De Potter Pierre

Contactgegevens De Potter Pierre: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Potter Pierre: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Potter Pierre

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Gilles Binchois 3; 7130; Binche, België

Telefoon (phone): 064 34 07 04 (+32-064 34 07 04) 064 34 07 04 (+32-064 34 07 04)

Fax (fax): +32 (14) 669-85-78 +32 (14) 669-85-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Potter Pierre: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Potter Pierre"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Potter Pierre"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Potter Pierre, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Potter Pierre. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Potter Pierre, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Potter Pierre. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Potter Pierre
Products information De Potter Pierre

BTW identificatienummer (tax): BE01265045166
Ondernemingsnummer: 9594604492
Hoofdstad (capital): 809,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 245,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in De Potter Pierre zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Potter Pierre
(Get full report from official database of BE for De Potter Pierre)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Potter Pierre
Addition kinds of activities for De Potter Pierre

504699. Commerciële uitrusting, nec, nec | Commercial equipment, nec, nec
751900. Utility aanhangwagen verhuur | Utility trailer rental
20330403. Champignons: verpakt in blikjes, potten, enz. | Mushrooms: packaged in cans, jars, etc.
29920103. Rusthoudende verbindingen, dierlijke of plantaardige oliebasis | Rust arresting compounds, animal or vegetable oil base
32110303. Schijnwerperglas | Skylight glass
33660201. Propellers, schip, NSK | Propellers, ship, nsk
35310103. Logging apparatuur | Logging equipment
38410422. trocars | Trocars
39990703. Bloemen, kunstmatig en bewaard gebleven | Flowers, artificial and preserved
50990206. Roundwood | Roundwood

Werken bij De Potter Pierre: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Potter Pierre: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Potter Pierre. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Potter Pierre. Looking for open vacancies in other companies

 • Huishoudhulpen regio Gooreind (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

 • Huishoudhulp DEELTIJDS Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Knokke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lembeke, 8 uur per week (LEMBEKE)

  Regio: LEMBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Lembeke. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

  Regio: ZUTENDAAL

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zutendaal en omgeving

 • inventarismedewerker informatica (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: t-interim Oudenaarde

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de inventarisatie van het computer- en kantoormateriaal. Je kan zelfstandig werken. Je hebt kaas gegeten van computers en toebehoren om deze te inventariseren.  

 • Verkoper (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingwinkel te Brugge zijn we op zoek naar stockmedewerkers. Taken: - Je staat in voor de goede verwerking van de leveringen. - Je scant de leveringen in. - Je zorgt dat de stockruimte ordelijk is. - Je vult de winkel aan. - Je plaatst diefstalbeveiliging en etikettering.

 • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

 • Tweetalige (NL/FR) Management Assistant - Nossegem - DIRECT VAST CONTRACT (NOSSEGEM)

  Regio: NOSSEGEM

  Bedrijf: Synergie Diegem Careers

  Type: Vaste Job

  Als HR Consultancy bedrijf, biedt onze klant diensten op maat aan in het kader van strategisch, organisatie- en HR advies, rekrutering, selectie en talentmanagement. De oplossingen die ze aanreiken, steunen op de nauwe samenwerking met onze klant, de kennis, de expertise en het teamwerk van onze consultants. Om tot een maximaal resultaat te komen, geloven ze in het samen investeren in een open en transparante lange termijn relatie, een partnership waarin wederzijds vertrouwen en verantwoordelijkheid de belangrijkste waarden zijn. Als geboren planner en organisator orkestreer je in het secretariaat de optimale werking van onze vestiging. Je staat in voor agendabeheer, regelt alle correspondentie en onderhoudt telefonische en rechtstreekse contacten met klanten en kandidaten. Je reageert alert op hun vragen en noden en zorgt voor een goede informatiedoorstroming naar de consultants. Je onthaalt dagelijks de kandidaten en begeleidt hen bij de opstart van hun testen. Meer concreet start je de testafname op en verzorg je de administratieve flow van afgewerkte rapporten naar onze opdrachtgevers. Verder beheer je de voorraad van kantoor- en onderhoudsmateriaal. Je werkt nauw samen met de Managing Consultant, alsook met het volledige team van consultants.

 • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (min. 4u) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ANTHENTIEK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

 • Scooter Charger (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674326-inline.html?cid=Partner_VDAB Earn money by helping Lime shape the future of transportation one scooter at the time! Lime's new Lime-S electric scooters are about to change the way people commute. We are looking for motivated individuals to help us ensure there's always enough power to for riders to use our scooters.   As a part of our Lime Juicer program, you'll collect Lime-S scooters, charge them at home and redeploy them throughout the city. This is a flexible and fun way to earn cash! Job description: Responsibilities:   Locate, collect, and deploy Lime-S. Report scooters with issues to our support team.

 • Freelancer Sales Hunter Energiesector (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: CTRL-F

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wat? Een Belgisch bedrijf dat ondernemingen energie aanbiedt aan voordelige prijzen, is op zoek naar een gedreven Sales persoon. Inhoud opdracht: Over heel Vlaanderen op zoek gaan naar nieuwe klanten om energiepaketten te verkopen. Prospectie naar nieuwe klanten + opvolging bestaande klanten. Good to know: korte opleiding voorzien door het bedrijf

 • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

  Regio: Provincie West-Vlaanderen

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van De Potter Pierre in sociale netwerken
Look for responds of De Potter Pierre in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Potter Pierre. Laat een reactie achter voor De Potter Pierre. De Potter Pierre bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Potter Pierre. Leave a respond for De Potter Pierre. De Potter Pierre on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Potter Pierre op de google maps. Adres en contacten De Potter Pierre
Location of De Potter Pierre on the google maps. Address and contacts of De Potter Pierre

Andere gerelateerde bedrijven als come De Potter Pierre De Potter Pierre: QRT PULBICITY ART | FILIP GOUDESEUNE | SWALUS | Vanleke H | Le Trait & Co SA

Other related companies as De Potter Pierre: QRT PULBICITY ART | FILIP GOUDESEUNE | SWALUS | Vanleke H | Le Trait & Co SA

De Potter Pierre is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Potter Pierre, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01265045166. Het bedrijf De Potter Pierre bevindt zich op het adres: Rue Gilles Binchois 3; 7130; Binche. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 809,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 245,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Potter Pierre zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Potter Pierre is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Potter Pierre is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Potter Pierre, openstaande posities, locatie van De Potter Pierre op de kaart.

De Potter Pierre is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Potter Pierre, company assigned to the tax number BE01265045166. The company De Potter Pierre is located at the address: Rue Gilles Binchois 3; 7130; Binche. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 809,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 245,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentists. Products created in De Potter Pierre were not found.
The main activity of De Potter Pierre is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Potter Pierre is not available. You also can look at reviews of De Potter Pierre, open positions, location of De Potter Pierre on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Potter Pierre, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Potter Pierre, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Potter Pierre, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Potter Pierre, employees, financial statistics.