TABLANI SCRIS

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • TABLANI SCRIS
Private companiesMetal Mining • TABLANI SCRIS

Contactgegevens TABLANI SCRIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TABLANI SCRIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TABLANI SCRIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MةRIDIEN 82; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSS, België

Telefoon (phone): 22194469 (+32-22194469) 22194469 (+32-22194469)

Fax (fax): +32 (65) 115-94-59 +32 (65) 115-94-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TABLANI SCRIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TABLANI SCRIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TABLANI SCRIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TABLANI SCRIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TABLANI SCRIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TABLANI SCRIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TABLANI SCRIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TABLANI SCRIS
Products information TABLANI SCRIS

BTW identificatienummer (tax): BE02575988769
Ondernemingsnummer: 6367095947
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 395,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in TABLANI SCRIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TABLANI SCRIS
(Get full report from official database of BE for TABLANI SCRIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TABLANI SCRIS
Addition kinds of activities for TABLANI SCRIS

325502. Glasshouse vuurvaste materialen | Glasshouse refractories
14590108. Steengoed klei mijnbouw | Stoneware clay mining
36259908. Elektromagnetische koppelingen of remmen | Electromagnetic clutches or brakes
37140122. Radiatoren en radiator schalen en kernen, motorvoertuig | Radiators and radiator shells and cores, motor vehicle
39490511. Schietmateriaal en benodigdheden, algemeen | Shooting equipment and supplies, general
39530103. Embossing seals, corporate en officieel | Embossing seals, corporate and official
73891701. Makelaars, zaken: koop en verkoop van bedrijven | Brokers, business: buying and selling business enterprises
80990103. Bloeddruk testen | Blood pressure testing

Werken bij TABLANI SCRIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TABLANI SCRIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TABLANI SCRIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TABLANI SCRIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medisch secretaresse (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Jessa Ziekenhuis

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel zijn we op zoek naar: Medisch secretaresse Jobtime: deeltijds/voltijds Functie: Organiseren van het secretariaat zodat één of meerdere artsen, paramedici of verpleegkundigen zich kunnen focussen op hun (para)medische activiteiten. Je voornaamste taken zijn: Instaan voor het onthaal, zowel persoonlijk, telefonisch als administratief, van patiënten voor en na een afspraak, onderzoek of verblijf in het ziekenhuis. Patiënten informeren zodat ze juiste, volledige en duidelijke antwoorden krijgen op hun vragen. Correct, volledig, ordelijk en tijdig afwerken van het administratieve en organisatorische takenpakket (o.a. afsprakenbeheer, briefwisseling, opnameplanning) en financieel ondersteunende taken met de afgesproken hulpmiddelen. Samenwerken en communiceren met collega’s en met mensen binnen en buiten de organisatie, om een optimale dienstverlening te garanderen. Profiel: Je bent in het bezit van een bachelor office management optie medical management assistant. Je beschikt over een ruime kennis van medische terminologie en een basiskennis van de gezondheidszorg. Je hebt een empathische persoonlijkheid, gaat discreet om met vertrouwelijke informatie. Je bent assertief met voldoende aandacht voor diplomatie en integriteit. Je kan zelfstandig functioneren en hebt zin voor initiatief. Je bent steeds nauwkeurig en stipt in je opdrachten. Je beschikt over een dosis organisatietalent en behoudt het overzicht, tegelijkertijd heb je oog voor detail. Je werkt vlot met de Microsoft Office pakketten en bent bereid om jouw softwarekennis op peil te houden. Je bent stressbestendig en weet prioriteiten te leggen. Je kan snel en zonder fouten typen. Relevante ervaring in een soortgelijke functie is een pluspunt. Aanbod: Wij bieden je een boeiende, gevarieerde functie binnen een enthousiast team met ruimte voor creativiteit, opleiding en vorming. Je kan gratis aansluiten bij onze collectieve hospitalisatieverzekering en hebt recht op maaltijdcheques. Bijkomende voordelen: groepsverzekering, vlotte bereikbaarheid, terugbetaling woon-werkverkeer, bij gebruik openbaar vervoer 100% terugbetaling. Omdat we de gezondheid van onze medewerkers belangrijk vinden, bieden we een waaier van programma's aan die je gezondheid bevorderen. Interesse? Bezorg ons dan zo snel mogelijk je kandidatuur door online (cv, motivatiebrief en kopie van je diploma) te solliciteren via onze website www.ikvraaghetaan.be Voor meer informatie i.v.m. de functie kan je terecht bij Annick Germeys, coördinator medische secretariaten, tel 011 33 50 40 Voor bijkomende algemene informatie kan je contact opnemen met Greet Pans (werving & selectie) op het nummer 011 33 52 53 of mail [email protected]

  • Winkelmedewerker Colruyt Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Huishoudhulp Torhout! Uurrooster op maat! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • Huishoudhulp dienstencheques Beringen/Heusden-Zolder/Houthalen-Helchteren (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Medewerker lingerieoutlet 2, 3, 4 en 5 nov (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar medewerkers om te werken op een lingerie outlet in Kuurne. Je verwelkomt de klanten en zorgt ervoor dat het magazijn netjes blijft. De outlet zelf gaat door in het weekend van vrijdag 2/11 tot en met maandag 5/11 We zoeken nog medewerkers om te werken op: - vrijdag 2/11 : 10u-18u, met halfuur pauze - zaterdag 3/11 : 10u-18u met halfuur pauze - zondag 4/11: 11u-18u met halfuur pauze +18 jaar - maandag 5/11: 13u-18u met halfuur pauze

  • Student slagerij (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie groothandel in voeding te Hasselt zijn we op zoek naar een meewerkend slager in opleidng of iemand die een passie voor vlees heeft. Je zoekt extra dagen bij als slager of je bent een student slagerij, die al een goede ervaring heeft met snijden, versnijden van vlees. Je werkt vooral op zaterdag. Dus.. Als jij een gemotiveerde student, opleiding slagerij (hotelschool) bent, neem zeker contact op! Je hebt ervaring met messen en je gaat hier heel voorzichtig mee om

  • Studenten tijdens de week - Magazijn - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je bijverdienste tijdens de schoolweken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen tijdens de week kunnen werken (maandag-vrijdag). Je takenpakket bestaat uit: laden en lossen van zwaardere goederen, orderpicken, goederen op locatie zetten, ... Je zorgt er steeds voor dat je werkplek netjes en ordelijk is. Dit houdt in dat je je afval sorteerd en wegdraagt naar de juiste plaats. Ben je ook tijdens de zomervakantie beschikbaar? Dan kan je ook in deze periode ingeschakeld worden.

  • JOBSTUDENTEN / MEDEWERKERS AFSLANK- EN SPORTCENTRUM (M/V) (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: BODY AND HEALTH CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Voor ons afslank- en sportcentrum Body&Health Concept zijn we op zoen naar een aantal jobstudenten. We combineren EMS ( electro Fitness) met personal training en afslanken. De functie zal voornamelijk bestaan uit het geven van persoonlijke trainingen. Eventueel geven jullie ook wat voedingsadvies of voeren jullie passieve behandelingen uit met afslanktoestellen.

  • BUITENSCHRIJNWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht binnen een bouwbedrijf die actief is binnen aannemings- en verbouwingswerken. Samen met jouw collega's sta je in voor allround buitenschrijnwerk. Je vertrekt elke dag van bij het bedrijf naar de werf en werkt in de eigen streek.

  • Schoolverlatende of ervaren industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor: - Installatie in scholen, kantoren, waterzuiveringen alsook op industriële werven in de Antwerpse haven. Je zal op verschillende plaatsen tewerkgesteld worden. - Boren, slijpen en kappen behoren tot de dagdagelijkse taken Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf, gelegen in hartje Antwerpen, is specialist in het ontwerp, studie en uitvoering van: - Bordenbouw zowel tertiar, industrie en automatisatie - Volledige laagspanningsinstallaties - Verlichtingsinstallaties - Onderhoud en reparaties - Glasvezelbekabeling

  • Traffic Controller Rail (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Square City werkt als talent-specialist voor diverse sectoren. Wij bundelen industrie-ervaring en uitgebreide netwerken van professionals. Hierdoor zorgen wij voor de in- en doorstroom van talent bij onze opdrachtgevers, van werving & selectie-opdrachten, project sourcing, assessment- en development centers, enz. Vandaag zoeken wij voor een specialist met een sterk logistiek apparaat. Deze toonaangevende speler binnen de markt gaat het team versterken met een gemotiveerde Traffic Controller (m/v) in de regio van Antwerpen. De missie Jij wordt verantwoordelijk voor de dispatching en opvolging van het internationale netwerk van goederentransport via de spoorwegen. Je staat in voor de voorbereidingen van alle operationele en administratieve documenten voor de goederentransporten die jij beheert. Je bent verantwoordelijk voor het punctueel opvolgen van de route van de trein. Je staat daarvoor in directe communicatie met de machinisten, seinhuizen en internationale partners. Je bent het aanspreekpunt voor alles practische zaken van jouw transport, waar de trein zich in Europa ook bevindt. Rapporteren doe je aan de Operations Manager.

  • Logopedist (dringend!) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig logopedist. Je werkt met een specialisatie naar kinderen en jongeren. Je verzorgt het taalonderzoek, behandelt articulatieproblemen, spraakstoornissen, dyscalculie,...

Zoek naar antwoorden van TABLANI SCRIS in sociale netwerken
Look for responds of TABLANI SCRIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TABLANI SCRIS. Laat een reactie achter voor TABLANI SCRIS. TABLANI SCRIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TABLANI SCRIS. Leave a respond for TABLANI SCRIS. TABLANI SCRIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TABLANI SCRIS op de google maps. Adres en contacten TABLANI SCRIS
Location of TABLANI SCRIS on the google maps. Address and contacts of TABLANI SCRIS

Andere gerelateerde bedrijven als come TABLANI SCRIS TABLANI SCRIS: Douniau M | TOL | L. VOGEL | LA POSTE | VEDAT GUMUS

Other related companies as TABLANI SCRIS: Douniau M | TOL | L. VOGEL | LA POSTE | VEDAT GUMUS

TABLANI SCRIS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TABLANI SCRIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02575988769. Het bedrijf TABLANI SCRIS bevindt zich op het adres: RUE DU MةRIDIEN 82; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 395,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bloemen and planten Gh. Producten gemaakt in TABLANI SCRIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TABLANI SCRIS is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TABLANI SCRIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TABLANI SCRIS, openstaande posities, locatie van TABLANI SCRIS op de kaart.

TABLANI SCRIS is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is TABLANI SCRIS, company assigned to the tax number BE02575988769. The company TABLANI SCRIS is located at the address: RUE DU MةRIDIEN 82; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 395,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bloemen and planten Gh. Products created in TABLANI SCRIS were not found.
The main activity of TABLANI SCRIS is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TABLANI SCRIS is not available. You also can look at reviews of TABLANI SCRIS, open positions, location of TABLANI SCRIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TABLANI SCRIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TABLANI SCRIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TABLANI SCRIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TABLANI SCRIS, employees, financial statistics.