De Roeck Henri

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • De Roeck Henri
Private companiesMetal Mining • De Roeck Henri

Contactgegevens De Roeck Henri: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Roeck Henri: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Roeck Henri

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leopoldstraat 20; 2310; Rijkevorsel, België

Telefoon (phone): 03 314 59 78 (+32-03 314 59 78) 03 314 59 78 (+32-03 314 59 78)

Fax (fax): +32 (65) 855-11-73 +32 (65) 855-11-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Roeck Henri: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Roeck Henri"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Roeck Henri"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Roeck Henri, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Roeck Henri. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Roeck Henri, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Roeck Henri. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Roeck Henri
Products information De Roeck Henri

BTW identificatienummer (tax): BE07736267089
Ondernemingsnummer: 1898956298
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 368,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in De Roeck Henri zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Roeck Henri
(Get full report from official database of BE for De Roeck Henri)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Roeck Henri
Addition kinds of activities for De Roeck Henri

354299. Gereedschapsmachines, metalen vorming type, nec | Machine tools, metal forming type, nec
10990101. Aluminiummalm | Aluminum ore mining
26790500. Cadeauverpakking en nieuwigheden, papier | Gift wrap and novelties, paper
34330101. Ketels, lage drukverwarming: stoom of warm water | Boilers, low-pressure heating: steam or hot water
38230101. Pyrometers, industrieel proces type | Pyrometers, industrial process type
50850000. Industriële benodigdheden | Industrial supplies
51370401. Kleding riemen, vrouwen en kinderen | Apparel belts, women's and children's

Werken bij De Roeck Henri: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Roeck Henri: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Roeck Henri. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Roeck Henri. Looking for open vacancies in other companies

 • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

 • Medewerker broodjeszaak (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ASAP GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een hippe broodjeszaak gelegen te Geel, zijn wij op zoek naar een parttime medewerker. In deze functie zal je instaan voor het opnemen van bestellen, het bereiden van broodjes, mee helpen met de afwas, afrekenen,... Je zal 15u/week tewerkgesteld worden. Je dient voornamelijk beschikbaar te zijn tijdens de namiddagen. (maandag -zaterdag, uitgezonderd op vrijdag)

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS TE KRUISHOUTEM (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Kruishoutem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Studenten voor in een callcenter op Zaterdag (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Studentenjob

  Ik ben op zoek naar vlotte, commercieele en aangelegde studenten die graag willen werken als callcentermedewerker. - tijdens de vakantieperiodes ( zomer - en kerstvakantie) of op ZATERDAG.

 • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

  Type: Studentenjob

  Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

 • HVAC- EN KOELTECHNIEKER TE BUGGENHOUT (119-501) (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: vanAnaarBETER.com

  Type: Vaste Job

  Als enthousiaste technieker kom je terecht bij een bedrijf dat zich bezighoudt met bouwprojecten van ontwerp tot realisatie. Dit bij zowel particulieren als bedrijven in de industrie of openbare sector. Als HVAC- en koeltechnieker sluit je grote en kleine HVAC-installaties elektrisch aan en maakt ze gebruiksklaar. Je biedt bijstand bij storingen en onderhoudt installaties. Sleutelen en repareren doe je tussen Antwerpen, Gent en Brussel.

 • TOONZAAL ADVISEUR KEUKENS (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Als verkoper sta je in voor het onthaal van klanten, het in kaart brengen van hun behoeften en het opstellen van offertes om zo een verkoop af te sluiten hiernaast zal je ook instaan voor je eigen financiële administratie van je lopende en afgesloten dossiers je houdt een goed en ordelijk overzicht van je dossiers bij in het klantenbestand via een eigen softwarepakket je zorgt voor een maximale dienstverlening naar de klant toe en leeft hierbij de technische procedures na je wil meewerken aan de groei van het filiaal en bepaalt zo mee de commerciële strategie van het bedrijf je bent een onderdeel van een team en wil je collega's bijstaan waar nodig Bedrijfsprofiel: Onze klant maakt keukens op maat. Voor regio Hasselt zijn we op zoek naar een toonzaal adviseur keukens.

 • AUTO - EXPERT (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: EXPERTISEBUREAU ANTEX

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de uitvoering van de expertise-opdrachten die je worden toevertrouwd en zorgt voor correcte begroti,ng van de schade Je bent technisch uitstekend op de hoogte van de nieuwste technologien en je hebt een verzorgd voorkomen Je bent een teamplayer Je beschikt minstens over een graduaat/bachelor diploma auto-expertconform de voorziene voorschriften voor het uitoefenen van het beroep van auto-expert (cfr : www.iaeiea.be)

 • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: WSA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Reclame bedeler in Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van De Roeck Henri in sociale netwerken
Look for responds of De Roeck Henri in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Roeck Henri. Laat een reactie achter voor De Roeck Henri. De Roeck Henri bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Roeck Henri. Leave a respond for De Roeck Henri. De Roeck Henri on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Roeck Henri op de google maps. Adres en contacten De Roeck Henri
Location of De Roeck Henri on the google maps. Address and contacts of De Roeck Henri

Andere gerelateerde bedrijven als come De Roeck Henri De Roeck Henri: DRIES VAN NOTEN | TABLANI SCRIS | LIBRAIRIE NOVA | HILDEGARDE D'HONDT | STEDELIJK MODEMUSEUM

Other related companies as De Roeck Henri: DRIES VAN NOTEN | TABLANI SCRIS | LIBRAIRIE NOVA | HILDEGARDE D'HONDT | STEDELIJK MODEMUSEUM

De Roeck Henri is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Roeck Henri, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07736267089. Het bedrijf De Roeck Henri bevindt zich op het adres: Leopoldstraat 20; 2310; Rijkevorsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 368,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Roeck Henri zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Roeck Henri is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Roeck Henri is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Roeck Henri, openstaande posities, locatie van De Roeck Henri op de kaart.

De Roeck Henri is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Roeck Henri, company assigned to the tax number BE07736267089. The company De Roeck Henri is located at the address: Leopoldstraat 20; 2310; Rijkevorsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 368,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in De Roeck Henri were not found.
The main activity of De Roeck Henri is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Roeck Henri is not available. You also can look at reviews of De Roeck Henri, open positions, location of De Roeck Henri on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Roeck Henri, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Roeck Henri, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Roeck Henri, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Roeck Henri, employees, financial statistics.