De Vos Marleen

Contactgegevens De Vos Marleen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Vos Marleen: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Vos Marleen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kalenbergstraat 23; 1700; Dilbeek, België

Telefoon (phone): 02 569 31 83 (+32-02 569 31 83) 02 569 31 83 (+32-02 569 31 83)

Fax (fax): +32 (61) 690-68-95 +32 (61) 690-68-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Vos Marleen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Vos Marleen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Vos Marleen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Vos Marleen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Vos Marleen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Vos Marleen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Vos Marleen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Vos Marleen
Products information De Vos Marleen

BTW identificatienummer (tax): BE03944885253
Ondernemingsnummer: 3438140869
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 113,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in De Vos Marleen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Vos Marleen
(Get full report from official database of BE for De Vos Marleen)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Vos Marleen
Addition kinds of activities for De Vos Marleen

209101. Vis- en zeevruchtenoepen, stoofpotjes, chowders, ingeblikt of verpakt | Fish and seafood soups, stews, chowders, canned or packaged
423100. Trucking terminal faciliteiten | Trucking terminal facilities
13219904. Ethaan (natuurlijke) productie | Ethane (natural) production
14999912. Pipestone mining (catlinite) | Pipestone mining (catlinite)
26210502. Bristols | Bristols
39910300. Borstels, behalve verf en lak | Brushes, except paint and varnish

Werken bij De Vos Marleen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Vos Marleen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Vos Marleen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Vos Marleen. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper Beenhouwerij Colruyt Boom (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

 • Werkleider - recyclage elektrische toestellen - regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Kortrijk zoeken wij een werkleider met technische kennis.  Je neemt de leiding over een groep werknemers. Jouw takenpakket : Je maakt de werkplanning op. Je zorgt voor een goed verloop van het productieproces en zorgt voor een kwalitatief eindproduct. Je werknemers coachen. Je staat in voor de administratie van de productie. Daarnaast ben je niet bang om geregeld zelf de handen uit de mouwen te steken en actief mee te werken op de werkvloer.

 • Ploegbaas Ruwbouw NL/EN (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring in de ruwbouw (als ploegbaas)? Spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Engels? Dan is dit iets voor jou: Als ploegbaas ruwbouw heb je volgend takenpakket: - Je stuurt een team van metsers aan - Je zet een muur volgens plan en helpt met het verder metsen van snelbouw-, facade- en gevelstenen - Je woont de werfvergaderingen bij - Je bent de link tussen de metser en de werfleider. De communicatie naar de metsers verloopt in het Engels. Die naar externen en verantwoordelijken in het Nederlands.

 • Sportieve student zwemlessen! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: t-interim Deinze

  Type: Studentenjob

  Je geeft zwemlessen aan kinderen. 

 • STUDENT winkelbediende (HEPPEN)

  Regio: HEPPEN

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt gelegen te Heppen zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Als student werk je door de week en/of in het weekend. De taken die tot je takenpakket kunnen behoren: De winkel op orde houden. De kassa bemannen. De leveringen uitpakken en de rekken aanvullen. Het bedienen van de klanten aan de verstoog.

 • JOBSTUDENT voor het afwerken en verpakken van duurzaam keukengerei (m/v) (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: LUXPLOSION

  Type: Studentenjob

  * AFWERKEN: je maakt houten keukengerei klaar voor verkoop: je controleert de kwaliteit, schuurt bij indien nodig en plaatst een brandstempel * INPAKKEN: je labelt en pakt de producten in voor verkoop in zakjes en erna in grotere dozen * SOFTWARE GEBRUIKEN: je gebruikt onze software om je taken op te roepen en te registreren en om barcodes te checken

 • Jobstudent (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: IMMO VL

  Type: Vaste Job

  Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

 • Onderhoudsmedewerker (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Voor een betonverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker. Je staat mee in voor het algemeen onderhoud binnen het bedrijf. Reinigen van de machines, betonresten verwijderen, gebruik van hogedrukreiniger en piquer. Je werkt van maandag tot vrijdag 6u(maandag tot donderdag 15u45 - 21u45 en op vrijdag start je om 13u) Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

 • Sales Representative Medische Sector (THINES)

  Regio: THINES

  Bedrijf: Talentus Waregem

  Type: Vaste Job

  Je belangrijkste doel is de loyaliteit en ontwikkeling van de klantenportefeuille Je bent verantwoordelijk voor het promoten van het bedrijf en zijn producten en het vergroten van marktaandeel in de bovengenoemde regio Om dit te doen, steun je de prospectie van nieuwe klanten en volg je bestaande klanten op. Je beheert de commerciële onderhandelingen en bent verantwoordelijk voor de contracten en de distributie van de producten Bovenop je commerciële taken, komt er een klein deel administratie bij te pas (facturen, bestellingen, ...) en een correct voorraadbeheer (10% van je werktijd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is specialist in het leveren van producten voor eerstehulpverlening, verzorging en hygiëne. De producten zijn zowel bestemd voor de medische wereld als voor de industrie, de gemeenten en steden, arbeiders, scholen, sportcentra enz.

 • Onderhoudstechnieker elektromechanica (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: vind! Tielt

  Type: Vaste Job

  Je staat samen met vijf andere techniekers in voor de goede werking van de productiemiddelen. Je houdt je aan een preventief onderhoudsschema om zoveel mogelijk depannages te vermijden. Je staat ook in voor de medewerking aan nieuwbouw of verbetering van bestaande installaties. Op termijn sta je samen met je collega's in voor een beurtrol om ook na de werkuren storingen op te lossen.

 • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Viavera - Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

Zoek naar antwoorden van De Vos Marleen in sociale netwerken
Look for responds of De Vos Marleen in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Vos Marleen. Laat een reactie achter voor De Vos Marleen. De Vos Marleen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Vos Marleen. Leave a respond for De Vos Marleen. De Vos Marleen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Vos Marleen op de google maps. Adres en contacten De Vos Marleen
Location of De Vos Marleen on the google maps. Address and contacts of De Vos Marleen

Andere gerelateerde bedrijven als come De Vos Marleen De Vos Marleen: BELG.ART RESEARCH INSTIT. | AMERLINCK HENS | CASSIMAN CHRIS & LUC VOF | JEAN WATHIEU | BERNAR

Other related companies as De Vos Marleen: BELG.ART RESEARCH INSTIT. | AMERLINCK HENS | CASSIMAN CHRIS & LUC VOF | JEAN WATHIEU | BERNAR

De Vos Marleen is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Vos Marleen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03944885253. Het bedrijf De Vos Marleen bevindt zich op het adres: Kalenbergstraat 23; 1700; Dilbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 113,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Vos Marleen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Vos Marleen is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Vos Marleen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Vos Marleen, openstaande posities, locatie van De Vos Marleen op de kaart.

De Vos Marleen is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Vos Marleen, company assigned to the tax number BE03944885253. The company De Vos Marleen is located at the address: Kalenbergstraat 23; 1700; Dilbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 113,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Vos Marleen were not found.
The main activity of De Vos Marleen is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Vos Marleen is not available. You also can look at reviews of De Vos Marleen, open positions, location of De Vos Marleen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Vos Marleen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Vos Marleen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Vos Marleen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Vos Marleen, employees, financial statistics.