BELIEN ROEL

Contactgegevens BELIEN ROEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELIEN ROEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELIEN ROEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bosstraat 27; 3930; Hamont-Achel (Hamont), België

Telefoon (phone): 0496 21 34 62 (+32-0496 21 34 62) 0496 21 34 62 (+32-0496 21 34 62)

Fax (fax): 011 44 52 83 (+32-011 44 52 83) 011 44 52 83 (+32-011 44 52 83)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELIEN ROEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELIEN ROEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELIEN ROEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELIEN ROEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELIEN ROEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELIEN ROEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELIEN ROEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELIEN ROEL
Products information BELIEN ROEL

BTW identificatienummer (tax): BE05883972167
Ondernemingsnummer: 7754669189
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 519,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in BELIEN ROEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Shutters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELIEN ROEL
(Get full report from official database of BE for BELIEN ROEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELIEN ROEL
Addition kinds of activities for BELIEN ROEL

2499. Houtproducten, NEC | Wood products, nec
346900. Metalen stempels, niet | Metal stampings, nec
27910000. zetwerk | Typesetting
28440300. Parfums en colognes | Perfumes and colognes
36740203. Magnetisch bellen geheugen apparaat | Magnetic bubble memory device
37130201. Ziekenhuislichamen | Ambulance bodies

Werken bij BELIEN ROEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELIEN ROEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELIEN ROEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELIEN ROEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider in voedingssector (BEKEGEM)

    Regio: BEKEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Bekegem zijn wij op zoek naar een productiemedewerker (m/v). Functie: - Je werkt op maandag en dinsdag (van 6u30 tot 15u30) - Je staat in voor het ontveren van ganzen - Je staat daarnaast ook in voor het versnijden en schoonmaken van de ganzen (maandag: eenden plukken - dinsdag: versnijden van eenden) - Je bent gemotiveerd en spreekt goed Nederlands of Frans

  • Halfautomaatlasser (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Lassen van machine onderdelen, stukwerk en kleine series - Kunnen lezen van technische tekening is noodzakelijk - Dagploeg - NL of FR talig

  • MAGAZIJNIER - HEFTRUCKBESTUURDER (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt terecht in een groeiend bedrijf, waar je ingezet wordt voor de algemene magazijnierstaken. Laden & lossen aan de hand van de heftruck, artikelen stockeren, verzamelen van in te laden materiaal... Een deel van het magazijn bevindt zich hierbij buiten.   In deze functie werk je optimaal samen met jouw collega's en ben je polyvalent inzetbaar. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf binnen de bouwsector zijn wij op zoek naar een voltijds HEFTRUCKBESTUURDER.

  • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Deinze zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

  • Parketlegger (m/v) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kampenhout zijn we op zoek naar een student schrijnwerkerij.  Je zal tewerkgesteld worden in de schoolvakanties en occasioneel op zaterdagen.  

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt je een variabele job waarbij je zowel aan de kassa als in de winkel werkt. Samen met je collega's sta je in voor een mooie en overzichtelijke winkel waarin de klant aangenaam kan winkelen. Wij doen ook een beroep op je verantwoordelijkheidsgevoel. Je krijgt namelijk met geld te maken. Je kan goed met een kassasysteem werken en hebt snel oog op rekken die bijgevuld moeten worden. Verder jou je de winkel netjes en ordelijk.

  • Jobstudent Schoonmaak (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Oostende zoeken we jobstudenten voor de Paasvakantie. Je helpt mee met de vaste werknemers in de schoonmaak, dit in openbare delen van gebouwen en burelen.

  • Productieverantwoordelijke met technische kennis (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en het operationeel beheer op onze productiesite in Lokeren. (productie van kleinbrood, opslag in diepvriesmagazijn) - Je maakt een efficiënte productieplanning op en volgt de producten op van grondstof tot het vertrek naar de klant - Je houdt je bezig met de continuïteit van de productie en een optimalisatie van de productieprocessen. - Je bent de spilfiguur van de site. Je stuurt de teams van productie, inpak, techniek en magazijn aan (40/50 medewerkers) met oog voor de (voedsel)veiligheidsprocedures, je ben zelf vaak aanwezig op de werkvloer. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsdienst, logistieke medewerkers, productontwikkeling, het salesteam en andere algemene diensten. - Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Service Ingenieur Solar (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een marktleider in de hernieuwbare energie, zoekt JLE-Solutions naar een Service Ingenieur : Service Ingenieur Solar(m/v) Antwerpen of Waals-Brabant Jobbeschrijving Je werkt aan de monitoring en onderhoud van bestaande industriële solar installaties binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je bent in eerste lijn het aanspreekpunt voor de meer complexere zaken die zich aandienen binnen de service afdeling. Dit kan o.a. gaan over specifieke problemen met bepaalde omvormers of panelen die sterk degraderen

  • Bewakingsagent (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

  • HVAC Technieker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Leercontract

    Onze klant is specialist in industriële installaties en onderhoud. Als HVAC-Technieker heb je volgende taken: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC-installaties (elektriciteit, koeling, verwarming, ...). Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op. Je voert ook werken uit op sanitaire installaties. Je voert kleine installatiewerken uit. Je werkt zowel in team als zelfstandig.

  • Flexijob weekenden AD Delhaize Cadix (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DELHAIZE

    Type: Flexijob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Wil jij verantwoordelijkheid kunnen opnemen? Je wilt weekenden extra werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe collega's die elke weekend wilt werken als flexijob. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, de voorraad opvolgen en bestellingen plaatsen,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige collega!

Zoek naar antwoorden van BELIEN ROEL in sociale netwerken
Look for responds of BELIEN ROEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELIEN ROEL. Laat een reactie achter voor BELIEN ROEL. BELIEN ROEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELIEN ROEL. Leave a respond for BELIEN ROEL. BELIEN ROEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELIEN ROEL op de google maps. Adres en contacten BELIEN ROEL
Location of BELIEN ROEL on the google maps. Address and contacts of BELIEN ROEL

Andere gerelateerde bedrijven als come BELIEN ROEL BELIEN ROEL: LEIE ELECTRO & SERVICE | L. BEN LETAIFA | S?VERINE HUYSMANS | FA. KOENEN | LUC DE WAELE

Other related companies as BELIEN ROEL: LEIE ELECTRO & SERVICE | L. BEN LETAIFA | S?VERINE HUYSMANS | FA. KOENEN | LUC DE WAELE

BELIEN ROEL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELIEN ROEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05883972167. Het bedrijf BELIEN ROEL bevindt zich op het adres: Bosstraat 27; 3930; Hamont-Achel (Hamont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 519,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Shutters. Producten gemaakt in BELIEN ROEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELIEN ROEL is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELIEN ROEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELIEN ROEL, openstaande posities, locatie van BELIEN ROEL op de kaart.

BELIEN ROEL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELIEN ROEL, company assigned to the tax number BE05883972167. The company BELIEN ROEL is located at the address: Bosstraat 27; 3930; Hamont-Achel (Hamont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 519,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Shutters. Products created in BELIEN ROEL were not found.
The main activity of BELIEN ROEL is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BELIEN ROEL is not available. You also can look at reviews of BELIEN ROEL, open positions, location of BELIEN ROEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELIEN ROEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELIEN ROEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELIEN ROEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELIEN ROEL, employees, financial statistics.