SAX LOGISTICS NV

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • SAX LOGISTICS NV
Private companiesCoal Mining • SAX LOGISTICS NV

Contactgegevens SAX LOGISTICS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAX LOGISTICS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAX LOGISTICS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hooiemeersstraat 7 8710 Wielsbeke - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-62-00-90 32-56-62-00-90

Fax (fax): 32-56-62-00-99 32-56-62-00-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAX LOGISTICS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAX LOGISTICS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAX LOGISTICS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAX LOGISTICS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAX LOGISTICS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAX LOGISTICS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAX LOGISTICS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAX LOGISTICS NV
Products information SAX LOGISTICS NV

BTW identificatienummer (tax): BE06633514404
Ondernemingsnummer: 4919372558
Hoofdstad (capital): 819,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 595,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in SAX LOGISTICS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Estate agents, commercial and industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAX LOGISTICS NV
(Get full report from official database of BE for SAX LOGISTICS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAX LOGISTICS NV
Addition kinds of activities for SAX LOGISTICS NV

5181. Bier en aal | Beer and ale
13219901. Butaan (natuurlijke) productie | Butane (natural) production
20649905. Chocolade snoep, behalve vaste chocolade | Chocolate candy, except solid chocolate
29990000. Petroleum en steenkoolproducten, niet inbegrepen | Petroleum and coal products, nec
51490502. sappen | Juices

Werken bij SAX LOGISTICS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAX LOGISTICS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAX LOGISTICS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAX LOGISTICS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteerder spanplafond (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Montage van spanplafonds voor de regio West-Oost. Vlotte medewerkers voor het plaatsen van spanplafonds. We plaatsen warme en koude spanplafonds.

  • Administrator - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Thomas Cook

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie, van aankomst op het vliegveld, de tijd in het hotel tot het verstrekken van uitstekende vakantie-informatie. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Voor ondersteuning op onze bestemmingen in andere Europese landen in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende: Medewerker administratie op bestemming/Destination Admin (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Ondersteuning van onze reisleid(st)ers in administratieve zaken en in verschillende gastzaken op de bestemming, zoals: de toewijzing van aankomst- en vertreklijsten of contact opnemen met verzekeringsmaatschappijen E-mailverkeer en oproepen van gasten, reisleiders en partners zoals hotels en agentschappen Je staat in contact met onze verschillende hoofdkantoren en je geeft allerlei soorten informatie Je biedt oplossingen en hulp aan onze gasten in geval van wijzigingen, klachten en noodsituaties

  • Showroomverkoper Automotive - Klassevolle zaak regio Kortrijk! (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klassevolle garage met gekende automerken regio Kortrijk, zoekt Forum Office een Klantenadviseur. Hierbij sta je in voor het volledige verkoopproces. Je ontvangt de klant in de showroom en zorgt voor een eerste 'klik'. Je doet een behoefteanalyse waarbij je de wensen van de klant nagaat. Je presenteert de wagen en laat de klant kennis maken a.d.h.v. eventueel een proefrit. Je maakt de offerte op. Dit vormt de basis voor de verkoopovereenkomst. Je zorgt dat de klant zijn auto zonder al te veel problemen kan inruilen. Dit door een grondige evaluatie van het voertuig. Je verkoopt actief financieringen, leasingen en verzekeringen. Door financiële diensten kan de klant een auto aanschaffen met meer opties. Als klantenadviseur is het jouw taak om de herlancering van de verkoop actief te ondersteunen en dit op een overtuigende manier. 85% van de klanten koopt niet bij een eerste bezoek. Contacteer de klant zelf en wacht niet tot die zelf terug contact opneemt. Beweeg de klant ertoe het verkoopscontract te ondertekenen. Stel de klant tevreden door hem te bevestigen dat dit de juiste keuze is tegen de correcte prijs. Geef bij de afsluitfase als klantenadviseur het nodige enthousiasme mee met de klant.  

  • Technical conductor packaging (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Instaan voor de werking van de inpaklijnen en organisatie van de inpakactiviteiten. Eindcontrole van afgewerkte producten om enerzijds zeker te stellen dat kwaliteit en verpakking beantwoordt aan de verwachtingen van de klanten en de specificaties van de technische fiches en anderzijds dat deze activiteiten zo rendabel en efficiënt mogelijk georganiseerd worden. ACTIVITEITEN ? ? Organisatie van de inpakactiviteiten op de verpakkingslijn en in functie van een optimale machinebezetting (= garantie productiviteit); ? Instaan voor de ombouw van de machines bij productwissels in de verpakkingszone volgens de productieplanning en in overleg met de Chief Packaging; ? Uitvoeren en registeren (papier en/ of digitaal) van de kwaliteitscontroles op de producten (metaaldetectie gewichtscontrole visuele controles?) en de verpakkingen (lot THT benaming RSPO?) volgens de geldende procedures. ? Meldingsplicht ten aanzien van de hiërarchische lijn in geval van overmatige afvalproductie n.a.v. niet conforme producten (afmetingen zwarte vlekken te hard gebakken veel breuk...); ? Toezien op visuele controle van de kwaliteit van de ingepakt producten volgens de vooropgestelde normen; ? Vrijgave van de inpaklijnen voor opstart en na technische interventies (op technisch vlak en op vlak van hygiëne); ? Coördinatie met de Maintenance afdeling ingeval van problemen/pannes; ? Begeleiding en opleiding van onervaren personeelsleden; ? Toezien op de toepassing van de huisregels in de inpakzone en zorgen voor een veilige en nette werkomgeving; ? Naleving van de werkpostinstructies die ter beschikking zijn op de werkpost.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM & BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Regio Evergem/Wippelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Evergem en Wippelgem Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lochristi (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Verkoper zaterdagnamiddag bijverdienste/studentenjob (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinartikelen, is Tempo-Team op zoek naar een verkoper die op zaterdagnamiddag tussen 13h en 17h kan werken. Jouw taak is hoofdzakelijk het aanvullen van de artikelen in de winkel. Je kan ook ingezet worden aan de kassa en helpt klanten bij vragen.

  • jobstudent KASSABEDIENDE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: PROXY DELHAIZE

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de verschillende kassaverrichtingen. Je helpt klanten verder. Je voert de prijzen in de kassa in, int het geld en geeft wisselgeld terug. Verder sta je ook in voor het aanvullen in de winkel.

  • Senior Internal sales specialist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Als senior internal sales specialist maak je offertes op vraag van de klant of van de account manager. Je stemt af met leveranciers om de beste deals te verkrijgen en bevraagt grondig de wens van de klant. Je maakt configuraties in de distributieplatformen en stelt zo pakketten samen. Je volgt licenties op, houdt de klant op de hoogte en verwerkt ook andere renewals. Dit doe je samen in een team met 3 collega’s.

Zoek naar antwoorden van SAX LOGISTICS NV in sociale netwerken
Look for responds of SAX LOGISTICS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAX LOGISTICS NV. Laat een reactie achter voor SAX LOGISTICS NV. SAX LOGISTICS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAX LOGISTICS NV. Leave a respond for SAX LOGISTICS NV. SAX LOGISTICS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAX LOGISTICS NV op de google maps. Adres en contacten SAX LOGISTICS NV
Location of SAX LOGISTICS NV on the google maps. Address and contacts of SAX LOGISTICS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SAX LOGISTICS NV SAX LOGISTICS NV: Laurent E | Lahaye | Simco BVBA | PARKHOTEL | RUDIGER DE MAAYER

Other related companies as SAX LOGISTICS NV: Laurent E | Lahaye | Simco BVBA | PARKHOTEL | RUDIGER DE MAAYER

SAX LOGISTICS NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SAX LOGISTICS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06633514404. Het bedrijf SAX LOGISTICS NV bevindt zich op het adres: Hooiemeersstraat 7 8710 Wielsbeke - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 819,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 595,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Estate agents, commercial and industrial. Producten gemaakt in SAX LOGISTICS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SAX LOGISTICS NV is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAX LOGISTICS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAX LOGISTICS NV, openstaande posities, locatie van SAX LOGISTICS NV op de kaart.

SAX LOGISTICS NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is SAX LOGISTICS NV, company assigned to the tax number BE06633514404. The company SAX LOGISTICS NV is located at the address: Hooiemeersstraat 7 8710 Wielsbeke - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 819,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 595,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Estate agents, commercial and industrial. Products created in SAX LOGISTICS NV were not found.
The main activity of SAX LOGISTICS NV is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SAX LOGISTICS NV is not available. You also can look at reviews of SAX LOGISTICS NV, open positions, location of SAX LOGISTICS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAX LOGISTICS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAX LOGISTICS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAX LOGISTICS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAX LOGISTICS NV, employees, financial statistics.