Auto-Electro Jouck Benny

Contactgegevens Auto-Electro Jouck Benny: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auto-Electro Jouck Benny: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auto-Electro Jouck Benny

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandstraat 1; 3590; Diepenbeek, België

Telefoon (phone): 011 33 34 35 (+32-011 33 34 35) 011 33 34 35 (+32-011 33 34 35)

Fax (fax): +32 (9) 622-20-94 +32 (9) 622-20-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auto-Electro Jouck Benny: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auto-Electro Jouck Benny"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auto-Electro Jouck Benny"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auto-Electro Jouck Benny, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auto-Electro Jouck Benny. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auto-Electro Jouck Benny, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auto-Electro Jouck Benny. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auto-Electro Jouck Benny
Products information Auto-Electro Jouck Benny

BTW identificatienummer (tax): BE07373992919
Ondernemingsnummer: 4895202636
Hoofdstad (capital): 386,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 865,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Auto-Electro Jouck Benny zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - Electrical servic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auto-Electro Jouck Benny
(Get full report from official database of BE for Auto-Electro Jouck Benny)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auto-Electro Jouck Benny
Addition kinds of activities for Auto-Electro Jouck Benny

333903. Silicon en chroom | Silicon and chromium
27590902. Tags: printen, nsk | Tags: printing, nsk
28440504. Zonnebrandcrèmes en oliën | Suntan lotions and oils
35679903. Core bakken en schimmel drogen ovens | Core baking and mold drying ovens
35850203. Ijs dozen, industrieel | Ice boxes, industrial
51990603. Cadeaumanden | Gift baskets

Werken bij Auto-Electro Jouck Benny: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auto-Electro Jouck Benny: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auto-Electro Jouck Benny. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auto-Electro Jouck Benny. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp aan huis (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OCMW Overijse

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wekelijks/tweewekelijks verricht je het poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijvend niet meer zelf voor kunnen instaan. Dankzij jouw inzet kunnen deze inwoners van Overijse zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen in hun vertrouwde omgeving.

  • Operator trekbanden (OOSTMALLE)

    Regio: OOSTMALLE

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator trekbanden sta jij in voor : Het instellen van de trekbanden Het instellen van de richt/knip machines Het instellen  van de richter Het verweken van productieopdrachten Het binnenrijden van de grondstoffen en het bevoorraden van de trekbanden

  • Machinist Grondwerken (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de Regio Sint-Katelijne-Waver zijn we opzoek naar een machinist grondwerken voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: Ingezet als chauffeur van tractoren kranen... Werken uitvoeren voor aanleg en renovatie van sprotvelden Lasergestuurde culverborden en bulldozers besturen Ingezet voor allerlei loonwerk in de tuinbouw

  • Huishoudelijke hulp regio Boom (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Boom

    Type: Dienstenchequebaan

    Indien je een duizendpoot bent in het huishouden en voldoening haalt om dit bij andere ook te kunnen doen. Zie je werk en neem je initatief? Ben je indien nodig ook bereid om te koken of te strijken? Dan dien je bij ons te zijn.

  • particuliere schoonma(a)k(st)er (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DC LIMO

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor de schoonmaak bij particuliere klanten (geen bedrijven): Het schoonmaken van vloeren en meubilair. Het poetsen van het sanitair . Het wassen van ramen. Het afwassen en opbergen van de vaat. ... ...

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Magazijnier (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) magazijn! Wat ga je doen? Inpakken - herpakken - verpakken. Magazijnwerk (heffen, ...). Heel soms een beetje administratief werk.

  • Tuinman of tuinvrouw - student - Winksele (WINKSELE)

    Regio: WINKSELE

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinaanbouw en tuinaanleg, zoeken we studenten die zich doorheen het academiejaar willen inzetten om het vast team uit te breiden. Je hoeft geen vast rooster te hebben, de klant bespreekt samen met jou de mogelijkheden. Belangrijk is dat je de juiste attitude bezit, je handen uit de mouwen kan steken en ook groene vingers hebt. Interesse? Neem met ons contact op! => [email protected] of 016/20.45.44

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - BRUGGE (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Allround Commercieel Expediteur (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Vandaag zoeken we een Allround Commercieel Expediteur (m/v) in de regio Antwerpen voor een kleinere set-up met een onbeperkt aantal mogelijkheden. Onze opdrachtgever is actief in een groeiend logistiek segment en heeft een sterke groei in het vooruitzicht. De Missie: Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van prijzen voor logistieke diensten. Je negotieert prijzen met de klanten en stelt procedures op. Je behandelt expeditiedossiers van A tot Z, waarbij je je eigen accounts beheert. Je beschikt over volledige autonomie om je functie op termijn uit te bouwen. Je creativiteit ga je ombuigen in het op maat aanbieden van oplossingen voor je klanten. Deze extra service is voor jou een evidentie om de juiste oplossing met de juiste toegevoegde waarde te kunnen bieden. Je houdt van duidelijk targets die in het hier en nu plaatsvinden, maar daarnaast kijk je ook op de lange termijn naar een win-win situatie voor je klanten. Je gaat contracten opstellen en deze controleren en opvolgen. Je buigt je over alle orderbevestigingen, facturatie leidt alles in goede banen.

  • Maintenance Planner Fine Food Meat (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als maintenance planner vertaal je de onderhoudsopdrachten in concrete werkplannen voor het technische team. Zo ben je mee verantwoordelijk voor een goed draaiend machinepark en draag je bij aan de vlotte werking van Fine Food Meat, het vleesverwerkende bedrijf van Colruyt Group. Als technisch-administratief werkvoorbereider heb je verschillende taken: Je bereidt het werk van de technici voor, zowel voor preventieve onderhoudswerken als geplande herstellingen van de machines in deze veelzijdige productie-omgeving (verpakkings- en vacuümmachines, transportsystemen, enz.). Je zorgt ervoor dat het nodige materiaal tijdig beschikbaar is. Je plaatst bestellingen, je controleert de leveringen en volgt ze op, legt artikels uit het magazijn klaar. Je documenteert contactgegevens, handleidingen, schema’s, werkinstructies, instelparameters, technische tekeningen en foto’s. Je doet de opvolging nadat de werken zijn afgerond. Je vervult een aantal administratieve taken zoals het controleren van installatiegegevens, het bewaken van dubbele aanvragen, het nakijken van de parameters van de werkbonnen, het opstellen van de taakvolgorde. Je speelt ook een rol in de veiligheid, gezondheid en hygiëne op het werk. Je werkt op de site Stroppen in Halle.

  • Zaalmedewerker (flexijob) (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: RUBBENS

    Type: Flexijob

    Je zorgt dat de gasten een aangename tijd bij ons kunnen doorbrengen. Je dient het eten op, ruimt af , maakt drankjes klaar en brengt deze weg en dit steeds met een glimlach op je gezicht. Je zet zalen klaar voor feesten.

Zoek naar antwoorden van Auto-Electro Jouck Benny in sociale netwerken
Look for responds of Auto-Electro Jouck Benny in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auto-Electro Jouck Benny. Laat een reactie achter voor Auto-Electro Jouck Benny. Auto-Electro Jouck Benny bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auto-Electro Jouck Benny. Leave a respond for Auto-Electro Jouck Benny. Auto-Electro Jouck Benny on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auto-Electro Jouck Benny op de google maps. Adres en contacten Auto-Electro Jouck Benny
Location of Auto-Electro Jouck Benny on the google maps. Address and contacts of Auto-Electro Jouck Benny

Andere gerelateerde bedrijven als come Auto-Electro Jouck Benny Auto-Electro Jouck Benny: GROEP ARGENTA | UITGEVERIJ DE NOTENBOOM | SLAGERIJ DEMESSEMAEKER | LES A.P. ASSURANCES | BOULANGERIE LA ROSE

Other related companies as Auto-Electro Jouck Benny: GROEP ARGENTA | UITGEVERIJ DE NOTENBOOM | SLAGERIJ DEMESSEMAEKER | LES A.P. ASSURANCES | BOULANGERIE LA ROSE

Auto-Electro Jouck Benny is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Auto-Electro Jouck Benny, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07373992919. Het bedrijf Auto-Electro Jouck Benny bevindt zich op het adres: Zandstraat 1; 3590; Diepenbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 386,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 865,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Automobile - Electrical servic. Producten gemaakt in Auto-Electro Jouck Benny zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Auto-Electro Jouck Benny is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auto-Electro Jouck Benny is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auto-Electro Jouck Benny, openstaande posities, locatie van Auto-Electro Jouck Benny op de kaart.

Auto-Electro Jouck Benny is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Auto-Electro Jouck Benny, company assigned to the tax number BE07373992919. The company Auto-Electro Jouck Benny is located at the address: Zandstraat 1; 3590; Diepenbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 386,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 865,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Automobile - Electrical servic. Products created in Auto-Electro Jouck Benny were not found.
The main activity of Auto-Electro Jouck Benny is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Auto-Electro Jouck Benny is not available. You also can look at reviews of Auto-Electro Jouck Benny, open positions, location of Auto-Electro Jouck Benny on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auto-Electro Jouck Benny, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auto-Electro Jouck Benny, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auto-Electro Jouck Benny, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auto-Electro Jouck Benny, employees, financial statistics.