QRT PULBICITY ART

Contactgegevens QRT PULBICITY ART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data QRT PULBICITY ART: address, phone, fax, email, website, opening hours

QRT PULBICITY ART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOGAARDESTRAAT 27; 9990; MALDEGEM, België

Telefoon (phone): 50720065 (+32-50720065) 50720065 (+32-50720065)

Fax (fax): +32 (58) 908-92-74 +32 (58) 908-92-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) QRT PULBICITY ART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "QRT PULBICITY ART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "QRT PULBICITY ART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van QRT PULBICITY ART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen QRT PULBICITY ART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of QRT PULBICITY ART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees QRT PULBICITY ART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti QRT PULBICITY ART
Products information QRT PULBICITY ART

BTW identificatienummer (tax): BE09797576904
Ondernemingsnummer: 9489685058
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 577,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in QRT PULBICITY ART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reclamebureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor QRT PULBICITY ART
(Get full report from official database of BE for QRT PULBICITY ART)

Aanvulling soorten activiteiten voor QRT PULBICITY ART
Addition kinds of activities for QRT PULBICITY ART

202300. Droge, gecondenseerde en verdampte zuivelproducten | Dry, condensed and evaporated dairy products
599906. Telefoon- en communicatieapparatuur | Telephone and communication equipment
01190104. Mosterdzaadboerderij | Mustard seed farm
01610103. Honingdew Meloenboerderij | Honeydew melon farm
31310507. Vamps, leer | Vamps, leather
35640104. Apparatuur voor het verzamelen van stof of rook, industrieel | Dust or fume collecting equipment, industrial
59440000. Sieradenwinkels | Jewelry stores

Werken bij QRT PULBICITY ART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in QRT PULBICITY ART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor QRT PULBICITY ART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for QRT PULBICITY ART. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk administratief assistent 15/11 tot einde jaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Samen met 3 andere collega's sta je in voor de tranportplanning van het bedrijf - Je maakt afspraken met de klant omtrent leveringen - Je ondersteunt administratief waar nodig Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf regio Waregem is VIO op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht van 15/11 tot eind 2018.

  • MONTEUR (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een langere seizoensopdracht voor minstens een aantal maanden kijken we uit naar een monteur om te werken in regio Wevelgem. Je cableert de profielen van de pergola's dit volgens elektrisch schema. Je doet de voormontage van de profielen. Je werkt elke weekdag tussen 7u en 18u.

  • Assistent Supermarktmanager (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een supermarkt waarbij klantcontact en vriendelijkheid hoog in het vaandel wordt gedragen! Takenpakket in een notendop: Dagelijkse leiding over de winkel Fungeren als voorbeeld met betrekking tot klantvriendelijkheid, cultuurwaarden van de winkel Je bent in staat tot sterke mondelinge communicatie Je staat dichtbij de medewerkers en dichtbij de klant. Je maakt daarbij actief contact. Je signaleert verbeterpunten. Je rapporteert aan de filiaalmanager Je plant je werk grondig in Je bent in staat om opbouwend aan te sturen op het personeel

  • Storingstechnieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt storingen aan machines mee op. Als je de storing gevonden hebt, ga je ze verhelpen. Het is ook de bedoeling dat je preventieve onderhoudswerkzaamheden uitvoert.

  • kwaliteitsmedewerker (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit de kwaliteitsdienst zal U klantenrelaties opvolgen en beheren: o.a. de follow-up van lastenboeken en productspecificaties het beantwoorden van kwaliteitsvragen de begeleiding van klantenaudits het onderzoek van klachten de uitwerking van actieplannen enz. Daarnaast zal U instaan voor interne audits inspecties op de werkvloer en interne opleidingen. Als kwaliteitsmedewerker zal U instaan voor het opvolgen van het voorkomen van vreemde voorwerpen glascontroles Transportbandcontroles enz. Je rapporteert rechtstreeks aan de Quality Assurance Manager.

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp/Poetshulp Kortenaken (met dienstencheques) (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: PUUUR TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student voor supermarkt te Houthalen zowel op zaterdagen als zondagen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten die graag in een supermarkt willen werken, zowel kassa als aanvulwerk willen doen. Je kan zowel werken op zaterdag als op zondag. Niet beiden dagen, maar 1 week op zaterdag en 1 week op zondag werken, eventueel ook op woensdag namiddag.

  • Professioneel schilder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Als ervaren schildersvakman ondersteun je onze colora-klant bij zijn verfklus. Je geeft tips en toont voor hoe hij op een kwalitatieve manier schildert. Dankzij jouw hulp werkt de klant z’n project af als een echte professional. Wil een klant helemaal ontzorgd worden, dan word je ingeschakeld om kleine of middelgrote schilderwerken zelfstandig uit te voeren. Je werkt op afspraak en je klanten bevinden zich in de Brugse regio.

  • gyproc plaatser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: LUMA GYPROC

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialieerd in gyprocwerken zijn we op zoek naar een nieuwe werkkracht. Je wordt ingeschakeld in volgende taken: plaatsen van gyproc wanden en plafonds uitplamuren van de geplaatste gyproc plaatsen van dakisolaties Onze klanten zijn voornamelijk particulieren. Als je woonachtig bent in de omgeving van Genk dan halen we je 's morgens bij je thuis op en rijden samen naar de werf. Als je niet in de omgeving van Genk woont, kom je zelf tot aan het bedrijf en rijden we van daaruit samen naar de werf.

  • Lingerie consulenten (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Gille homeparties

    Type: Werfreserve

    Als consulente van Gille homeparties presenteer je een smaakvolle collectie lingerie, homewear en beachwear in de ongewongen sfeer van de woonkamer. Na jouw presentatie kunnen de dames vrijblijvend hun favoriete stukken passen, dit onder deskundige begeleiding van jou. Je geeft advies voor pasvorm en kleurstelling.

Zoek naar antwoorden van QRT PULBICITY ART in sociale netwerken
Look for responds of QRT PULBICITY ART in social networks

Lees alle opmerkingen voor QRT PULBICITY ART. Laat een reactie achter voor QRT PULBICITY ART. QRT PULBICITY ART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for QRT PULBICITY ART. Leave a respond for QRT PULBICITY ART. QRT PULBICITY ART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie QRT PULBICITY ART op de google maps. Adres en contacten QRT PULBICITY ART
Location of QRT PULBICITY ART on the google maps. Address and contacts of QRT PULBICITY ART

Andere gerelateerde bedrijven als come QRT PULBICITY ART QRT PULBICITY ART: E.F. BELGIUM | B.C. HANEVELD | RACING FOREST OVETENSE | Dienstencentrum ACV Sint-Kruis | LEGRAND sprl

Other related companies as QRT PULBICITY ART: E.F. BELGIUM | B.C. HANEVELD | RACING FOREST OVETENSE | Dienstencentrum ACV Sint-Kruis | LEGRAND sprl

QRT PULBICITY ART is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is QRT PULBICITY ART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09797576904. Het bedrijf QRT PULBICITY ART bevindt zich op het adres: BOGAARDESTRAAT 27; 9990; MALDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 577,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Reclamebureaus. Producten gemaakt in QRT PULBICITY ART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van QRT PULBICITY ART is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van QRT PULBICITY ART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van QRT PULBICITY ART, openstaande posities, locatie van QRT PULBICITY ART op de kaart.

QRT PULBICITY ART is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is QRT PULBICITY ART, company assigned to the tax number BE09797576904. The company QRT PULBICITY ART is located at the address: BOGAARDESTRAAT 27; 9990; MALDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 577,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Reclamebureaus. Products created in QRT PULBICITY ART were not found.
The main activity of QRT PULBICITY ART is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of QRT PULBICITY ART is not available. You also can look at reviews of QRT PULBICITY ART, open positions, location of QRT PULBICITY ART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over QRT PULBICITY ART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf QRT PULBICITY ART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about QRT PULBICITY ART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company QRT PULBICITY ART, employees, financial statistics.