BASTIE ROLAND EXPANSION

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • BASTIE ROLAND EXPANSION

Contactgegevens BASTIE ROLAND EXPANSION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BASTIE ROLAND EXPANSION: address, phone, fax, email, website, opening hours

BASTIE ROLAND EXPANSION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Monte Carlo 12; 1190; Bruxelles (Forest), België

Telefoon (phone): 02 347 16 27; 078 15 12 42 (+32-02 347 16 27; 078 15 12 42) 02 347 16 27; 078 15 12 42 (+32-02 347 16 27; 078 15 12 42)

Fax (fax): 02 346 12 37 (+32-02 346 12 37) 02 346 12 37 (+32-02 346 12 37)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BASTIE ROLAND EXPANSION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BASTIE ROLAND EXPANSION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BASTIE ROLAND EXPANSION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BASTIE ROLAND EXPANSION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BASTIE ROLAND EXPANSION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BASTIE ROLAND EXPANSION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BASTIE ROLAND EXPANSION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BASTIE ROLAND EXPANSION
Products information BASTIE ROLAND EXPANSION

BTW identificatienummer (tax): BE04551330566
Ondernemingsnummer: 8439117431
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 830,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Solar protection - Inside; Solar protection - Outside

Product categorie (product category): Shutters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BASTIE ROLAND EXPANSION
(Get full report from official database of BE for BASTIE ROLAND EXPANSION)

Aanvulling soorten activiteiten voor BASTIE ROLAND EXPANSION
Addition kinds of activities for BASTIE ROLAND EXPANSION

10410101. Open pit goudmijn | Open pit gold mining
38290112. Testers voor het controleren van hydraulische controles op vliegtuigen | Testers for checking hydraulic controls on aircraft
47290101. Vliegtickets kantoren | Airline ticket offices
59630303. Tijdschriftabonnementen, huis-naar-huis | Magazine subscriptions, house-to-house
91110400. Bestuurskantoren, niveau van overheid | Executive offices, level of government

Werken bij BASTIE ROLAND EXPANSION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BASTIE ROLAND EXPANSION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BASTIE ROLAND EXPANSION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BASTIE ROLAND EXPANSION. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek verantwoordelijke dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wondelgem, die opslag en verhandeling doet van banden, zijn we op zoek naar leidinggevende magazijnier. Je staat in voor het in goede banen leiden van de dagplanning. Je stuurt de andere magazijniers/heftruckchauffeurs aan en springt zelf bij waar nodig. De functie houdt tevens manueel werk in.

  • Meestergast elektricien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zoeken we een MEESTERGAST ELEKTRICIEN (M/V) U staat in voor het plaatsen van elektrische huishoudelijke installaties in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten U doet dit zowel bij particulieren thuis alsook in scholen of bedrijven De werven zijn gelegen in gans Vlaanderen Daarbij geef je leiding aan een kleine groep elektriciens 

  • Medewerker Commerciële Binnendienst (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk kijkt uit naar een ervaren commerciële binnendienst voor een bedrijf regio Dottenijs. Dit betreft echt een commerciële functie met bijkomende nodige administratie. Je maakt telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads van huidige klanten. Je luistert naar de klant en detecteert de noden bij potentiële klanten. Bijkomend maak je een afspraak voor de vertegenwoordiger. Vervolgens hou je een overzicht van de afspraken en volg je alles administratief nauwkeurig op. Daarnaast heb je enkele administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

  • Administratief bediende (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een administratief & logistiek bediende voor een bedrijf te Hoeselt. Jouw taken: Opvolgen van de bestellingen Contact met klanten, telefoon, mail, … Planning en regelen van transporten Stockbeheer Plaatsen van bestellingen bij leveranciers

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diets-Heur - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Boortmeerbeek Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen in regio Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent 18+ M/V bij Panos Schelle (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: PANOS@FSB

    Type: Studentenjob

    Je werkt als jobstudent in de Panos van Schelle en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk.

  • Projectleider Speciale Technieken (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Technieken Bogaerts

    Type: Vaste Job

    Als jong en dynamisch studiebureau technieken zijn wij opzoek naar een projectleider speciale technieken voor het opvolgen van diverse werven over Vlaanderen. Als projectleider speciale technieken ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van allerlei speciale technieken in gebouwen zoals HVAC, liften, elektriciteit, sanitair, ... bij diverse type van gebouwen. Onze kantoren in Laarne – Kalken zijn jou uitvalsbasis, de werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je begeleidt de speciale technieken op verschillende werven mee in goede banen; Je kan goed in een bouwteam en met aannemers samenwerken; Je staat in voor de contracten, de uitvoering en oplevering van allerlei speciale technische installaties; Je bewaakt het budget, de kwaliteit en volgt deze op;

  • zaalverantwoordelijke (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: RESTAURANT 'T BRASS KOIKKE

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en service in de zaal. U geeft de mensen uitleg over de drank- en menu kaart. U dient drank en eten op. En u ruimt alles van de zaal af en dekt weer in voor de volgende service. Ook de bar hoort tot je takenpakket. De glazen worden daar afgewassen en is ook een onderdeel voor jou. De bar dien je ook aan te vullen en proper achter te laten. Het afrekenen is ook een onderdeel van je takenpakket. Er wordt gewerkt met een kassa systeem.

  • Bordenbouwer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af

  • Spontane sollicitatie bewakingsagent regio Oost-Vlaanderen (m/v) –Ref. 506 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TRIGION

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent garandeer jij de veiligheid bij onze klanten die voor de volle 100% op jou rekenen. Je taken bestaan uit controlerondes, observatie en rapportage. Zo voorkom je incidenten, sabotage, vandalisme en diefstal. Ook telefonie, het boeken van vergaderzalen, het aanmaken van badges etc behoren tot je takenpakket. Kortom, een functie met heel wat verantwoordelijkheden. In geval van incidenten ben jij het aanspreekpunt en diegene die snel actie onderneemt.

Zoek naar antwoorden van BASTIE ROLAND EXPANSION in sociale netwerken
Look for responds of BASTIE ROLAND EXPANSION in social networks

Lees alle opmerkingen voor BASTIE ROLAND EXPANSION. Laat een reactie achter voor BASTIE ROLAND EXPANSION. BASTIE ROLAND EXPANSION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BASTIE ROLAND EXPANSION. Leave a respond for BASTIE ROLAND EXPANSION. BASTIE ROLAND EXPANSION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BASTIE ROLAND EXPANSION op de google maps. Adres en contacten BASTIE ROLAND EXPANSION
Location of BASTIE ROLAND EXPANSION on the google maps. Address and contacts of BASTIE ROLAND EXPANSION

Andere gerelateerde bedrijven als come BASTIE ROLAND EXPANSION BASTIE ROLAND EXPANSION: GOCA | A.C.C.H.H. | FINEXT | Wemeling (De) | REIZEN LANDTSHEER

Other related companies as BASTIE ROLAND EXPANSION: GOCA | A.C.C.H.H. | FINEXT | Wemeling (De) | REIZEN LANDTSHEER

BASTIE ROLAND EXPANSION is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BASTIE ROLAND EXPANSION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04551330566. Het bedrijf BASTIE ROLAND EXPANSION bevindt zich op het adres: Avenue de Monte Carlo 12; 1190; Bruxelles (Forest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 830,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Shutters. Lijst met producten zijn Solar protection - Inside; Solar protection - Outside.
De hoofdactiviteit van BASTIE ROLAND EXPANSION is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BASTIE ROLAND EXPANSION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BASTIE ROLAND EXPANSION, openstaande posities, locatie van BASTIE ROLAND EXPANSION op de kaart.

BASTIE ROLAND EXPANSION is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BASTIE ROLAND EXPANSION, company assigned to the tax number BE04551330566. The company BASTIE ROLAND EXPANSION is located at the address: Avenue de Monte Carlo 12; 1190; Bruxelles (Forest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 830,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Shutters. List of products are Solar protection - Inside; Solar protection - Outside.
The main activity of BASTIE ROLAND EXPANSION is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BASTIE ROLAND EXPANSION is not available. You also can look at reviews of BASTIE ROLAND EXPANSION, open positions, location of BASTIE ROLAND EXPANSION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BASTIE ROLAND EXPANSION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BASTIE ROLAND EXPANSION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BASTIE ROLAND EXPANSION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BASTIE ROLAND EXPANSION, employees, financial statistics.