Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV
Private companiesCoal Mining • Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV

Contactgegevens Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Afrikalaan 182 9000 Gent, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV
Products information Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV

BTW identificatienummer (tax): BE04503540039
Ondernemingsnummer: 8534149169
Hoofdstad (capital): 258,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 245,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Domestic soaps; Drawing soaps; Industrial soaps; Liquid soaps; Soap extrudate; Washing and cleaning powder; Washing powder for delicate textiles

Product categorie (product category): Detergents,Liquid,For Commercial Laundries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV
(Get full report from official database of BE for Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV
Addition kinds of activities for Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV

335799. Non-ferro wiredrawing en isolatie, nec | Nonferrous wiredrawing and insulating, nec
22110112. Buizen, naadloos: katoen | Tubing, seamless: cotton
28191100. Ammoniumzouten en verbindingen | Ammonium salts and compounds
32610103. Waskabels, glanzend china | Laundry trays, vitreous china
32950200. Aarden, gemalen of anderszins behandeld | Earths, ground or otherwise treated
33310102. Varkens, koper | Pigs, copper
36610109. Telefoonoproepapparaten, automatisch | Telephone dialing devices, automatic

Werken bij Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste bekisters. Wil je als bekister aan de slag? Heb je de juiste motivatie en wil je bijleren? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Neem dus zeker zo snel mogelijk contact op met Randstad construct Kortrijk.

  • Verkoper bakkerij Gentse stadsrand (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar een winkelmedewerker voor een gekende bakkerij in de regio van Lochristi. Bedoeling is dat je de mensen aanspreekt, bedient en afrekent. Je zorgt voor een nette werkomgeving. Beleefdheid en klantvriendelijkheid zijn begrippen die nauw aan je hart liggen. Je hebt ervaring in een bakkerij of tenminste iets van opleiding bakkerij gevolgd. Let op! Je hebt er geen probleem mee om op zondagvoormiddag te werken.

  • Magazijnier m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf te Tielt, zijn we op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor het klaarzetten van de bouwmaterialen voor de verschillende werven.

  • Technieker Buitendienst (M/V) (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen

  • Junior Research Executive m/v) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot marktonderzoekbureau te Berchem, zoeken wij een Research Executive voor de dienst Customer Experience. In deze boeiende functie voer je onderzoek naar consumentengedrag, klantentevredenheid, bedrijfsreputatie en medewerkerstevredenheid. Een greep uit het takenpakket: - Je staat in voor specifieke aspecten van de projectuitvoering - Je zorgt voor de opstelling en uitwerking van de vragenlijsten - Je zorgt voor de uitvoering van het veldwerk (interviews, communities, chatsessies,..) - Je volgt het veldwerk en de bijhorende analyses op en rapporteert alles aan de research manager - Je ondersteunt de realisatie van elk project en wilt expert worden in kwantitatief marktonderzoek - Je zorgt dat de klanten inzicht krijgen in de conclusies van de analyses - Je maakt gebruik van bekende technieken, maar werkt ook met nieuwe technieken (mobile apps, virtual reality, Google Glass,..) - Je bent enthousiast over elk nieuw project, en denkt creatief mee na over de verschillende aspecten van het project

  • DRINGENDE POETSHULP TE SINT LIEVENS HOUTEM (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Sint - Lievens - Houtem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP regio Kieldrecht/Verrebroek/Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis: -Afwisselend werk met dienstencheques -Algemeen onderhoud van de woning -Wassen en strijken -Voorbereidend werk en (helpen bij het) koken -Boodschappen doen -Kleine naai- en verstelwerkjes

  • STUDENT(E) - BONGO SHOP WOLUWE (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Woluwe (The W Shopping) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • Sales Support & Shipping Professional (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: INNOV AD

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve orderprocessing van a-z. Je hebt contact met klanten en partners over de ganse wereld. Je bent een vlot communicatief persoon die overzicht bewaart, nauwkeurig en proaktief werkt en anticipeert op mogelijke probleemsituaties. Volgende punten behoren tot het veelzijdige takenpakket: Maken van offertes en aanname van bestellingen Verwerking en opvolging van de dossiers Briefen van de klanten mbt hun bestelling Afstemmen van tarieven in overleg met de account managers Nagaan van logistieke vereisten en kredietsituaties voor elk order Bekijken van planning en beschikbaarheden met de productieverantwoordelijken Organiseren van verzendingen via de logistieke partners Behandelen van logistieke certificaten (documentaire kredieten, aanvragen van Health certificaten, oorsprong certificaten,...) Problemsolving

  • Franchisenemer Beauty Business | Luik (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je eigen schoonheidssalon runnen, it sounds like a beautiful challenge? Je hoeft zelf alvast geen gediplomeerd schoonheidsspecialist te zijn, maar je hebt uiteraard wel de nodige passie voor het product en het vak. Het gaat ‘m hier over het runnen van een bestaande, succesvolle zaak met een tiental personeelsleden. Enkel weggelegd voor serieuze kandidaten dus (indien niet ernstig gelieve zich te onthouden).

Zoek naar antwoorden van Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV in sociale netwerken
Look for responds of Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV. Laat een reactie achter voor Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV. Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV. Leave a respond for Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV. Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV op de google maps. Adres en contacten Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV
Location of Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV on the google maps. Address and contacts of Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV: SAX LOGISTICS NV | BS INFO+ | GEENS BRANDSTOFFEN | PBM NV | peetroons g

Other related companies as Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV: SAX LOGISTICS NV | BS INFO+ | GEENS BRANDSTOFFEN | PBM NV | peetroons g

Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04503540039. Het bedrijf Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV bevindt zich op het adres: Afrikalaan 182 9000 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 258,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 245,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Detergents,Liquid,For Commercial Laundries. Lijst met producten zijn Domestic soaps; Drawing soaps; Industrial soaps; Liquid soaps; Soap extrudate; Washing and cleaning powder; Washing powder for delicate textiles.
De hoofdactiviteit van Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV, openstaande posities, locatie van Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV op de kaart.

Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV, company assigned to the tax number BE04503540039. The company Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV is located at the address: Afrikalaan 182 9000 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 258,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 245,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Detergents,Liquid,For Commercial Laundries. List of products are Domestic soaps; Drawing soaps; Industrial soaps; Liquid soaps; Soap extrudate; Washing and cleaning powder; Washing powder for delicate textiles.
The main activity of Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV is not available. You also can look at reviews of Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV, open positions, location of Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Christeyns Zeepziederijen-Savonneries NV, employees, financial statistics.