Ineltra systems NV

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Ineltra systems NV
Private companiesMiscellaneous Retail • Ineltra systems NV

Contactgegevens Ineltra systems NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ineltra systems NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ineltra systems NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Woudstraat 3A; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 38 20 70 (+32-089 38 20 70) 089 38 20 70 (+32-089 38 20 70)

Fax (fax): 089 38 43 66 (+32-089 38 43 66) 089 38 43 66 (+32-089 38 43 66)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ineltra systems NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ineltra systems NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ineltra systems NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ineltra systems NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ineltra systems NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ineltra systems NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ineltra systems NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ineltra systems NV
Products information Ineltra systems NV

BTW identificatienummer (tax): BE09532806396
Ondernemingsnummer: 2154113769
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 601,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Ineltra systems NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pipelines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ineltra systems NV
(Get full report from official database of BE for Ineltra systems NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ineltra systems NV
Addition kinds of activities for Ineltra systems NV

144201. Zandwinning | Sand mining
241100. logging | Logging
20770000. Dierlijke en mariene vetten en oliën | Animal and marine fats and oils
21110000. sigaretten | Cigarettes
33690100. Lood, zink en wit metaal | Lead, zinc, and white metal
34430506. Drukapparatuur of hulpapparatuur, kern: metalen plaat | Pressurizers or auxiliary equipment, nuclear: metal plate
35240103. Ploegen (tuin trekker apparatuur) | Plows (garden tractor equipment)
50489903. Lenzen, oogheelkundig | Lenses, ophthalmic
50729905. nozzles | Nozzles
94310403. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, provincie overheid | Administration of public health programs, county government

Werken bij Ineltra systems NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ineltra systems NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ineltra systems NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ineltra systems NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Executive Assistant (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een Executive Assistant aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter deze bedrijvigheid kan zorgen voor een goede ondersteuning van het Management? Als Executive Assistant bied je een ondersteuning voor allerhande administratieve en organisatorische taken. Je staat het Management bij in hun dagdagelijkse werking. Je doet hun agendabeheer en organiseert en bereidt vergaderingen en conferenties voor. Je bent het aanspreekpunt voor reisaanvragen en boekt de nodige vluchten en tranfers. Je staat in voor het beheer van de poolcars en zoveel meer.

  • Monteur Industriebouw Prefabelementen (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen.

  • POETSHULP REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs B dit om naar de verschillende werkplaatsen te rijden. Je hebt minstens 6 maand als professionele poetshulp gewerkt. Je zal voor deze opdracht samenwerken met een Franstalige collega een goede kennis van het Frans is hierbij aangewezen. Je bent bereid om op te starten om 5.30u 's morgens. Je kan je flexibel opstellen op vlak van beschikbaarheid.

  • Operator chemie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde is in de chemiesector zijn we op zoek naar een Polyvalente medewerker om bij te springen in verschillende afdelingen (m/v) Je springt bij op verschillende afdelingen (mix- en afvul) waar nodig  Je produceert producten via de mengmachine  Je brengt manueel grondstoffen in de machine en zorgt dat deze volgens formule gemengd worden  Je vult de geproduceerde goederen in via een afvulmachine en stelt verschillende parameters in  Je brengt containers naar de koer  Je zet machines op en kuist darmen  Je bestuurt een elektrische transpalet om kuipen  te verplaatsen 

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job van vrachtwagenchauffeur CE zal je instaan voor het vervoer van auto-onderdelen in de vaste nacht. Zal je ingeschakeld worden bij het laden en lossen van de goederen. Vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij. Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verofdeningen inzake rij- en rusttijden.

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij Agilitas. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Vlierzele-20 uur/week bij 1 gezin -Solliciteer via SMS!!! (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • JUNIOR BUYER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671367-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Buyer Zelfstandig Indirecte aankoop Samen met onze klant, een klinkende naam in de voedingswereld regio Aalst, zijn wij vanuit HAYS Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Junior Buyer. Onze klant omschrijft zich als een cultuur waar klantgerichtheid, integriteit en teamspirit centraal staan. Als Junior Buyer ben je verantwoordelijk voor de indirecte aankoop voor onder andere HR, IT, marketing, enz. Je staat in voor de input van purchase orders, supplier data en facturen. Je verzorgt de opvolging van de facturen waarbij je de verschillende departementen te woord staat bij vragen zoals supplier data, opmaak van facturen, enz. Daarnaast waak je over de betaling van de facturen. Inzake aankoop sta je samen met de Category Buyer in voor de supplier analyse, denk je mee in het kader van centralisatie of partnerships, onderhandel je de beste prijs en beslis je zelfstandig over een bepaald budget. Je rapporteert rechtstreeks aan de Purchase Manager.

  • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • Zaalmedewerker (flexi) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: VALUMAT

    Type: Flexijob

    U werkt mee tijdens de service of bij een feestelijke gelegenheid (huwelijk, babyborrel, jubileum, enz.) Tot uw takenpakket behoren: het opstellen van de tafels en tafelschikking, het begeleiden van gasten bij het menu, de bediening van gasten, e.d.

  • Hulp in zaal (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SALONS DE LELIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor onze feestzaal een gemotiveerde opdien(ster).

Zoek naar antwoorden van Ineltra systems NV in sociale netwerken
Look for responds of Ineltra systems NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ineltra systems NV. Laat een reactie achter voor Ineltra systems NV. Ineltra systems NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ineltra systems NV. Leave a respond for Ineltra systems NV. Ineltra systems NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ineltra systems NV op de google maps. Adres en contacten Ineltra systems NV
Location of Ineltra systems NV on the google maps. Address and contacts of Ineltra systems NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Ineltra systems NV Ineltra systems NV: CARINE MAYEUR | L. Sécurité SPRL | Loute C | HV INTERIEUR BVBA | Rafra Information Services

Other related companies as Ineltra systems NV: CARINE MAYEUR | L. Sécurité SPRL | Loute C | HV INTERIEUR BVBA | Rafra Information Services

Ineltra systems NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ineltra systems NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09532806396. Het bedrijf Ineltra systems NV bevindt zich op het adres: Woudstraat 3A; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 601,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pipelines. Producten gemaakt in Ineltra systems NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ineltra systems NV is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ineltra systems NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ineltra systems NV, openstaande posities, locatie van Ineltra systems NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ineltra systems NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ineltra systems NV, company assigned to the tax number BE09532806396. The company Ineltra systems NV is located at the address: Woudstraat 3A; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 601,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pipelines. Products created in Ineltra systems NV were not found.
The main activity of Ineltra systems NV is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Ineltra systems NV is not available. You also can look at reviews of Ineltra systems NV, open positions, location of Ineltra systems NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ineltra systems NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ineltra systems NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ineltra systems NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ineltra systems NV, employees, financial statistics.