De Potter Herbert

Contactgegevens De Potter Herbert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Potter Herbert: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Potter Herbert

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tweebruggenplein 6; 9220; Hamme, België

Telefoon (phone): 052 47 72 48 (+32-052 47 72 48) 052 47 72 48 (+32-052 47 72 48)

Fax (fax): +32 (65) 738-83-45 +32 (65) 738-83-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Potter Herbert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Potter Herbert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Potter Herbert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Potter Herbert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Potter Herbert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Potter Herbert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Potter Herbert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Potter Herbert
Products information De Potter Herbert

BTW identificatienummer (tax): BE02147521972
Ondernemingsnummer: 7529449462
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 698,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in De Potter Herbert zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Potter Herbert
(Get full report from official database of BE for De Potter Herbert)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Potter Herbert
Addition kinds of activities for De Potter Herbert

615999. Diverse zakelijke kredietinstellingen, nv | Miscellaneous business credit institutions, nec
22210902. Fur-type stoffen, kunstmatige vezel | Fur-type fabrics, manmade fiber
23960204. Linten en bogen, gesneden en gesneden | Ribbons and bows, cut and sewed
32720505. Vensterbanken, gegoten steen | Window sills, cast stone
35670100. Elektrische ovens, ovens, en verwarmingstoestellen, exc.inductie | Electrical furnaces, ovens, & heating devices, exc.induction
51490503. Minerale of bronwaterbotteling | Mineral or spring water bottling

Werken bij De Potter Herbert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Potter Herbert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Potter Herbert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Potter Herbert. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende orders Erembodegem - tijdelijk (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar 4 tijdelijke administratief ondersteunende medewerkers. Je zal het orderteam administratief versterken, je controleert de orders, put ze ook in en voert algemene administratieve taken uit.

 • Dakwerker (LIERDE)

  Regio: LIERDE

  Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een stabiel bedrijf in de regio van Geraardsbergen zijn we dringend op zoek naar een kundige, enthousiaste dakwerker. Het grootste deel van het werk bestaat uit het leggen, onderhouden en repareren van dak- en zinkwerk. Door toename van de klantenkring wil het bedrijf uitbreiden met een vakbekwaam dakdekker. De opdrachten/werven zijn voornamelijk in de regio van Geraardsbergen, Ninove, Brakel...

 • Torenkraanbestuurder gezocht opstart 29/10 (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal vanuit de cabine werken ! Laden en lossen / Hijswerk van de goederen op de juste locatie van de werf

 • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

 • Chauffeur CE (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: t-interim Kapellen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen in de Antwerpse Haven, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een geldig rijbewijs CE Je zal tewerkgesteld worden binnen het bedrijfsterrein

 • afzakkers (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AGO Jobs&HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in de haven van antwerpen zijn wij op zoek naar een afzakkers Je zorgt voor het correct afvullen van de grondstoffen in zakken. Verder hou je de werkvloer net en ordelijk.

 • Chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een chauffeur C die niet snel afgeschrikt is! Heb jij een sterke maag, heb je jouw rijbewijs C en beschik je over jouw geldig vakbekwaamheidsattest? Jij staat in voor het ophalen van dierlijke producten uit de vleesindustrie. Dit zowel bij slachthuizen als productieomgevingen en beenhouwers. Je staat in voor het lossen en laden van de goederen en dit vanuit onze site te Bavegem. Je reinigt ook steeds zelf je opligger na het lossen van je vracht? Jij kan de administratie die hierbij hoort goed bijhouden.

 • Elektromecaniciens (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 530 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Field Services. Vanuit onze filialen te Wevelgem, Nijvel, Heusden-Zolder, Gent, Zwijndrecht en Vilvoorde worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken zoeken we een Elektromecanicien om ons filiaal in Heusden-Zolder te versterken. Functie Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klant omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Jouw takenpakket Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Je voert zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit. Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected]

 • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - W. Vlaanderen - Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

 • Startend zelfstandig advocaat / kantoorgenoot (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een startende zelfstandige advocaat? Moet jij nog je cliëntenbestand uitbouwen? Wil jij je aansluiten bij een betaalbaar kantoor? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, ondernemende collega advocaat of jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten. Ons kantoor werkt in de cloud en is verder voorzien van alle benodigde infrastructuur, zoals snelle internetverbindingen. Je kunt bij ons als advocaat/jurist meteen ‘plug and play’ op deze werkplek aan de slag. Ons kantoor is collegiaal en informeel. Een advocaat/jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten krijgt van ons alle mogelijkheden en ondersteuning om zijn of haar eigen praktijk verder uit te breiden. Wij staan als kantoor voor de volgende waarden: Service; betrouwbaarheid; kwaliteit; betrokkenheid; kostenbeheersing; inhoudelijke samenwerking en verdieping; inspirerende en collegiale werksfeer; ervaren en gedreven kantoorgenoten.

 • Senior medewerker accountantskantoor Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1673227-inline.html?cid=Partner_VDAB Dit accountantskantoor heeft ondanks zijn professionele aanpak, toch de uitstraling van een gezellig accountantskantoor. Dankzij een sterke reputatie weten klanten hun weg hier vlot naartoe te vinden. Eens zij die weg gevonden hebben, gaan zij niet meer terug en blijven zij steevast tevreden van de persoonlijke dienstverlening. Wat zijn jouw taken? Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen cliënteel. Je zorgt voor een boekhoudkundige en fiscale optimalisatie van de kmo's en eenmanszaken waar jij verantwoordelijk voor bent. Niet enkel een deskundige adviesverlening valt daaronder, maar ook: Het indienen van fiscale aangiften Het opstellen van de balansen Het inboeken van aan- en verkoopfacturen

 • Promomedewerker (Provincie Vlaams-Brabant)

  Regio: Provincie Vlaams-Brabant

  Bedrijf: D'OUWE POST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

Zoek naar antwoorden van De Potter Herbert in sociale netwerken
Look for responds of De Potter Herbert in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Potter Herbert. Laat een reactie achter voor De Potter Herbert. De Potter Herbert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Potter Herbert. Leave a respond for De Potter Herbert. De Potter Herbert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Potter Herbert op de google maps. Adres en contacten De Potter Herbert
Location of De Potter Herbert on the google maps. Address and contacts of De Potter Herbert

Andere gerelateerde bedrijven als come De Potter Herbert De Potter Herbert: BELIEN ROEL | Centre Omnisports du Préau | GUISEPPE AQUILINA | C. PHILIPPART | VANHAECKE

Other related companies as De Potter Herbert: BELIEN ROEL | Centre Omnisports du Préau | GUISEPPE AQUILINA | C. PHILIPPART | VANHAECKE

De Potter Herbert is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Potter Herbert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02147521972. Het bedrijf De Potter Herbert bevindt zich op het adres: Tweebruggenplein 6; 9220; Hamme. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 698,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Potter Herbert zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Potter Herbert is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Potter Herbert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Potter Herbert, openstaande posities, locatie van De Potter Herbert op de kaart.

De Potter Herbert is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Potter Herbert, company assigned to the tax number BE02147521972. The company De Potter Herbert is located at the address: Tweebruggenplein 6; 9220; Hamme. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 698,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Potter Herbert were not found.
The main activity of De Potter Herbert is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Potter Herbert is not available. You also can look at reviews of De Potter Herbert, open positions, location of De Potter Herbert on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Potter Herbert, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Potter Herbert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Potter Herbert, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Potter Herbert, employees, financial statistics.