De Putter G

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • De Putter G
Private companiesCoal Mining • De Putter G

Contactgegevens De Putter G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Putter G: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Putter G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwstraat 9; 2830; Willebroek, België

Telefoon (phone): 03 886 57 44 (+32-03 886 57 44) 03 886 57 44 (+32-03 886 57 44)

Fax (fax): +32 (53) 261-18-19 +32 (53) 261-18-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Putter G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Putter G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Putter G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Putter G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Putter G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Putter G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Putter G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Putter G
Products information De Putter G

BTW identificatienummer (tax): BE07394042968
Ondernemingsnummer: 7131195068
Hoofdstad (capital): 565,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 438,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in De Putter G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Putter G
(Get full report from official database of BE for De Putter G)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Putter G
Addition kinds of activities for De Putter G

2386. Lederen en schapenbeklede kleding | Leather and sheep-lined clothing
9229. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec
208201. Moutdrankproducten | Malt beverage products
809999. Gezondheid en geallieerde diensten, nec, nec | Health and allied services, nec, nec
20239903. Caseïne, droog of nat | Casein, dry or wet
20340204. Vruchten, gedroogd of gedehydrateerd, met uitzondering van gevriesdroogde | Fruits, dried or dehydrated, except freeze-dried
27540602. Circulaires: gravure printing | Circulars: gravure printing
28999943. Zout | Salt
50630501. Alarmsystemen, niet inbegrepen | Alarm systems, nec

Werken bij De Putter G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Putter G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Putter G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Putter G. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige 5D Cardiologie (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Vacaturenummer: 5712 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 5D Cardiologie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (circa 6 maanden) Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Deze dienst kan jou heel wat bieden op het vlak van Cardiologie. Je verleent zorg, voert verpleegkundige handelingen uit en draagt gedeeltelijke verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening aan onder andere volgende patiënten met ritmestoornissen, hartinfarcten, angorklachten en hartinsufficiëntie/hartfalen. Je bereidt patiënten voor op hun onderzoek, verzorgt het transport van en naar de betreffende diensten en voert de nazorg uit, aan de hand van staand orders en procedures. Je voert de verpleegkundige zorg uit volgens het S.V.H. (systematisch verpleegkundig handelen) rekening houdend met de specifieke eisen van de zorgomgeving (gegevens verzamelen, probleemstelling, verpleegkundige planning, verpleegkundige uitvoering en de evaluatie van de verpleegkundige zorg). Je draagt de verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Dit gebeurt via mondelinge besprekingen en door het schriftelijk vastleggen van de verpleegactiviteiten in het verpleegdossier of de verpleegkundige transfertnota. Je werkt mee aan het beheer en de organisatie van de afdeling op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van de verpleegkundige zorg. Je werkt mee aan de door de instelling of overheid opgelegde taken (registratie, MVG, …). Volgende onderzoeken en behandelingen komen regelmatig voor, waarbij je veel samenwerkt met andere cardiologische diensten zoals o.a. cathlab, consultatie cardiologie, cardiochirurgie, medium-care, …: coronarografie; ptca (ballondillatatie); ptmv/ptav (hartklepdillatatie); ptavr (aortaklep vervanging); efo (electro fysiologisch onderzoek), eventueel gecombineerd met ablatie; pvi (pulmonale vene isolatie); tte (trans thoracale echo), tee (transoesophagale echo), dse (dobutamine stress echo); fietsproef; cardioversie; pacemaker/icd (interne cardioverter defibrillator) implantatie en/of wisseling; cabg (bypass operatie). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Van Hedent, verpleegkundig bedrijfsleider Interne ZNA Middelheim, op 03 280 34 56. Voel jij je aangesproken?

 • Machine operator - 2 ploegen (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machineoperator sta je in samen met een collega voor het draaiende houden van de lijn. Je programmeert de machine, lost kleine storingen op en gaat voorzien in preventief onderhoud. Je werkt hierbij aan een goed tempo en met een oog voor nauwkeurigheid.

 • Ervaren Mechanieker (MEETKERKE)

  Regio: MEETKERKE

  Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bloeiende en dynamische onderneming zijn we op zoek naar een ervaren Mechanieker die zelfstandig mechanisch onderhoud en storingen doet. Je wordt ingezet op verschillende projecten.

 • Huishoudhulp te regio Gent (Destelbergen) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

  Type: Dienstenchequebaan

  Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS NEVELE (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: VAN OSTA SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen en/of strijken bij particuliere klanten thuis in de omgeving Nevele.

 • Huishoudhulp Tielt-Ruiselede (m/v) (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Tielt, Ruiselede en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

 • Studenten Frituurmedewerker (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

  Type: Studentenjob

  Als frituurmedewerker heb je verschillende taken, namelijk: Je neemt bestellingen op van de klanten. Je legt alles van snacks klaar voor de keuken. Je helpt bij het correct afbakken van snacks en frieten. Je maakt broodjes, salades, etc. klaar. Je staat in voor het onderhoud van de volledige frituur (schoonmaak, afwas, etc.). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een frituur in Maldegem, zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen meehelpen, voornamelijk in het weekend. Dit kan zowel in de zaak als met de mobiele frituur zijn.

 • Medewerker administratie & secretariaat (ERPS-KWERPS)

  Regio: ERPS-KWERPS

  Bedrijf: AEF-INVEST

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de administratieve taken. Je beheert de werkopdrachten (aanmaken van en opvolging projecten, leveranciers en klanten). Je beheert de stock van vloertegels en zorgt dat deze tijdig wordt aangevuld (maken en opvolgen bestellingen). Je bent verantwoordelijk voor de systematische update van leveranciers en klantendatabase en voor de te ondernemen acties die u in de verschillende programma´s invoert. Opmaak en controle van allerhande rapporten en dossiers. Opvolgen van de kalenders (zorgen dat de nodige documenten tijdig worden opgestuurd naar de juiste instanties, afspraken ...) Je werkt binnen de kantooruren.

 • Service Technieker (m/v) (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: YES select

  Type: Vaste Job

  - Meewerken aan het opbouwen en fijn-afstellen van nieuwe installaties. - Analyseren en oplossen van storingen. - Uitvoeren van werken in het kader van predictief en preventief onderhoud. - Uitwerken en implementeren van technische verbeteringen. - Helpen bij de realisatie van grote technische projecten. - ...

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Herentals 2018 (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Herentals zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

 • Heftruckchauffeur dag- en nachtwerk (werfreserve) (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: ASAP.be

  Type: Werfreserve

  Afhankelijk van de afdeling staat u in voor het laden en lossen van vrachtwagens en / of voor orderpicking.

Zoek naar antwoorden van De Putter G in sociale netwerken
Look for responds of De Putter G in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Putter G. Laat een reactie achter voor De Putter G. De Putter G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Putter G. Leave a respond for De Putter G. De Putter G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Putter G op de google maps. Adres en contacten De Putter G
Location of De Putter G on the google maps. Address and contacts of De Putter G

Andere gerelateerde bedrijven als come De Putter G De Putter G: FRANCIS GILSON | HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS | EURO-ARDENNES IMMO | Ferain F | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE

Other related companies as De Putter G: FRANCIS GILSON | HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS | EURO-ARDENNES IMMO | Ferain F | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE

De Putter G is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Putter G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07394042968. Het bedrijf De Putter G bevindt zich op het adres: Nieuwstraat 9; 2830; Willebroek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 565,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 438,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Putter G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Putter G is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Putter G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Putter G, openstaande posities, locatie van De Putter G op de kaart.

De Putter G is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Putter G, company assigned to the tax number BE07394042968. The company De Putter G is located at the address: Nieuwstraat 9; 2830; Willebroek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 565,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 438,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in De Putter G were not found.
The main activity of De Putter G is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Putter G is not available. You also can look at reviews of De Putter G, open positions, location of De Putter G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Putter G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Putter G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Putter G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Putter G, employees, financial statistics.