Dhondt Jean-Paul

Contactgegevens Dhondt Jean-Paul: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dhondt Jean-Paul: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dhondt Jean-Paul

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koningin Elisabethplein 20; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 777 60 75 (+32-03 777 60 75) 03 777 60 75 (+32-03 777 60 75)

Fax (fax): 03 777 60 75 (+32-03 777 60 75) 03 777 60 75 (+32-03 777 60 75)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dhondt Jean-Paul: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dhondt Jean-Paul"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dhondt Jean-Paul"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dhondt Jean-Paul, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dhondt Jean-Paul. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dhondt Jean-Paul, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dhondt Jean-Paul. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dhondt Jean-Paul
Products information Dhondt Jean-Paul

BTW identificatienummer (tax): BE01829193115
Ondernemingsnummer: 3714172363
Hoofdstad (capital): 988,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 260,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Dhondt Jean-Paul zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dhondt Jean-Paul
(Get full report from official database of BE for Dhondt Jean-Paul)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dhondt Jean-Paul
Addition kinds of activities for Dhondt Jean-Paul

2397. Schiffli machine borduren | Schiffli machine embroideries
4491. Marine vrachtverwerking | Marine cargo handling
6792. Olie royalty traders | Oil royalty traders
422699. Speciale opslag en opslag, nec, nec | Special warehousing and storage, nec, nec
35310802. Backhoe-gemonteerde, hydraulisch aangedreven bijlagen | Backhoe mounted, hydraulically powered attachments
61110102. Federale hypothecaire hypotheek bedrijf | Federal home loan mortgage corporation
72159900. Muntwasserijen en schoonmaakdiensten, noch | Coin-operated laundries and cleaning, nec

Werken bij Dhondt Jean-Paul: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dhondt Jean-Paul: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dhondt Jean-Paul. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dhondt Jean-Paul. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende inbound tijdelijk Gentse haven (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het correct administratief behandelen van de inkomende transporten -je bereidt de dossiers voor -je coördineert en beheert de ontvangst en administratie van containers en retourzendingen -je zorgt voor een correcte administratie -je staat in voor de maandelijkse rapportering en klachtenafhandeling -je lost dagelijkse operationele issues op -je beheert transit en crossdock planning ...

  • Tuinarbeider met ervaring (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Halen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ervaren tuinarbeider. Je staat in voor zowel totaal projecten van A tot Z als voor onderhoud van de tuinen bij particuliere klanten.

  • Huishoudhulp Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: IMAS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Aalst en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer of brommertje.

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Projectleider Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een ervaren elektrospecialist regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Projectleider. *Je bent contactpersoon en raadgever van de klant. *Je bespreekt de uit te voeren werken met de klant en bereid de offertes voor. *Je volgt de uitvoering mee op en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en stiptheid van uitvoering op de werven. *Daarnaast beheers je de administratie en de bijhorende technische documenten.

  • Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker (voeding) - 2 ploegen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Storingstechnieker / Elektromechanieker :  sta je in voor curatief onderhoud aan de productiemachines los je elektrische, mechanische en PLC-technische storingen op begeleid je externe techniekers bij interventies coördineer je regelmatig verbeterprojecten geef je input over mogelijke verbeteringen aan het machinepark Bedrijfsprofiel : Voedingsbedrijf te Herentals met een 70-tal vaste werknemers

  • GEMOTIVEERDE ERVAREN METSERS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: COUDRON

    Type: Vaste Job

    Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. De metselwerken gebeuren zowel op traditionele werkwijze (mortel) als verlijmen. De daarmee gepaard gaande activiteiten (isoleren, stellingen monteren, profielen plaatsen, gewelven plaatsen, ...) behoren tevens tot je takenpakket.

  • Voorman montage regio Heuvelland (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met vestigingen in Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE TOVERSTAF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk De Toverstaf is op zoek naar een PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN om ons kinder -en jongeren team te versterken.

  • Kapper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ANVERS TELECOM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken Wij zoeken een kapper voor een zaak te Antwerpen. Je hebt een opleiding gevolgd als kapper en hebt reeds enige ervaring (ook stages). Je helpt bij het onthaal van de klanten, het wassen en drogen, je zorgt mee voor een goede service aan al de klanten. Je bent bereid bij te leren en in te springen waar nodig. Je helpt mee de ruimte netjes te houden en kan ook helpen bij het poetsen. Je profiel Je hebt een opleiding gevolgd als kapper. Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld. Je bent bereid bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Dhondt Jean-Paul in sociale netwerken
Look for responds of Dhondt Jean-Paul in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dhondt Jean-Paul. Laat een reactie achter voor Dhondt Jean-Paul. Dhondt Jean-Paul bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dhondt Jean-Paul. Leave a respond for Dhondt Jean-Paul. Dhondt Jean-Paul on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dhondt Jean-Paul op de google maps. Adres en contacten Dhondt Jean-Paul
Location of Dhondt Jean-Paul on the google maps. Address and contacts of Dhondt Jean-Paul

Andere gerelateerde bedrijven als come Dhondt Jean-Paul Dhondt Jean-Paul: BANKUNIE | Dehard A | EURO-CAMPING PAOLA | Auto-Electro Jouck Benny | Studio B

Other related companies as Dhondt Jean-Paul: BANKUNIE | Dehard A | EURO-CAMPING PAOLA | Auto-Electro Jouck Benny | Studio B

Dhondt Jean-Paul is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dhondt Jean-Paul, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01829193115. Het bedrijf Dhondt Jean-Paul bevindt zich op het adres: Koningin Elisabethplein 20; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 988,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 260,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Dhondt Jean-Paul zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dhondt Jean-Paul is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dhondt Jean-Paul is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dhondt Jean-Paul, openstaande posities, locatie van Dhondt Jean-Paul op de kaart.

Dhondt Jean-Paul is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dhondt Jean-Paul, company assigned to the tax number BE01829193115. The company Dhondt Jean-Paul is located at the address: Koningin Elisabethplein 20; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 988,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 260,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in Dhondt Jean-Paul were not found.
The main activity of Dhondt Jean-Paul is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Dhondt Jean-Paul is not available. You also can look at reviews of Dhondt Jean-Paul, open positions, location of Dhondt Jean-Paul on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dhondt Jean-Paul, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dhondt Jean-Paul, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dhondt Jean-Paul, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dhondt Jean-Paul, employees, financial statistics.