Mairiaux Etienne

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Mairiaux Etienne
Private companiesMiscellaneous Retail • Mairiaux Etienne

Contactgegevens Mairiaux Etienne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mairiaux Etienne: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mairiaux Etienne

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Cours d'Eau 24; 1428; Braine l'Alleud (Lillois-Witterzée), België

Telefoon (phone): 02 384 04 69 (+32-02 384 04 69) 02 384 04 69 (+32-02 384 04 69)

Fax (fax): 02 384 04 69 (+32-02 384 04 69) 02 384 04 69 (+32-02 384 04 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mairiaux Etienne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mairiaux Etienne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mairiaux Etienne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mairiaux Etienne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mairiaux Etienne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mairiaux Etienne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mairiaux Etienne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mairiaux Etienne
Products information Mairiaux Etienne

BTW identificatienummer (tax): BE01196929931
Ondernemingsnummer: 8902465820
Hoofdstad (capital): 843,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Mairiaux Etienne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mairiaux Etienne
(Get full report from official database of BE for Mairiaux Etienne)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mairiaux Etienne
Addition kinds of activities for Mairiaux Etienne

209900. Voedingspreparaten, nec | Food preparations, nec
238500. Waterdichte buitenkleding | Waterproof outerwear
267603. Baby- en babypapierproducten | Infant and baby paper products
394407. Babywagens en zittingen | Baby carriages and restraint seats
596301. Drankdiensten, directe verkoop | Beverage services, direct sales
22580301. Mosquito netting, warp breien | Mosquito netting, warp knit
38430207. Lijm, tandheelkunde | Glue, dental
73890300. Reclame-, promotie- en beursdiensten | Advertising, promotional, and trade show services

Werken bij Mairiaux Etienne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mairiaux Etienne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mairiaux Etienne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mairiaux Etienne. Looking for open vacancies in other companies

  • Etiketteerder/orderpicker dagwerk (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als etiketteerder bij een verdeelcenter van niet-elektrisch huishoudmateriaal. Aan de hand van een lijst ga je in het magazijn de gevraagde voorwerpen gaan voorzien van de juiste labels. Je werkt van 6u15 tot 15u en op vrijdag van 6u tot 14u. Dit betreft een tijdelijke functie, daarna kan je optie vast aan de slag als orderpicker binnen het magazijn.

  • Service-/Storingstechnieker (intern) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan op zoek naar een service-/storingstechnieker (m/v) voor onze klant te Genk. Wij zoeken een gedreven allround service/storingstechnieker, die daar intern de huidige ploeg wilt versterken. Naast het monteren van metalen constructies voer je ook onderhoudswerken uit aan machines, alsook het samenstellen van nieuwe machines.

  • Arbeider Wegenbouw (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar wegenbouwarbeiders in de regio Lier  Je staat in voor de afwerking :  Plaatsen van straatkolken  Plaatsen van greppels  Plaatsen van boordstenen  Grondwerken

  • Import Inside Sales medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Import Inside Sales medewerker (m/v) Doel van de afdeling en functie: Coördineren van offertes met daaraan gekoppelde vrachtreservaties voor een toegewezen vaargebied. Onderhouden en ontwikkelen van inside sales activiteiten voor het desbetreffend vaargebied.Omschrijving van de werkzaamheden: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het toegewezen vaargebied. Je negotieert tussen klant en hoofdkantoor, offertes opmaken aan klanten en opvolging ervan. Identificatie van de markt a.d.h.v.: bezoeken van outside sales, sales leads van overzeese agenten, nieuwe vrachtaanvragen, prospects, statistieken, kranten, advertenties,... Registratie van de marktinformatie in LISA CRM. Werken via de systemen LISA CRM - LARA Quotation & CRM. Budgetten maken in samenwerking met import sales manager. Maandelijks sales rapporten opstellen: markt situatie, prestaties aan de hand van statistieken, belangrijke trafieken,... Netwerken: commerciële activiteiten bijwonen + bezoeken van voornaamste klanten binnen het toegewezen vaargebied. Trouble shooting/geschillen oplossen - assistentie customer service desk. Global offer & presentaties up to date houden bij wijzigen in het toegewezen vaargebied.

  • Logistiek assistent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij goede administratieve vaardigheden en organisatorische vaardigheden? Lees dan zeker verder, misschien ben je misschien wel de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf regio Zaventem, zijn wij op zoek naar een logistiek assistent m/v. Als logistiek assistent ben je verantwoordelijk voor het plannen van de dagelijkse leveringen. Je beheert de dossiers van nieuwe klanten en je maakt verkoopsrapporten aan. Je volgt de statistieken van de klanten op. Je stelt nieuwsbrieven op en maakt de presentaties voor klanten. 2 keer per jaar ben je verantwoordelijk voor de organisatie van beurzen. Als laatste ben je ook verantwoordelijk voor de stock en opvolging van het rollend materieel.

  • HUISHOUDHULP PUTTE (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Putte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Beringen en omgeving.

  • GEZOCHT: EEN BEESTIG GOEDE CRAFT FRONT-END DEVELOPER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DAS MEDIA

    Type: Vaste Job

    DAS Media zoekt een webdeveloper, zo eentje van vlees en bloed, warm van hart en tegelijk scherp en vernuft. Eentje die wel weg weet met onze digitale data. Eentje die niet meteen naar de espressomachine rent als het woord ‘Java’ valt, maar het natuurlijk niet erg vindt dat we hem op tijd en stond heerlijke koffie serveren. Hij mag ook een zij zijn, dat spreekt vanzelf. En van spreken gesproken: hij of zij drukt zich vloeiend uit in HTML, CSS3/SASS en Javascript. Tegelijk weet hij of zij, digitaal vaktermen ook op mensenmaat uit te leggen aan technisch minder onderlegde interne en externe gesprekspartners. Over DAS Media DAS Media is een full service online marketing agency. Met ons team van enthousiaste professionals proberen we elke dag opnieuw het verschil te maken voor klanten als o.a. Luxauto, Vanomobil, Stas, Marie Méro, Orona Comfortlift, Group Ghistelinck, ... Hoe? Door het bepalen van digitale marketing strategieën, zorgen we ervoor dat onze klanten topposities in Google bekomen en vooral meer leads binnen krijgen. DAS Media heeft zich in deze digitale tijden niet toevallig gespecialiseerd in online marketing en investeert voortdurend in knowhow en versterking. Daarom zijn we nu ook op zoek naar een front-end developer die van aanpakken weet.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Muizen 38 uur (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • DOCENT NEDERLANDS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Junior IT Business Analyst (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Project People provides complete talent acquisition and management solutions at a global level whilst maintaining a flexible and localised approach. Founded in 1995 as a specialist information technology and telecommunications recruitment company, we have evolved into a leading provider of global recruitment service programmes. We work in partnership with 200 of the world¿s most respected organisations including Fujitsu, Ericsson, Huawei, Three, GSMA, Nokia and many others.*******We are currently looking for a Junior IT Business Analyst for one of our client in the private sector based in Brussels Tasks: ¿ Analysis of Business requirements ¿ Business cases analysis and functional requirements ¿ Business processes modelling, especially with a focus on the integration of IT systems needed for the implementation of the ESC portal ¿ Process analysis and analysis of the integration of different information systems ¿ Risk and impact analysis ¿ Participation in technical working groups, progress meetings and meetings with the users ¿ Coordination and collaboration with the project teams and stakeholders at various levels ¿ Contribute to documentation of user requirements and functional requirements ¿ Identification of key processes used in successful movements ¿ Regular liaison between user services and development teams to ensure requirements are properly implemented; ¿ Follow-up of service quality.

Zoek naar antwoorden van Mairiaux Etienne in sociale netwerken
Look for responds of Mairiaux Etienne in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mairiaux Etienne. Laat een reactie achter voor Mairiaux Etienne. Mairiaux Etienne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mairiaux Etienne. Leave a respond for Mairiaux Etienne. Mairiaux Etienne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mairiaux Etienne op de google maps. Adres en contacten Mairiaux Etienne
Location of Mairiaux Etienne on the google maps. Address and contacts of Mairiaux Etienne

Andere gerelateerde bedrijven als come Mairiaux Etienne Mairiaux Etienne: GEERT DE MULLIER | Diana | Alpha Green | Ineltra systems NV | Remiche

Other related companies as Mairiaux Etienne: GEERT DE MULLIER | Diana | Alpha Green | Ineltra systems NV | Remiche

Mairiaux Etienne is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mairiaux Etienne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01196929931. Het bedrijf Mairiaux Etienne bevindt zich op het adres: Rue du Cours d'Eau 24; 1428; Braine l'Alleud (Lillois-Witterzée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 843,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 893,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Mairiaux Etienne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mairiaux Etienne is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mairiaux Etienne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mairiaux Etienne, openstaande posities, locatie van Mairiaux Etienne op de kaart.

Mairiaux Etienne is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mairiaux Etienne, company assigned to the tax number BE01196929931. The company Mairiaux Etienne is located at the address: Rue du Cours d'Eau 24; 1428; Braine l'Alleud (Lillois-Witterzée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 843,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 893,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in Mairiaux Etienne were not found.
The main activity of Mairiaux Etienne is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Mairiaux Etienne is not available. You also can look at reviews of Mairiaux Etienne, open positions, location of Mairiaux Etienne on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mairiaux Etienne, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mairiaux Etienne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mairiaux Etienne, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mairiaux Etienne, employees, financial statistics.