CASSIMAN CHRIS & LUC VOF

Contactgegevens CASSIMAN CHRIS & LUC VOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CASSIMAN CHRIS & LUC VOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

CASSIMAN CHRIS & LUC VOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DENDERBELLESTRAAT 107; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52213338 (+32-52213338) 52213338 (+32-52213338)

Fax (fax): +32 (84) 168-48-14 +32 (84) 168-48-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CASSIMAN CHRIS & LUC VOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CASSIMAN CHRIS & LUC VOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CASSIMAN CHRIS & LUC VOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CASSIMAN CHRIS & LUC VOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CASSIMAN CHRIS & LUC VOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CASSIMAN CHRIS & LUC VOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CASSIMAN CHRIS & LUC VOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CASSIMAN CHRIS & LUC VOF
Products information CASSIMAN CHRIS & LUC VOF

BTW identificatienummer (tax): BE04208557128
Ondernemingsnummer: 7569000244
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 112,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in CASSIMAN CHRIS & LUC VOF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zuivelproducten and spijsolie Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CASSIMAN CHRIS & LUC VOF
(Get full report from official database of BE for CASSIMAN CHRIS & LUC VOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor CASSIMAN CHRIS & LUC VOF
Addition kinds of activities for CASSIMAN CHRIS & LUC VOF

10110000. Ijzer ertsen | Iron ores
35550200. Drukplaten | Printing plates
45139902. Pakket levering, privé-lucht | Package delivery, private air
50830200. Tuinmachines en -apparatuur | Lawn and garden machinery and equipment
93110402. Financiën, belastingen en monetair beleid, staatsregering | Finance, taxation, and monetary policy, state government

Werken bij CASSIMAN CHRIS & LUC VOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CASSIMAN CHRIS & LUC VOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CASSIMAN CHRIS & LUC VOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CASSIMAN CHRIS & LUC VOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Intercultureel bemiddelaar Arabisch (Modern Standaard en Marokkaans) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5790 Locatie: uitvalbasis ZNA Stuivenberg in Antwerpen, overkoepelend werken Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interculturele bemiddeling Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur 1 jaar Kan jij je vlot uitdrukken in het Arabisch en Nederlands? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bemiddelt binnen ZNA voor patiënten die Modern Standaard Arabisch spreken; concreet voor: Modern Standaard Arabissch tolken via video conferentie of triadisch tolken; de patiënt ondersteunen in zijn zorgtraject in het ziekenhuis (uitleg geven bij procedures, administratie, onderzoeken, ….); psycho sociale begeleiding; bemiddelend optreden bij conflicten. Je bent samen met de collega’s Interculturele Bemiddeling verantwoordelijk voor een goede afsprakenplanning en de uitvoering hiervan. Je neemt deel aan het afdelingsoverleg. Je neemt, in overleg met collega’s, deel aan projectmatige initiatieven (video conferentie, google hangouts, interne vorming rond culturele verschillen,...) en vervult aldus een voorlichtingsfunctie. Je voert allerhande administratieve taken uit. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Interculturele Bemiddeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Joeri De Munck, manager Patiëntenbegeleiding, op [email protected]. Herken je jezelf hierin?

  • Financieel Medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent voor interne en externe medewerkers en leveranciers het aanspreekpunt voor financiële vragen over de verwerking van de financiële stromen. Je draagt bij aan de begrotingsopmaak en zorgt dat de middelen optimaal worden ingezet. Je maakt budgetten op en staat in voor proactief beheer hiervan, waarbij je deze tracht te optimaliseren. Je staat in voor de verwerking van alle financiële verrichtingen en zorgt voor het aanmaken van o.a. facturen voor interne en externe klanten. Je plaatst bestellingen en zorgt voor een correcte en tijdige afhandeling van de leveranciersfacturen. Je verwerkt beroepskosten zoals reiswijzers, kredietkaarten en kostenformulieren. Je geeft informatie en advies over de procedures en regelgeving van de KU Leuven, gaat na welke mogelijkheden er zijn om een probleem op te lossen binnen die procedures, vraagt informatie op bij andere diensten en koppelt terug naar je interne of externe klanten. Je verwijst door naar de juiste personen of diensten. Je volgt de kredieten op, optimaliseert ze en maakt financiële rapporten op. Je zorgt ervoor dat je door opleiding en teamoverleg specialist bent en blijft in je job.  Je werkt in nauw overleg met de financiële cellen en diensten van de KU Leuven. Bedrijfsprofiel: Binnen de KU Leuven verlopen de financiële transacties binnen een team van financiële medewerkers. In die hoedanigheid treedt u op als specialist ter zake. U zal, uitgestuurd vanuit de groepsdiensten Humane Wetenschappen, tewerkgesteld worden op verschillende locaties en binnen verschillende entiteiten, naargelang de noden zich voordoen.

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start 's morgens tussen 7u en 8u en zal ongeveer vier leveringen per dag doen. Daardoor eindigt je werkdag ten laatste om 17u, maar dit kan natuurlijk ook vroeger zijn. Naast het afleveren van de afgewerkte producten, sta je in voor het laden en lossen van de vrachtwagens door middel van een rolbrug. Een eerste ervaring met een rolbrug is een pluspunt, maar zeker geen must, je wordt namelijk opgeleid ter plaatse. Bedrijfsprofiel: Voor een metaalbedrijf in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een CE-rijbewijs.

  • Onderhoudstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die zal instaan voor volgend takenpakket: Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit Je bent creatief in het zoeken van oplossingen Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant Vergaderingen bijwonen Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing Administratieve ondersteuning.

  • Monteur glasvezel (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als monteur glasvezel regio Hasselt zoeken we kandidaten met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je voert diverse montagewerken glasvezel uit (onder andere gevelbekabeling); een opleiding voor deze functie zal intern voorzien worden binnen het bedrijf.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: LA GARDEROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • JOBSTUDENT 04/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 04/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • Technisch leidinggevende operator voor afdeling metaalbewerking (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen, bedienen en ombouwen van de (metaalbewerkings)machines Je bent creatief en vaardig om kleine storingen zelfstandig op te lossen Je bewaakt constant de kwaliteit van de producten Als leidinggevende stuur je een team van een 3-tal medewerkers aan en coördineer je hun werkverdeling In samenspraak met de verantwoordelijke van het magazijn stem je de planning van de werkzaamheden af en doe je hiervoor de nodige voorbereidingen.

  • Lasser-Constructeur-monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DE WITTE PAUL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het samenstellen en oplassen van constructies. Dit zijnde constructies in staal & inox voor allerhande industriele toepassingen. Je staat eventueel ook in voor de constructie die je gemaakt hebt te gaan monteren op verplaatsing. (Soms uitslapen op hotel indien je dit wilt) Gaande van transportbanden, opslagtanks, buffertanks, installaties voor zandoverslag, tankbouw, structuurbouw in potrailles en zoveel meer. Je bent in staat zelfstandig aan een constructie te beginnen en dit tot een goed einde te leiden. Voor alle constructies worden er 2D en 3D plannen gegeven dus deze moet je ook kunnen lezen. Je hebt de ervaring om te weten hoe je een bepaalde constructie oplast en afwerkt (bv; lakwerk of galvanisatie (staal)) Alle constructies worden gemaakt op schragen en buizen. Er is een groot assortiment aan werktuigen voorzien (heftrucks, rolbruggen, schragen, klein werkmateriaal, enz...) Lassen van staal met Halfautomaat is een vereiste. Lassen van inox met TIG en MIG is een pluspunt.

  • Technische operator (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar een machine operator. Je bent flexibel ingesteld en staat open om in een 3-ploegensysteem te werken. Je bent handig en hebt een technische achtergrond.

  • Logopedist(e) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van kinderen met taal- spraak- en leermoeilijkheden.

  • DaF / DaZ Lehrkraft (Lehrer/in - Deutsch als Fremdsprache) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL-Language Centers (www.cll.be) ist eine Sprachschule, die Fremdsprachentraining für Unternehmen, öffentliche Einrichtungen, Erwachsene, Kinder und Jugendliche organisiert. CLL unterrichtet 27 Sprachen in seinen 4 Zentren, in staatlichen Behörden und in Unternehmen.*******Wir suchen zurzeit: DaF / DaZ Lehrkraft (Lehrer/in - Deutsch als Fremdsprache) Für eine staatliche Behörde in Brüssel (Sektor : Politik) Status: freiberuflich Aufgaben: - Leitung von Deutschkursen in kleinen Gruppen - Lehrtätigkeit im Bereich Deutsch als Fremdsprache zur Vermittlung fachsprachlicher Deutschkenntnisse - Konversation & (Revision) Grammatik

Zoek naar antwoorden van CASSIMAN CHRIS & LUC VOF in sociale netwerken
Look for responds of CASSIMAN CHRIS & LUC VOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor CASSIMAN CHRIS & LUC VOF. Laat een reactie achter voor CASSIMAN CHRIS & LUC VOF. CASSIMAN CHRIS & LUC VOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CASSIMAN CHRIS & LUC VOF. Leave a respond for CASSIMAN CHRIS & LUC VOF. CASSIMAN CHRIS & LUC VOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CASSIMAN CHRIS & LUC VOF op de google maps. Adres en contacten CASSIMAN CHRIS & LUC VOF
Location of CASSIMAN CHRIS & LUC VOF on the google maps. Address and contacts of CASSIMAN CHRIS & LUC VOF

Andere gerelateerde bedrijven als come CASSIMAN CHRIS & LUC VOF CASSIMAN CHRIS & LUC VOF: George S | Yesim Tex Ergun Mode SPRL | WILLY CAPELLE | MSD | Bellefroid Hilde

Other related companies as CASSIMAN CHRIS & LUC VOF: George S | Yesim Tex Ergun Mode SPRL | WILLY CAPELLE | MSD | Bellefroid Hilde

CASSIMAN CHRIS & LUC VOF is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CASSIMAN CHRIS & LUC VOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04208557128. Het bedrijf CASSIMAN CHRIS & LUC VOF bevindt zich op het adres: DENDERBELLESTRAAT 107; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 112,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Zuivelproducten and spijsolie Gh. Producten gemaakt in CASSIMAN CHRIS & LUC VOF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CASSIMAN CHRIS & LUC VOF is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CASSIMAN CHRIS & LUC VOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CASSIMAN CHRIS & LUC VOF, openstaande posities, locatie van CASSIMAN CHRIS & LUC VOF op de kaart.

CASSIMAN CHRIS & LUC VOF is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is CASSIMAN CHRIS & LUC VOF, company assigned to the tax number BE04208557128. The company CASSIMAN CHRIS & LUC VOF is located at the address: DENDERBELLESTRAAT 107; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 112,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Zuivelproducten and spijsolie Gh. Products created in CASSIMAN CHRIS & LUC VOF were not found.
The main activity of CASSIMAN CHRIS & LUC VOF is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CASSIMAN CHRIS & LUC VOF is not available. You also can look at reviews of CASSIMAN CHRIS & LUC VOF, open positions, location of CASSIMAN CHRIS & LUC VOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CASSIMAN CHRIS & LUC VOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CASSIMAN CHRIS & LUC VOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CASSIMAN CHRIS & LUC VOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CASSIMAN CHRIS & LUC VOF, employees, financial statistics.