UNIPRESS-VEEREMAN NV

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • UNIPRESS-VEEREMAN NV

Contactgegevens UNIPRESS-VEEREMAN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNIPRESS-VEEREMAN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNIPRESS-VEEREMAN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Holle Weg 70 2550 Kontich, België

Telefoon (phone): 32.34 58 16 18 32.34 58 16 18

Fax (fax): 32.34 58 16 21 32.34 58 16 21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNIPRESS-VEEREMAN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNIPRESS-VEEREMAN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNIPRESS-VEEREMAN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNIPRESS-VEEREMAN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNIPRESS-VEEREMAN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNIPRESS-VEEREMAN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNIPRESS-VEEREMAN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNIPRESS-VEEREMAN NV
Products information UNIPRESS-VEEREMAN NV

BTW identificatienummer (tax): BE04572753906
Ondernemingsnummer: 3430999755
Hoofdstad (capital): 455,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 375,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Offset printing

Product categorie (product category): Printing; Printing and Publishing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNIPRESS-VEEREMAN NV
(Get full report from official database of BE for UNIPRESS-VEEREMAN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNIPRESS-VEEREMAN NV
Addition kinds of activities for UNIPRESS-VEEREMAN NV

225799. Weft breien stofmolens, nec | Weft knit fabric mills, nec
14750000. Fosfaat steen | Phosphate rock
24930301. Bagasse bord | Bagasse board
27210203. Statistische rapporten (tijdschriften): uitgeverij en drukwerk | Statistical reports (periodicals): publishing and printing
34460500. Kanalen, luidsprekers en registers | Channels, louvers, and registers
35320410. Vrachtwagens (dollies), mijnbouw | Trucks (dollies), mining
35770503. Optische scanapparaten | Optical scanning devices

Werken bij UNIPRESS-VEEREMAN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNIPRESS-VEEREMAN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNIPRESS-VEEREMAN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNIPRESS-VEEREMAN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Lasrobot (m/v) (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als robotlasser sta je in voor het lassen van de profielen aan de hand van een robot. Hierbij zal je ook programmeren van de machine. Wij zijn op zoek naar medewerkers die niet perse gediplomeerde lassers zijn, maar wel beschikken over de affiniteit en techniek hiervan.

  • Tig Lasser (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zoeken we een Tig lasser. Je staat in voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE - TERNAT - DILBEEK (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Asse, Dilbeek en Ternat zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Zeer Dringend gemotiveerde huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen een passie voor jou en heb jij het graag opgeruimd en netjes? Is het antwoord ja!! Dan ben jij de persoon die we zoeken. In de regio Hasselt zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde poetsdames die graag bij gezinnen thuis willen schoonmaken! Interesse? Laat dan zo snel mogelijk iets van je horen!

  • HUISHOUDHULP LICHTAART (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Lichtaart zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • CAD Specialist (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    - Uitwerken van projecten tijdens de offerte fase (60%) *Je krijgt een briefing van de internal sales en maakt de technische tekening van het project. *Je stelt technische verbeteringen voor en begeleidt de project managers bij moeilijke projecten. - Uitwerken van maatwerk bij order fase (15%) * Je analyseert elke special om deze op een zo kwalitatieve manier te maken. *Je controleert dit zowel in het ontwerp als in de productiefase *Je werkt specials uit en geeft deze in, in ons ERP (Navision) systeem, zodat deze geproduceerd kunnen worden. - Input voor R&D (5%) *Je houdt bij welke nieuwe producten interessant kunnen zijn voor ons assortiment. *Je zoekt naar verbeterpunten voor ons huidig assortiment. *Maandelijks zit je samen met R&D om je ideeën uit te wisselen. - Verantwoordelijk voor het onderhoud van het CAD pakket. (20%) *Programmeren van VBA en ilogic voor inventor. *Proactief verbeteringen voorstellen en implementeren.

  • Supervisor Collections & Debt Recovery met juridische achtergrond (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Als people gerichte Supervisor Collections & Debt Recovery zorg je voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van je eigen team. Je geeft op een coachende manier leiding aan een team van +/- 15 personen om op die manier de afdeling- en dienst doelstellingen te realiseren. Je geeft richting aan je team door het duiden en concretiseren van de visie en het beleid binnen je eigen verantwoordelijkheidsgebied. Je volgt actualiteit en evoluties op binnen je vakgebied en ontwikkelt actieplannen om deze binnen je eigen werkprocessen te implementeren. Je formuleert het jaarplan en bent verantwoordelijk voor het behalen van de resultaatafspraken. Je zorgt voor resourceplanning, forecasting en werkverdeling binnen je departement. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van klachten en/of escalatie. Je adviseert je teamleden m.b.t. de te volgen strategie bij complexe procedures. Je zorgt voor een maandelijkse rapportering over de afdelingsactiviteiten.

  • Commercieel bediende binnendienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-office

    Type: Vaste Job

    Als Accounting Clerk maak je deel uit van het finance team dat instaat voor het financieel beleid van de bedrijf in België. Je werkt nauw samen met de collega’s van het finance team en je rapporteert aan de Finance Manager.  Je verwerkt en scant aankoopfacturen in.  Je staat in voor klassement van facturen, onkostennota’s en bankuittreksels.  Je behandelt inkomende post en bereidt de uitgaande post voor.  Je verzorgt schriftelijke en telefonische contacten met leveranciers.  Je assisteert en ondersteunt de accountants bij de uitvoering van hun functie.  Je staat in voor ad hoc administratieve taken.

  • Diëtiste (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog en logopedisten. Wij zoeken een diëtiste / voedingsdeskundige die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DE BIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig verpleegkundige bij de zorgvrager thuis. In bijberoep aan max. 5 dagen in de maand, bij uitzondering extra om vakantie op te vangen.Steeds morgen- en avondtoer in de regio Mol.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. Stuk voor stuk mensen die op zoek zijn naar een extra / nieuwe opportuniteit of die hun zaak / omzet een boost willen geven. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief en wil je eigen inbreng. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • ANALYTICAL SCIENTIST - CAPILLARY ELECTROPHORESIS (CGE) - PROTEINS (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669019-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Analytical Scientist Proteins Chromatographic Techniques / CGE South of Brussels As a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE), your role will be the design of experiments. In the laboratory, you perform the daily activities linked to development, validation and transfers. You analyse the results, check the data and present them during the meetings. Of course, you also help with release and stability testing during the project on which you work. All these items have to be done in compliance with GMP and HSE Rules. Are you convinced you are the Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your cv today through our website!

Zoek naar antwoorden van UNIPRESS-VEEREMAN NV in sociale netwerken
Look for responds of UNIPRESS-VEEREMAN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNIPRESS-VEEREMAN NV. Laat een reactie achter voor UNIPRESS-VEEREMAN NV. UNIPRESS-VEEREMAN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNIPRESS-VEEREMAN NV. Leave a respond for UNIPRESS-VEEREMAN NV. UNIPRESS-VEEREMAN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNIPRESS-VEEREMAN NV op de google maps. Adres en contacten UNIPRESS-VEEREMAN NV
Location of UNIPRESS-VEEREMAN NV on the google maps. Address and contacts of UNIPRESS-VEEREMAN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come UNIPRESS-VEEREMAN NV UNIPRESS-VEEREMAN NV: Anna | GARAGE KIA BELGIUM | Pieters Damien | Delhaye | GEOTECHNICAL

Other related companies as UNIPRESS-VEEREMAN NV: Anna | GARAGE KIA BELGIUM | Pieters Damien | Delhaye | GEOTECHNICAL

UNIPRESS-VEEREMAN NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNIPRESS-VEEREMAN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04572753906. Het bedrijf UNIPRESS-VEEREMAN NV bevindt zich op het adres: Holle Weg 70 2550 Kontich. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 455,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 375,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Printing; Printing and Publishing. Lijst met producten zijn Offset printing.
De hoofdactiviteit van UNIPRESS-VEEREMAN NV is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNIPRESS-VEEREMAN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNIPRESS-VEEREMAN NV, openstaande posities, locatie van UNIPRESS-VEEREMAN NV op de kaart.

UNIPRESS-VEEREMAN NV is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNIPRESS-VEEREMAN NV, company assigned to the tax number BE04572753906. The company UNIPRESS-VEEREMAN NV is located at the address: Holle Weg 70 2550 Kontich. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 455,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 375,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Printing; Printing and Publishing. List of products are Offset printing.
The main activity of UNIPRESS-VEEREMAN NV is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of UNIPRESS-VEEREMAN NV is not available. You also can look at reviews of UNIPRESS-VEEREMAN NV, open positions, location of UNIPRESS-VEEREMAN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNIPRESS-VEEREMAN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNIPRESS-VEEREMAN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNIPRESS-VEEREMAN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNIPRESS-VEEREMAN NV, employees, financial statistics.