BLOMMAERT ZAKENKANTOOR

Contactgegevens BLOMMAERT ZAKENKANTOOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLOMMAERT ZAKENKANTOOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLOMMAERT ZAKENKANTOOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPOORWEGLAAN 279; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 34497816 (+32-34497816) 34497816 (+32-34497816)

Fax (fax): +32 (53) 241-11-26 +32 (53) 241-11-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLOMMAERT ZAKENKANTOOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLOMMAERT ZAKENKANTOOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLOMMAERT ZAKENKANTOOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLOMMAERT ZAKENKANTOOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLOMMAERT ZAKENKANTOOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLOMMAERT ZAKENKANTOOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLOMMAERT ZAKENKANTOOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLOMMAERT ZAKENKANTOOR
Products information BLOMMAERT ZAKENKANTOOR

BTW identificatienummer (tax): BE03932800292
Ondernemingsnummer: 4186309814
Hoofdstad (capital): 488,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 370,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLOMMAERT ZAKENKANTOOR
(Get full report from official database of BE for BLOMMAERT ZAKENKANTOOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLOMMAERT ZAKENKANTOOR
Addition kinds of activities for BLOMMAERT ZAKENKANTOOR

731199. Reclamebureaus, nec | Advertising agencies, nec
20960000. Aardappelchips en soortgelijke snacks | Potato chips and similar snacks
38250240. Tube testers | Tube testers
50630400. Verlichtingsarmaturen | Lighting fixtures
50650306. diodes | Diodes
51420205. Pluimvee, bevroren: verpakt | Poultry, frozen: packaged
57190102. China | China
70110100. motels | Motels
73590706. Videocassette recorder en accessoire verhuur | Video cassette recorder and accessory rental

Werken bij BLOMMAERT ZAKENKANTOOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLOMMAERT ZAKENKANTOOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLOMMAERT ZAKENKANTOOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLOMMAERT ZAKENKANTOOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur met mechanische en basis elektrische kennis (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het monteren van tribunes (in teamverband) die je reeds voorbereiddde in het atelier. Op voorhand denk je grondig na over de stappen van het bouwproces en je hebt inzicht in het uit te voeren werk. Naast montage van nieuwe tribunes, zal je ook instaan voor het onderhoud. Hierbij voer je werkzaamheden uit zoals nulmetingen bij nieuwe onderhoudscontracten, onderhoud en herstellingen. Daarnaast zal je ook af en toe interventies moeten uitvoeren. Je houdt de voortgang van je projecten ook in het oog.

  • Secretariaatsmedewerker met perfecte kennis Frans (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Poperinge zoeken wij naar een secretariaatsmedewerker. Je voert verschillende taken uit om de collega's te ondersteunen in hun functie: ontvangen en klasseren van de binnenkomende post, email, fax, aannemen van telefoons. Je staat in voor het agendabeheer van de verantwoordelijken en medewerkers. Je organiseert vergaderingen. Je staat garant voor een goede verwerking van de administratieve taken.

  • Dakwerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen-Stokkem zijn we op zoek naar een dakwerker

  • Receptionist garage (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage in Arendonk (regio Turnhout), zijn wij op zoek naar een magazijnbediende/receptionist. Opzoeken onderdelen voor interne en externe verkoop (elektronische onderdelencatalogus) Beheer stock + bestellingen Ingangscontrole van onderdelen (kwaliteit en kwantiteit) Voorbereiden bestelde onderdelen voor eigen werkplaats Algemene administratie: Klantenonthaal, opmaak offertes, bestellingen, facturatie, CSI Beheer garantieonderdelen Stockcontrole

  • LASSER TIG/MIG (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een lasser voor de vestiging en Kuurne en ook een lasser voor de vestiging in Dottenijs. Dit is je takenpakket: ? Je hebt kennis van TIG en MIG lasser zowel staal inox aluminium als zincor. ? Je kan planlezen. ? Je kent de gangbare lassymbolen

  • Coordinator Customer Account in Zellik (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Coordinator Customer Account in Zellik. Onze klant is gelegen in Zellik en op zoek naar een Coordinator Customer Account (M/V) met ervaring in een klantgerichte functie. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Coordinator Customer Account (M/V) zijn: * Je staat in voor een nauwkeurige administratieve opvolging van het orderproces van jouw klanten; * Je zorgt voor een correcte afhandeling van klanten orders, facturatie en voor het opstellen van rapportages in SAP; * Je werkt nauw samen met het shared service center in Polen en bent het aanspreekpunt voor een correcte opvolging met jouw klanten; * Je bouwt een goede relatie met jouw klanten op en denkt mee om zo toegevoegde waarde te leveren; * Je maakt deel uit van een klein team en rapporteert aan de Senior Business Analyst en Finance Manager. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Magazijnbediende groeiende KMO regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Magazijnbediende ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de verzending van de bestelde goederen. Aansturen Magazijniers, prio's bepalen Bestellingen doorgeven  Transport regelen voor bestellingen Controle verzendnota's, pakbonnen, transportdocumenten,... Contact met klanten, leveranciers Stockbeheer Controle op veiligheid, netheid Organisatie magazijn (locatiecodes,...) ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een groeiend productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Magazijnbediende.

  • Operationeel Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

     Als Operationeel Manager behoort het volgende tot jouw takenpakket: Je motiveert en stuurt een klein team van operationele bedienden en operationele arbeiders aan Je volgt alle logistieke operaties op  Je tracht de operationele en administratieve systemen continue te verbeteren Je beheert en analyseert alle KPI's Je volgt het HSEQ beleid op en verbetert het riskmanagement  Je neemt beslissingen en berekent de gevolgen op korte en lange termijn Klantencontact behoort ook tot jouw pakket Bedrijfsprofiel: Een dynamisch bedrijf actief in de logistieke sector, gelegen in de haven van Antwerpen.

  • Verkoopsmedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker die zal instaan voor de verkoop van allerhande artikelen in de winkel. Je helpt bij het aanvullen, ordenen en uitstallen van de producten in de winkel en in de voorraadruimtes. Daarnaast geef je advies aan de klanten en help je hen bij hun aankopen.

  • PREVENTIE- EN SECURITY ADVISOR (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Zaventem

    Type: Vaste Job

    * Retail sector * Preventieadviseur niveau 1 * Anderlecht Hays Construction & Property is op zoek naar een preventieadviseur en security-adviseur voor een bekende internationale klant in de retailsector. Als preventieadviseur ben je de persoon die instaat voor het verzekeren van het welzijn van je collega's en de klanten. Je zal bestaande en nieuwe risico's identificeren en tot het minimum beperken. Daarnaast sta je ook in voor het vermijden van diefstal en fraude binnen deze retailomgeving. Je zal hierbij de safety en security strategie implementeren en procedures standaardiseren. Je draagt de verantwoordelijkheid over de EHBO-ploeg en op strategisch vlak zal je samen met de verantwoordelijke de budgetten beheren en opvolgen.

  • Business Development Manager interim en werving & selectie – nieuw kantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ontwikkel je je business in uitzendarbeid, werving en selectie  en projectsourcing. Je benadert bedrijven in je regio en je bouwt een stevig klantenbestand op. Je gaat ook op zoek naar nieuwe collega’s om als een enthousiast topteam elke dag te gaan voor de juiste kandidaat bij het juiste bedrijf.    1. Commerciële professional • Je kent de lokale bedrijvenmarkt door en door en bent voortdurend op zoek naar nieuwe leads. Hoe je leads omzet in nieuwe klanten, daar heb je alle vrijheid in. • Je bent een doorzetter en houdt vol tot je de opdracht krijgt toevertrouwd. • Je luistert naar je klanten en begrijpt snel waar hun uitdagingen liggen. • Je stelt de oplossing voor die het best past: interim, werving en selectie of projectsourcing. Op die manier ontwikkel je de business voor WaW. • Je zoekt de perfecte kandidaten en overtuigt jouw klanten van je selectie. Daar haal je een grote voldoening uit.   2. Talentmatcher • Je hebt een neus voor talent en weet hoe en waar je het vindt. • Je interviewt en selecteert de juiste kandidaten. • Daarna stel je ze voor aan je klant. Je geniet als je een match realiseert. • Je onderhoudt de relatie met jouw kandidaten voor, tijdens en na hun opdracht.   3. Georganiseerde planner • Je beheert je kandidaten- en bedrijvendossiers. • Je weet je prioriteiten te stellen om efficiënt je doelen te bereiken. • Een collega neemt het opmaken van een arbeidsovereenkomst en de administratieve opvolging van je over.  

Zoek naar antwoorden van BLOMMAERT ZAKENKANTOOR in sociale netwerken
Look for responds of BLOMMAERT ZAKENKANTOOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLOMMAERT ZAKENKANTOOR. Laat een reactie achter voor BLOMMAERT ZAKENKANTOOR. BLOMMAERT ZAKENKANTOOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLOMMAERT ZAKENKANTOOR. Leave a respond for BLOMMAERT ZAKENKANTOOR. BLOMMAERT ZAKENKANTOOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLOMMAERT ZAKENKANTOOR op de google maps. Adres en contacten BLOMMAERT ZAKENKANTOOR
Location of BLOMMAERT ZAKENKANTOOR on the google maps. Address and contacts of BLOMMAERT ZAKENKANTOOR

Andere gerelateerde bedrijven als come BLOMMAERT ZAKENKANTOOR BLOMMAERT ZAKENKANTOOR: HUGO CARLIER | Fiduciaire de Bruxelles | PATRICIA BECKER | CANTON EXPRESS | Thomaere Willy

Other related companies as BLOMMAERT ZAKENKANTOOR: HUGO CARLIER | Fiduciaire de Bruxelles | PATRICIA BECKER | CANTON EXPRESS | Thomaere Willy

BLOMMAERT ZAKENKANTOOR is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLOMMAERT ZAKENKANTOOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03932800292. Het bedrijf BLOMMAERT ZAKENKANTOOR bevindt zich op het adres: SPOORWEGLAAN 279; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 488,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 370,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van BLOMMAERT ZAKENKANTOOR is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLOMMAERT ZAKENKANTOOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLOMMAERT ZAKENKANTOOR, openstaande posities, locatie van BLOMMAERT ZAKENKANTOOR op de kaart.

BLOMMAERT ZAKENKANTOOR is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLOMMAERT ZAKENKANTOOR, company assigned to the tax number BE03932800292. The company BLOMMAERT ZAKENKANTOOR is located at the address: SPOORWEGLAAN 279; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 488,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 370,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of BLOMMAERT ZAKENKANTOOR is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BLOMMAERT ZAKENKANTOOR is not available. You also can look at reviews of BLOMMAERT ZAKENKANTOOR, open positions, location of BLOMMAERT ZAKENKANTOOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLOMMAERT ZAKENKANTOOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLOMMAERT ZAKENKANTOOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLOMMAERT ZAKENKANTOOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLOMMAERT ZAKENKANTOOR, employees, financial statistics.