) die gepassioneerd is door de HR wereld. We hebben nog 2 plaatsen tijdens het eerste semester of één dag per week gedurende een schooljaar.

  • Flexmedewerker/student barman-vrouw (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RONDA

    Type: Flexijob

    klanten ontvangen en tafel toewijzen klanten adviseren bij de keuze van hun gerechten opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen dranken klaarmaken en stock nakijken allerhande dranken klaarmaken (cocktails, warme dranken..)

Zoek naar antwoorden van DIERENHOTEL MARCODIA'S in sociale netwerken
Look for responds of DIERENHOTEL MARCODIA'S in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIERENHOTEL MARCODIA'S. Laat een reactie achter voor DIERENHOTEL MARCODIA'S. DIERENHOTEL MARCODIA'S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIERENHOTEL MARCODIA'S. Leave a respond for DIERENHOTEL MARCODIA'S. DIERENHOTEL MARCODIA'S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIERENHOTEL MARCODIA'S op de google maps. Adres en contacten DIERENHOTEL MARCODIA'S
Location of DIERENHOTEL MARCODIA'S on the google maps. Address and contacts of DIERENHOTEL MARCODIA'S

Andere gerelateerde bedrijven als come DIERENHOTEL MARCODIA'S DIERENHOTEL MARCODIA'S: MARTIN DELHEYE | Declercq M | Mannaert R | COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S | Moda Barcelona

Other related companies as DIERENHOTEL MARCODIA'S: MARTIN DELHEYE | Declercq M | Mannaert R | COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S | Moda Barcelona

DIERENHOTEL MARCODIA'S is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIERENHOTEL MARCODIA'S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05359100341. Het bedrijf DIERENHOTEL MARCODIA'S bevindt zich op het adres: BROECK 5; 1547; BEVER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 469,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diensten voor huisdieren. Lijst met producten zijn HONDEN,KATTEN..
De hoofdactiviteit van DIERENHOTEL MARCODIA'S is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIERENHOTEL MARCODIA'S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIERENHOTEL MARCODIA'S, openstaande posities, locatie van DIERENHOTEL MARCODIA'S op de kaart.

DIERENHOTEL MARCODIA'S is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIERENHOTEL MARCODIA'S, company assigned to the tax number BE05359100341. The company DIERENHOTEL MARCODIA'S is located at the address: BROECK 5; 1547; BEVER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 469,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diensten voor huisdieren. List of products are HONDEN,KATTEN..
The main activity of DIERENHOTEL MARCODIA'S is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DIERENHOTEL MARCODIA'S is not available. You also can look at reviews of DIERENHOTEL MARCODIA'S, open positions, location of DIERENHOTEL MARCODIA'S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIERENHOTEL MARCODIA'S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIERENHOTEL MARCODIA'S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIERENHOTEL MARCODIA'S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIERENHOTEL MARCODIA'S, employees, financial statistics.