CANIS FAMILLIARIS

Contactgegevens CANIS FAMILLIARIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CANIS FAMILLIARIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CANIS FAMILLIARIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE L?ON SIMON 3; 5300; ANDENNE, België

Telefoon (phone): 85846688 (+32-85846688) 85846688 (+32-85846688)

Fax (fax): +32 (87) 558-22-45 +32 (87) 558-22-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CANIS FAMILLIARIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CANIS FAMILLIARIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CANIS FAMILLIARIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CANIS FAMILLIARIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CANIS FAMILLIARIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CANIS FAMILLIARIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CANIS FAMILLIARIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CANIS FAMILLIARIS
Products information CANIS FAMILLIARIS

BTW identificatienummer (tax): BE02636413574
Ondernemingsnummer: 2626251220
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 712,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in CANIS FAMILLIARIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diensten voor huisdieren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CANIS FAMILLIARIS
(Get full report from official database of BE for CANIS FAMILLIARIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CANIS FAMILLIARIS
Addition kinds of activities for CANIS FAMILLIARIS

2131. Kauw en rook tabak | Chewing and smoking tobacco
395300. Markeringsapparaten | Marking devices
25420000. Partities en armaturen, behalve hout | Partitions and fixtures, except wood
47259903. Rondleidingen, uitgevoerd | Tours, conducted
60229900. Staat commerciële banken, nec | State commercial banks, nec

Werken bij CANIS FAMILLIARIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CANIS FAMILLIARIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CANIS FAMILLIARIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CANIS FAMILLIARIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader Losser voor tijdelijke opdracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf regio Zele, zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht om te helpen met het laden en lossen van de vrachtwagens. Je zal de vrachtwagens manueel moeten laden en lossen via de laadbrug achterop de vrachtwagen. Het zijn zware tonnen die je met een bepaalde techniek op de rand moet leren rollen zodat je niet met brute kracht de tonnen moet verslepen.

  • Administratief Medewerker Banksector (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief medewerker bij een grote bankinstelling te Brussel ben je medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de dagelijkse business. De focus ligt op administratie en reconciliatie als voornaamste basis voor een kwaliteitsvolle periodieke (klanten)rapportering.

  • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Hoogstraten zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker. Je wordt voltijds tewerkgesteld. Het gaat over een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je rekent af aan de kassa je helpt met het uitpakken en uitsorteren van de vracht je vult de winkel aan

  • Account Manager Brussel (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job die bestaat uit Sales People- en Office Management? Als Account Manager te Brussel (Elsene) bestaat je job uit 3 luiken: SALES MANAGEMENT Je start je dag met een briefing waarin je in samenspraak met je team de prioriteiten en de te behalen doelen vastlegt. Je hebt een neus voor het spotten van opportuniteiten via netwerking jobboards kranten social media... Door middel van telefonische prospectie plan je je agenda in. Smeer alvast je kuiten in: we verwachten een 7tal bezoeken per dag bij klanten of prospecten.(80% hunting en 20% farming) Jouw professionele uitstraling sales-technische skills en negotiatievermogen zorgen ervoor dat jij de vacatures binnenhaalt. Je begeleidt de kandidaten wanneer zij op gesprek gaan bij de klant met als doel een nieuwe job voor onze kandidaat en een starter voor je kantoor. Het verlenen van HR advies als toegevoegde waarde aan je klant. PEOPLE MANAGEMENT Het managen van een uitzend-selectie kantoor alsof het je eigen zaak is. Prioriteiten leggen en je team in de juiste richting sturen. Op het juiste tijdstip coach manager of leider van je team zijn Je hands-on mentaliteit zorgt ervoor dat je functioneert als een echte 'manager by example'. Je beseft dat het woord TEAM staat voor Together Everyone Achieves More. OFFICE MANAGEMENT Het maandelijks realiseren van de vooropgestelde kantooromzet door middel van analyses budgettering en forecasting. Strategisch meedenken welke de noden voor je kantoor op korte en middellange termijn zijn en vervolgens je actieplan indien nodig bijstellen. Wekelijks rapporteren aan jouw Area Sales Director

  • metser-diender (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een metser.

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULP - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

  • Chauffeur B (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Je rijdt rond tussen de verschillende filialen van een winkelketen om producten te beleveren. Je vertrekt steeds vanuit Wevelgem en rijdt in West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen

  • Weekendmedewerker Fashion m/v (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij die enthousiaste en toegankelijke student die wij zoeken voor onze gloednieuwe Damart in Knokke? Al meer dan zestig jaar is Damart hét topmerk in modekleding voor dames en heren en onderkleding voor dames, heren en kinderen. De collecties die aangeboden worden, beantwoorden allemaal aan het basisengagement van het huis: stijl, kwaliteit en comfort. Als verkoopmedewerker ben je een belangrijke vertegenwoordiger van onze gerenommeerde fashionketen. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Je onthaalt hen op een vriendelijke manier, je begeleidt hen bij hun aankopen en geeft hen raad waar nodig. Ook kassaverrichtingen en de verwerking van de goederen maken deel uit van je takenpakket. Je verwerkt de stock en zorgt ervoor dat de winkel er piekfijn bij ligt. Door jouw enthousiasme en toegankelijkheid stel je de klanten op hun gemak. Je zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel, en hopelijk met een aankoop, de winkel verlaten.

  • Student voor supermarkt te Houthalen zowel op zaterdagen als zondagen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten die graag in een supermarkt willen werken, zowel kassa als aanvulwerk willen doen. Je kan zowel werken op zaterdag als op zondag. Niet beiden dagen, maar 1 week op zaterdag en 1 week op zondag werken, eventueel ook op woensdag namiddag.

  • Spontaan Projectingenieur (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Wordt jij blij als je in een Windows omgeving aan de slag kan en  je je hier ook steeds verder in kan verdiepen zodat je de optimale ondersteuning kan geven? Is het behandelen van de automatisch geregistreerde issues een fluitje van een cent voor jou? De issues worden gecapteerd door een geautomatiseerd systeem, waardoor er slechts een beperkte eerstelijns helpdesk is voor problemen en opdrachten in het binnen- en buitenland. Maakt het geven van tweedelijns helpdesk support je dag? Waarbij je lokale en internationale collega’s ondersteunt en opleidt in het gebruik van de IT-infrastructuur. Daarnaast analyseer je hardware- en softwarematige incidenten en los je deze op. Heeft de installatie en het onderhoud van diverse hard- en softwarecomponenten in een netwerkomgeving met zowel PC als remote (Citrix, VDI, RDS) geen geheimen voor jou? Haal jij energie uit het beheer van de volledige infrastructuur? Samen met de IT manager en collega support engineers neem je taken op in het dagelijks beheer van de IT infrastructuur, installatie en onderhoud van Microsoft netwerken, controle en beheer van de toegang tot het netwerk (AD, security), backups, problemsolving. Afhankelijk van je interesse en eigen progressie kan je op termijn meewerken aan vernieuwingsprojecten en migraties. In deze voortdurende veranderende omgeving kan je evolueren tot IT-generalist, IT-specialist of derdelijn support. Je krijgt de kans om je te verdiepen in een of meerdere specifieke domeinen zoals Virtualisatie, Networking, Security, End-user Devices, Storage, High-Availability & Disaster recovery, Managed Services, Datacenter, Mobility, Communication, Azure, IoT,… Is dit alles je op het lijf geschreven? Dan ben jij de system engineer waar wij naar op zoek zijn!

  • STUDIECOACHES (regio OUDENAARDE-RONSE-BRAKEL/OOST-VLAANDEREN) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: ORB2018.

  • Ergotherapeut/ audioloog/ psycholoog/... (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FARINA TINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een multidisciplinaire praktijk zoekt gedreven paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van CANIS FAMILLIARIS in sociale netwerken
Look for responds of CANIS FAMILLIARIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CANIS FAMILLIARIS. Laat een reactie achter voor CANIS FAMILLIARIS. CANIS FAMILLIARIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CANIS FAMILLIARIS. Leave a respond for CANIS FAMILLIARIS. CANIS FAMILLIARIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CANIS FAMILLIARIS op de google maps. Adres en contacten CANIS FAMILLIARIS
Location of CANIS FAMILLIARIS on the google maps. Address and contacts of CANIS FAMILLIARIS

Andere gerelateerde bedrijven als come CANIS FAMILLIARIS CANIS FAMILLIARIS: TRAMETAL SA | JOSEE VAN DESSEL | G.B.T. GRONDBOORTECHNIEKEN | AN SEUNTJENS | BLOMMAERT ZAKENKANTOOR

Other related companies as CANIS FAMILLIARIS: TRAMETAL SA | JOSEE VAN DESSEL | G.B.T. GRONDBOORTECHNIEKEN | AN SEUNTJENS | BLOMMAERT ZAKENKANTOOR

CANIS FAMILLIARIS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CANIS FAMILLIARIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02636413574. Het bedrijf CANIS FAMILLIARIS bevindt zich op het adres: RUE L?ON SIMON 3; 5300; ANDENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 712,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diensten voor huisdieren. Producten gemaakt in CANIS FAMILLIARIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CANIS FAMILLIARIS is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CANIS FAMILLIARIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CANIS FAMILLIARIS, openstaande posities, locatie van CANIS FAMILLIARIS op de kaart.

CANIS FAMILLIARIS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is CANIS FAMILLIARIS, company assigned to the tax number BE02636413574. The company CANIS FAMILLIARIS is located at the address: RUE L?ON SIMON 3; 5300; ANDENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 712,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diensten voor huisdieren. Products created in CANIS FAMILLIARIS were not found.
The main activity of CANIS FAMILLIARIS is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CANIS FAMILLIARIS is not available. You also can look at reviews of CANIS FAMILLIARIS, open positions, location of CANIS FAMILLIARIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CANIS FAMILLIARIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CANIS FAMILLIARIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CANIS FAMILLIARIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CANIS FAMILLIARIS, employees, financial statistics.