HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS
Private companiesCoal Mining • HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS

Contactgegevens HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hagelandstraat 30; 3545; Halen, België

Telefoon (phone): 013 46 02 80 (+32-013 46 02 80) 013 46 02 80 (+32-013 46 02 80)

Fax (fax): 013 44 40 90 (+32-013 44 40 90) 013 44 40 90 (+32-013 44 40 90)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS
Products information HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS

BTW identificatienummer (tax): BE09916503906
Ondernemingsnummer: 3149749755
Hoofdstad (capital): 652,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 450,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Timber; Wood - Import; Parquets; Sports-hall construction & equipment

Product categorie (product category): Doors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS
(Get full report from official database of BE for HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS
Addition kinds of activities for HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS

5085. Industriële benodigdheden | Industrial supplies
17420201. Akoestisch en plafondwerk | Acoustical and ceiling work
22119916. Wasserij stoffen, katoen | Laundry fabrics, cotton
51479900. Vlees en vleesproducten, niet inbegrepen | Meats and meat products, nec
56210104. Dames sportkleding | Women's sportswear
75490104. Aanhangwagen onderhoud | Trailer maintenance

Werken bij HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent procesoperator 2 ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert diverse opdrachten uit ter assistentie van de procesoperator (die de productie volledig aanstuurt) om goede productieresultaten te behalen. Je gevarieerd takenpakket bestaat uit: -Het uitgieten van premixen in de juiste silo's. -Het nemen van stalen en deze analyseren via het snelanalyse toestel. -De rondgang in de fabriek aan de hand van een checklist. -Het meewerken aan preventie en veiligheid op het werk.

  • Medewerker verkoop (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stalt de goederen uit en je houdt de winkel en voorraadruimtes op orde. Je informeert klanten over de diverse producten. Soms vraagt men je de uitstalramen te schikken, geld van klanten te innen of gedurende enige tijd de verantwoordelijkheid over te nemen voor de zaak. Je werkt in winkel of kleinhandelszaak of in een gespecialiseerd grootwarenhuis. Je werkt rechtstaand en loopt veel af en aan. Men vraagt je soms je kledij aan te passen aan de producten en de stijl van de zaak. Je hebt interesse voor de modewereld en zijn producten. Je houdt van verkopen. Je werkt ook op zaterdag.

  • Tijdelijk Administratief bediende met technische interesse (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een internationale én financieel gezonde speler, gesitueerd in de regio Gent, zijn we op zoek naar een Tijdelijk Administratief Medewerker met technische affiniteit. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief Medewerker: – Je staat in voor de technische dienstverlening aan klanten; je beantwoordt hun vragen via mail en telefonisch – Je volgt de technische dossiers op om op die manier een optimale service te garanderen – Je houdt de technische informatie up-to-date in de database – Je maakt offertes en orders op, lanceert deze in het ERP-systeem en volgt deze verder op tot en met verzending en facturatie – Je verwerkt de technische rapporten van de techniekers en eventuele klantenklachten

  • Hulpelectricien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, actief in technologie, zijn we op zoek naar een hulpelektricien voor op de werven. Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

  • Metser (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een metser / bouwarbeider  Onze klant is actief in nieuwbouw: woningen en appartementen Je zal instaan voor ruwbouwwerken: metsen, bekisten, ... 

  • ELEKTRO MECHANIEKER / TECHNIEKER PRODUCTIE - 2 PLOEGEN (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ELEKTRO MECHANIEKER / TECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen aan het volledige machinepark. Daarbij komen volgende taken kijken: Het onderhoud van het machinepark; Analyseren en oplossen van storingen; Het preventief en curatief onderhoud; Rapportage van herstellingen in het onderhoudssysteem; Mee nadenken over verbetermogelijkheden ter optimalisatie van het machinepark. Je komt terecht in een team van 4 techniekers en rapporteert aan het hoofd van deze afdeling. Je werkt in 2 ploegen: Vroege: 5u53 - 14u00 Late: 13u53 - 22u00       Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd productiebedrijf, met vestigingen in Olen en Herentals. Ter uitbreiding zoeken wij voor hen een ELEKTRO MEKANIEKER / TECHNIEKER, te werken in 2 ploegen.   SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar het bedrijf en de functie die het beste aansluit bij jouw sterktes, kwaliteiten en interesses. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures!  

  • Huishoudhulp dienstencheques Sint-Kruis/Assebroek (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp Roosdaal (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Student decoratiewinkel 31/10 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een internationale winkelketen met een vestiging in Eeklo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) om te werken op woensdag 31/10 van 9u30-18u! Je helpt de klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je geeft de klanten een warm welkom, laat hen thuis voelen en adviseert hen in ons breed aanbod van producten. Je maakt deel uit van het team, waar we altijd zorg dragen voor elkaar. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten volgens onze richtlijnen. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt.

  • POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Als Polyvalent Bediende met goede talenkennis Nederlands en Frans werk je in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. Met je sterke talenkennis ondersteun je de collega's van Import en Exportmet administratieve taken en telefonische klantopvolging in de 2 talen Je bent o.a. verantwoordelijk voor volgende taken: - het opvolgen van inkomende orders en bestellingen via mail/telefoon/fax - orderverwerking in het systeem + opvolging van stock en leveringen - Speciale transporten regelen - facturatie - klantbeheer en klantenbinding van bestaande klanten met als doel meer opportuniteiten te benutten en de klanttevredenheid te vergroten.

  • Expediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als expediteur import sta je in voor de volledige afhandeling van je eigen dossiers. Je registreert orders, maakt documenten aan, kijkt inkomende facturen na enz. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen. Hun activiteiten omvatten de gehele logistieke keten zoals stouwerij, opslag, warehousing, maritieme verpakking, CFS-activiteiten, transport en logistiek.

Zoek naar antwoorden van HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS in sociale netwerken
Look for responds of HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS. Laat een reactie achter voor HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS. HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS. Leave a respond for HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS. HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS op de google maps. Adres en contacten HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS
Location of HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS on the google maps. Address and contacts of HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS

Andere gerelateerde bedrijven als come HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS: VANDEWALLE RAYMOND | Cruz de la Dominique (les) | PVM NISSAN GARAGE BVBA | RENATE PROOST | CASA JULIA

Other related companies as HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS: VANDEWALLE RAYMOND | Cruz de la Dominique (les) | PVM NISSAN GARAGE BVBA | RENATE PROOST | CASA JULIA

HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09916503906. Het bedrijf HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS bevindt zich op het adres: Hagelandstraat 30; 3545; Halen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 652,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 450,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Doors. Lijst met producten zijn Timber; Wood - Import; Parquets; Sports-hall construction & equipment.
De hoofdactiviteit van HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS, openstaande posities, locatie van HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS, company assigned to the tax number BE09916503906. The company HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS is located at the address: Hagelandstraat 30; 3545; Halen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 652,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 450,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Doors. List of products are Timber; Wood - Import; Parquets; Sports-hall construction & equipment.
The main activity of HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS is not available. You also can look at reviews of HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS, open positions, location of HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS, employees, financial statistics.