SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE
Private companiesMiscellaneous Repair Services • SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE

Contactgegevens SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Verte 41; 4800; Verviers, België

Telefoon (phone): 087 30 80 90 (+32-087 30 80 90) 087 30 80 90 (+32-087 30 80 90)

Fax (fax): +32 (53) 586-88-49 +32 (53) 586-88-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE
Products information SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE

BTW identificatienummer (tax): BE03957519531
Ondernemingsnummer: 8792327880
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 645,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE
(Get full report from official database of BE for SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE
Addition kinds of activities for SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE

35419904. Elektronische ontladingsmetalen snijwerktuigen | Electron-discharge metal cutting machine tools
35419906. Huiswerkmachine gereedschapsmachines, metaalbewerking | Home workshop machine tools, metalworking
39490104. Golfkarretjes, hand | Golf carts, hand
42140000. Lokale vrachtwagens met opslag | Local trucking with storage
75380000. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops

Werken bij SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C - VASTE NACHT (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zijn we op zoek naar een chauffeur voor tijdens de nacht. Je zal instaan voor het vervoeren van goederen met camionette met laadkast. Naast het transport, zal je ook zelf instaan voor het laden volgens klantvolgorde. Hiernaast doe je ook deels administratie (invullen leverdocumenten en ritverslagen)

  • Maintenance Engineer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een Maintenance Engineer. Je verantwoordelijkheden zijn: - Het opstellen en optimaliseren van onderhoudsschema's - Voorstellen van verbeteringen en aanpassingen aan machines en installaties - Je analyseert terugkerende fouten en werkt oplossingen uit - Je zoekt naar mogelijkheden om de onderhoudskosten te reduceren

  • Natuursteenbewerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiale onderneming uit Tielt zijn we op zoek naar een natuursteenbewerker. Je komt terecht binnen een kleinschalig bedrijf waar kwaliteit belangrijk.

  • Bandenmonteur met ervaring (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Leuven, Zaventem en Mechelen is ASAP op zoek naar een bandenmonteurs (1 per vestiging). Je staat in voor het monteren en demonteren van de winter- en zomerbanden en voert kleine herstellingen uit.

  • Autocarchauffeur inspringer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als autocarchauffeur zal je: ingepland kunnen worden voor de 'dagreizen' zodat de bussen die terug komen van de meerdaagse ritten niet stil staan. U geeft uw beschikbare momenten door en zo wordt je al dan niet ingepland. voornamelijk voor het weekend of avondritten worden ingepland uitzonderlijk (indien je beschikbaar bent) ook voor meerdaagse ritten kunnen inspringen bv. skireizen is met dubbele bemanning na elke rit je bus in orde maken (car wash aanwezig + binnen vuilbakjes ledigen...) zowel met handgeschakelde rijden als automatic veel voorkomende ritten: 1 bepaalde supportersploeg fanfare zwembadrit school schooluitstapjes...

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een magazijn te Genk zijn we op zoek naar een magazijnier/reachtruckchauffeur voor het laden en lossen van speelgoed,dozen in rekken plaatsen, winkelbevoorrading klaarzetten...

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT COMMUNICATIE SPECIALIST (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een dynamisch communicatiebureau actief in online en offline communicatie. Ter ondersteuning is Forum Jobs voor deze klant op zoek naar een enthousiaste student communicatie/marketing/journalistiek. je krijgt diverse taken toegewezen zoals: - schrijven van wervelende teksten - actief meedenken en uitwerken van communicatiecampagnes - Op locatie begeleiden van een photobooth voor klantenevents... Werkdagen en werkuren zijn in overleg met de zaakvoerder, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken.

  • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

    Type: Vaste Job

    Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

  • Junior Facility Coördinator (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    • Je volgt van A tot Z facilitaire projecten op met betrekking tot de schoonmaak, catering, inrichting en gebouwenbeheer • De afdeling Facility is in volle evolutie: je denkt actief mee over de optimalisatie van deze nieuwe structuur • Je staat in voor het contacteren van mogelijke leveranciers en het beoordelen van offertes • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de contracten via het FMIS-systeem • Communicatie met interne en externe partners • Aanvragen/follow-up/verwerken van alle facility gerelateerde documentatie en administratie

  • Barman (m/v) (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: DE SCHUUR

    Type: Flexijob

    Hulp in café. Je helpt mee met klaarzetten van dranken, bedienen van klanten, aanvullen van frigo's, afwas... "Allround medewerker" in tof café.

Zoek naar antwoorden van SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE in sociale netwerken
Look for responds of SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE. Laat een reactie achter voor SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE. SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE. Leave a respond for SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE. SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE op de google maps. Adres en contacten SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE
Location of SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE on the google maps. Address and contacts of SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE: VERLEYEN-VAN BAELEN | De Frenne H | JOSEPHUS ROELANDTS | ATEC | Courelec

Other related companies as SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE: VERLEYEN-VAN BAELEN | De Frenne H | JOSEPHUS ROELANDTS | ATEC | Courelec

SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03957519531. Het bedrijf SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE bevindt zich op het adres: Place Verte 41; 4800; Verviers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 645,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE, openstaande posities, locatie van SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE op de kaart.

SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE, company assigned to the tax number BE03957519531. The company SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE is located at the address: Place Verte 41; 4800; Verviers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 645,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE were not found.
The main activity of SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE is not available. You also can look at reviews of SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE, open positions, location of SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHMIT-MASHSHINI FLORENCE, employees, financial statistics.