De Plancke Serge

Contactgegevens De Plancke Serge: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Plancke Serge: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Plancke Serge

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Graaf van Hoornestraat 68; 9850; Nevele, België

Telefoon (phone): 09 371 62 32 (+32-09 371 62 32) 09 371 62 32 (+32-09 371 62 32)

Fax (fax): 09 371 69 30 (+32-09 371 69 30) 09 371 69 30 (+32-09 371 69 30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Plancke Serge: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Plancke Serge"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Plancke Serge"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Plancke Serge, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Plancke Serge. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Plancke Serge, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Plancke Serge. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Plancke Serge
Products information De Plancke Serge

BTW identificatienummer (tax): BE01889068603
Ondernemingsnummer: 2870971679
Hoofdstad (capital): 115,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 588,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in De Plancke Serge zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Plancke Serge
(Get full report from official database of BE for De Plancke Serge)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Plancke Serge
Addition kinds of activities for De Plancke Serge

631199. Levensverzekering, nv | Life insurance, nec
731903. Lucht reclame diensten | Aerial advertising services
28229908. Neopreen, chloropreen | Neoprene, chloroprene
28330204. Brucine en derivaten | Brucine and derivatives
28359910. Zwangerschapstest kits | Pregnancy test kits
28420502. Zetmeelbereidingen, wasgoed | Starch preparations, laundry
32720324. Wash fundamenten, pre-terrazzo | Wash foundations, precast terrazzo
34299904. Handboeien en beenijzers | Handcuffs and leg irons
73899967. Huurder screening service | Tenant screening service

Werken bij De Plancke Serge: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Plancke Serge: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Plancke Serge. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Plancke Serge. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch Productiemedewerker / Monteur - Zaventem - Daguren (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Zaventem GT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij technisch aangelegd en steek je graag de handen uit de mouwen? Ideaal dan ben jij misschien wel de "Technisch Productiemedewerker / Monteur (m/v)" die wij zoeken te Zaventem. Dit voor een klant actief in de productie van plofkoffers. Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: Je wordt tewerkgesteld in de productie Je zorgt voor de opbouw van 'plofkoffers'. De koffers komen toe en je zal instaan voor de beveiliging te deassembleren- assembleren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

 • Werfleider bouw (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Actief Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een kwalitatieve en efficiënte uitvoering van 1 of 2 bouwprojecten, en dit vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de definitieve oplevering van het gebouw. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van een project. Je werkt hiervoor nauw samen met de ploegbazen en arbeiders. Je ondersteunt de projectleider in de administratieve aspecten van de werf : - Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning - In samenspraak met de projectleider het onderhouden van contacten met opdrachtgever, architect, studiebureau,… en deelnemen aan de werfvergaderingen - Waken over de kwaliteit en veiligheid op de werf - Dagelijkse leiding van het werfteam waarin je streeft naar gezond evenwicht tussen de technische en relationele aspecten op de werf

 • chauffeur rijbewijs C + Polyvalent medewerker vaste planten (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In het voorjaar werk je voltijds als chauffeur + orderpicker, in de winterperiode werk je meer in het bedrijf zelf. De andere periodes is het een combinatie van de 2 afhankelijk van de bestellingen. TAKEN: - klaarzetten van bestellingen + laden en lossen van vrachtwagen - uitvoeren van de bestellingen - verspenen of stekken van jonge plantjes - knippen of snoeien van planten in groei met behulp van een manuele snoeischaar - inpotten en verpotten met behulp van een inpotmachine - potten op de transportband zetten en/of er terug afhalen - uitzetten van de potten op een containerveld - buitenzetten en of binnenhalen van de potten - wieden - water geven - inpakken van planten en verzendklaar maken - laden van planten op deense karren, met behulp van een manuele transpallet - algemene opkuiswerkzaamheden

 • heftruckchauffeur 2 ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant Mainfreight in Genk is op zoek naar een heftruckchauffeur in 2 ploegen met geldig heftruckattest. Mainfreight Genk heeft sinds bijna een jaar zijn intrek genomen in een gloednieuw magazijn. Jouw voornaamste taken zijn : - Colli's lossen op het crossdock met heftruck. - Vervolgens scan je de colli's in en plaats je ze op de juiste locatie. - Ook sta je in voor het laden van de vrachtwagens.

 • Relatiebeheerder - Netwerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een dynamisch bedrijf uit de regio van Waregem zijn we op zoek naar een commerciële relatiebeheerder - netwerker: Als netwerker ben jij hét contact tussen het bedrijf en de diverse andere stakeholders zoals architecten, bouwpromotoren en hoofd- en onderaannemers in België. Enerzijds vertegenwoordig je onze producten en merken binnen deze wereld, anderzijds ga je steeds op zoek naar de nieuwe bouwprojecten in een zo vroeg mogelijk stadium Je brengt hierbij de behoeftes van architecten en hoofdaannemers in kaart en rijmt deze met het aanbod van het bedrijf. Zowel op vlak van producten als diensten. Je breidt je netwerk steeds verder uit via prospectie, aanwezigheid op events, eigen initiatieven, enz. Daarboven leg je contacten en ga je lange termijnrelaties aan. Op een zeer zelfstandige manier bouw je zo gaandeweg een functioneel netwerk op. Binnen de projectcel werk je nauw samen met de projectcoördinator. Binnen het bedrijf heb je contact met de sales om samenwerkingen op te starten aan de hand van jouw verkregen informatie.

 • CHAUFFEUR C DRONGEN M/V (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: LINK 4 JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio van Drongen, zijn wij op zoek naar een chauffeur c. Je staat in voor het transport van houten kisten, die je zelf moet laden en lossen. Je doet ongeveer 10 tussenstoppen per dag.

 • Technisch magazijnier (HAMONT)

  Regio: HAMONT

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we op zoek naar magazijnier. Je zal instaan voor het bevoorraden van de productielijn, het klaarleggen van materiaal alsook het afboeken van goederen in het computerprogramma Navision. Je rijdt dagelijks met de hef en reachtruck.

 • Studenten kerstmarkt De Panne (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

 • Bijlesgever economie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

 • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DSE International

  Type: Vaste Job

  Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

 • VOEGER (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: STORME VOEGWERKEN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het voegen van nieuwbouwwoningen, voornamelijk in de provincie West-Vlaanderen.

Zoek naar antwoorden van De Plancke Serge in sociale netwerken
Look for responds of De Plancke Serge in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Plancke Serge. Laat een reactie achter voor De Plancke Serge. De Plancke Serge bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Plancke Serge. Leave a respond for De Plancke Serge. De Plancke Serge on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Plancke Serge op de google maps. Adres en contacten De Plancke Serge
Location of De Plancke Serge on the google maps. Address and contacts of De Plancke Serge

Andere gerelateerde bedrijven als come De Plancke Serge De Plancke Serge: DEHAEN | BASTIE ROLAND EXPANSION | JULES WIRTZ | Ruwet Raymond | ENTREPRISES GAWLIK

Other related companies as De Plancke Serge: DEHAEN | BASTIE ROLAND EXPANSION | JULES WIRTZ | Ruwet Raymond | ENTREPRISES GAWLIK

De Plancke Serge is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Plancke Serge, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01889068603. Het bedrijf De Plancke Serge bevindt zich op het adres: Graaf van Hoornestraat 68; 9850; Nevele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 115,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 588,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Plancke Serge zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Plancke Serge is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Plancke Serge is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Plancke Serge, openstaande posities, locatie van De Plancke Serge op de kaart.

De Plancke Serge is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Plancke Serge, company assigned to the tax number BE01889068603. The company De Plancke Serge is located at the address: Graaf van Hoornestraat 68; 9850; Nevele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 115,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 588,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in De Plancke Serge were not found.
The main activity of De Plancke Serge is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Plancke Serge is not available. You also can look at reviews of De Plancke Serge, open positions, location of De Plancke Serge on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Plancke Serge, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Plancke Serge, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Plancke Serge, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Plancke Serge, employees, financial statistics.