VERLEYEN-VAN BAELEN

Contactgegevens VERLEYEN-VAN BAELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERLEYEN-VAN BAELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERLEYEN-VAN BAELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAUTERSTRAAT 14; 9220; HAMME, België

Telefoon (phone): 52478972 (+32-52478972) 52478972 (+32-52478972)

Fax (fax): +32 (71) 847-95-17 +32 (71) 847-95-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERLEYEN-VAN BAELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERLEYEN-VAN BAELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERLEYEN-VAN BAELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERLEYEN-VAN BAELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERLEYEN-VAN BAELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERLEYEN-VAN BAELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERLEYEN-VAN BAELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERLEYEN-VAN BAELEN
Products information VERLEYEN-VAN BAELEN

BTW identificatienummer (tax): BE09447662353
Ondernemingsnummer: 1288940429
Hoofdstad (capital): 323,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 811,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERLEYEN-VAN BAELEN
(Get full report from official database of BE for VERLEYEN-VAN BAELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERLEYEN-VAN BAELEN
Addition kinds of activities for VERLEYEN-VAN BAELEN

20130102. Rundvlees, gedroogd: uit gekocht vlees | Beef, dried: from purchased meat
20230202. Geconcentreerde melk | Concentrated milk
20920203. Vissencakes, bevroren | Fishcakes, frozen
20950000. Geroosterde koffie | Roasted coffee
35429902. Bulldozers (metaalbewerkingsmachines) | Bulldozers (metalworking machinery)
37430102. Dineren auto's en uitrusting | Dining cars and equipment
38420502. Verband, chirurgisch | Dressings, surgical
39310102. Autofonen (organen met geperforeerde muziekrollen) | Autophones (organs with perforated music rolls)
55510303. Zeilen en uitrusting | Sails and equipment
63999903. Garantieverzekering, product; | Warranty insurance, product; except automobile

Werken bij VERLEYEN-VAN BAELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERLEYEN-VAN BAELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERLEYEN-VAN BAELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERLEYEN-VAN BAELEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke inpakker (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, de absolute specialist in pralines en truffels, zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers om te helpen bij de productie of inpak van pralines en truffels. Je takenpakket kan onder meer bestaan uit: - afpak: aan het einde van de lijn vellen afgewerkte pralines afnemen van de band, vellen stapelen, pralines in dozen of bakken stapelen - inpakken van pralines en truffels - actieve deelname aan kwaliteitscontrole: gewichtscontrole, visuele controle, uithalen van pralines die niet voldoen, ... - bewaren van orde en netheid

 • Persmachinist (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een steenfabriek gelegen te Lanaken is op zoek naar een persoperator! Het bedrijf kent nationale faam in zijn sector en is op zoek naar een persoperator om hun team te vervolledigen. Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit persen van bakstenen of brikken, het onderhouden en instellen van de machine alsook het poetsen van de machine en ruimte. Ben jij iemand die graag de handen uit steekt? Die niet bang is om zijn handen vuil te maken? En technisch aangelegd is? Dan zoeken wij jou! Jouw takenpakket: - Je hebt verstand van het onderhouden van machines - Technische kennis bezit je met overvloed - Bedienen en instellen van machines is jouw ding

 • Kwaliteitscontroleur, Nieuwkerke (NIEUWKERKE)

  Regio: NIEUWKERKE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het testen van binnenkomende aardappelen en het afbakken van producten om deze opnieuw te testen. Je geeft richtlijnen aan de operatoren en zorgt voor de eindcontrole van het product. Je zal werken in een 2-ploegensysteem.

 • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Boutersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Rupelstreek (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v ZWEVEGM (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: VZW COMFORTE

  Type: Dienstenchequebaan

  Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

 • Enthousiaste thuishulp te Wolvertem (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • persoonlijk assistent / persoonlijk assistente (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Marijke Goovaerts

  Type: Vaste Job

  Ik ben een dame met een motorische beperking van 33 jaar. Ik zoek assistentie voor: persoonlijke verzorging praktische hulp in kunst academie (avondles) Sociaal leven (ook uitgaan) dag uitstappen klein huishouden Verder wens ik ook graag hulp bij: 'crossen' met rolstoel mee fietsen met mijn scooter trein nemen met rolstoel autoritten waken over materiaal zwemactiviteiten Hiervoor zoek ik een vlotte assistent(e).

 • Verkoper beenhouwerij (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: t-interim Mechelen

  Type: Vaste Job

  Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien de prijzen dagelijks aangepast worden. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn.

 • Capgemini - Mainframe Developer (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Role Mainframe application developer.     Work with onshore-offshore model and co-ordinate customer requirement to offshore team.  Take lead in discussing issues with business and provide solutions.   Profile Technical skills: Cobol, JCL,DB2, IMS(DC), Endevor Minimum 4 years' experience working on Mainframe.    Must have skills: Has to demonstrate some knowledge of Belgian law regulations  Fluent Flemish and English speaking skills - mandatory Freelancers with valid EU work permit only Good documentation skills. 

 • kelner(in) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MUB'ART

  Type: Flexijob

  opdienen en afruimen. service meedraaien op de middag. alles weer in orde zetten voor de volgende shift

Zoek naar antwoorden van VERLEYEN-VAN BAELEN in sociale netwerken
Look for responds of VERLEYEN-VAN BAELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERLEYEN-VAN BAELEN. Laat een reactie achter voor VERLEYEN-VAN BAELEN. VERLEYEN-VAN BAELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERLEYEN-VAN BAELEN. Leave a respond for VERLEYEN-VAN BAELEN. VERLEYEN-VAN BAELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERLEYEN-VAN BAELEN op de google maps. Adres en contacten VERLEYEN-VAN BAELEN
Location of VERLEYEN-VAN BAELEN on the google maps. Address and contacts of VERLEYEN-VAN BAELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VERLEYEN-VAN BAELEN VERLEYEN-VAN BAELEN: CHRISTOPHE SELECK | Grote Véronique | STAR RECORDS | JEAN-YVES ART | UNIPRESS-VEEREMAN NV

Other related companies as VERLEYEN-VAN BAELEN: CHRISTOPHE SELECK | Grote Véronique | STAR RECORDS | JEAN-YVES ART | UNIPRESS-VEEREMAN NV

VERLEYEN-VAN BAELEN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERLEYEN-VAN BAELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09447662353. Het bedrijf VERLEYEN-VAN BAELEN bevindt zich op het adres: KAUTERSTRAAT 14; 9220; HAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 323,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 811,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van VERLEYEN-VAN BAELEN is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERLEYEN-VAN BAELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERLEYEN-VAN BAELEN, openstaande posities, locatie van VERLEYEN-VAN BAELEN op de kaart.

VERLEYEN-VAN BAELEN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERLEYEN-VAN BAELEN, company assigned to the tax number BE09447662353. The company VERLEYEN-VAN BAELEN is located at the address: KAUTERSTRAAT 14; 9220; HAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 323,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 811,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of VERLEYEN-VAN BAELEN is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VERLEYEN-VAN BAELEN is not available. You also can look at reviews of VERLEYEN-VAN BAELEN, open positions, location of VERLEYEN-VAN BAELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERLEYEN-VAN BAELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERLEYEN-VAN BAELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERLEYEN-VAN BAELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERLEYEN-VAN BAELEN, employees, financial statistics.