De Pessemier R

Contactgegevens De Pessemier R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Pessemier R: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Pessemier R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jan Mahieustraat 31; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 20 82 38 (+32-051 20 82 38) 051 20 82 38 (+32-051 20 82 38)

Fax (fax): +32 (13) 145-28-95 +32 (13) 145-28-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Pessemier R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Pessemier R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Pessemier R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Pessemier R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Pessemier R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Pessemier R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Pessemier R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Pessemier R
Products information De Pessemier R

BTW identificatienummer (tax): BE09847564697
Ondernemingsnummer: 6804077148
Hoofdstad (capital): 962,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in De Pessemier R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Pessemier R
(Get full report from official database of BE for De Pessemier R)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Pessemier R
Addition kinds of activities for De Pessemier R

14110202. Dioriet, afmeting-quarrying | Diorite, dimension-quarrying
24310203. Louver ramen, glas, houten frame | Louver windows, glass, wood frame
26749901. Cementtassen: gemaakt van aangekochte materialen | Cement bags: made from purchased materials
36130104. Tijdschakelaars, elektrische schakelapparaten | Time switches, electrical switchgear apparatus
59991801. Kinderwagens en kinderwagens | Baby carriages and strollers
83610101. Jongens 'steden | Boys' towns
93110200. Openbare financiën en monetair beleid | Public finance and monetary policy

Werken bij De Pessemier R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Pessemier R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Pessemier R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Pessemier R. Looking for open vacancies in other companies

 • Plaatser maatwerk (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt als plaatser van maatwerk samen met 2 collega’s (je doet het niet op eigen houtje). Zo zijn jullie perfect op elkaar afgestemd! Dit gaat over zowel keukens als kasten, dressings, binnendeuren, trappen, constructies, meubels, … Noem maar op! Benieuwd hoe je dag er zal uitzien? Zo dus: Je komt toe op het atelier, slaat een babbel met de collega’s en bekijkt de planning waar je heen moet. Eenmaal vertrokken begint het echte werk. Aangekomen op de bestemming plaats je zorgvuldig en kwalitatief de profielen. Aangezien jij perfectionistisch ingesteld bent is dat peanuts! Je bent klaar of er is extra hulp nodig in het atelier? Dan help je graag een handje mee!

 • Warehouse Operations (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP MARITIEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Administratieve afwikkeling/verwerking van dossiers magazijnbehandelingen * Geven van opdrachten  aan leveranciers * Nauw operationeel contact met klanten * Facturatie afgewerkte dossiers * Coördinatie van werk met dispatch afdeling

 • Heftruckchauffeur M/V (GIJZEGEM)

  Regio: GIJZEGEM

  Bedrijf: Start People Aalst LA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur in de regio Aalst - Dendermonde - Wetteren, heb je ervaring en wil je in 2 ploegen werken? Voor een firma in de automotive sector zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde heftruckchauffeurs (m/v). Het takenpakket bestaat o.a. uit: * het bevoorraden van de operatoren * het weg zetten van de volledige verpakkingen (kisten) * laden en lossen vrachtwagens * checken nodige documenten

 • Mechanical Engineer (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Binnen de ontwikkelingsafdeling ben je de spilfiguur tussen design ontwikkeling kwaliteit montage testlabo en industrialisatie. Je ondersteunt de ontwikkelingsingenieurs als problem solver bij probleemanalyses tijdens de ontwikkeling en in productie en zorgt er op een gestructureerde manier voor dat het zich herhalen van de problemen in de toekomst voorkomen wordt. Daarbij ben jij enerzijds de trekker om maakbaarheid en kwaliteit van componenten assemblage systemen? te analyseren op te volgen en te optimaliseren; alsook het eerste aanspreekpunt in geval van technische vragen impactanalyses gebruik van alternatieve (combinaties van) componenten en/of in geval van problemen. Je ontwikkelt en test assemblagemethodes en tools voor kleine prototype reeksen en geeft op basis daarvan advies aan de industrializatiegroep eenmaal tools voor grotere reeksen ontwikkeld worden. Het product technisch door en door kennen alsook de kennis van productie-en assemblage- processen zijn je voornaamste tools.

 • Huishoudelijke hulp (m/v) (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: DCR DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  We bieden een job aan als huishoudelijke hulp bij mensen thuis in de regio Stabroek, Berendrecht, Zandvliet, Hoevenen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijgmaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJGMAAL)

  Regio: WIJGMAAL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Projectleider Metaalconstructies (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Als projectleider behoud je het overzicht van jouw projecten. De commerciële contacten met de klant, de technische en de financiële opvolging vallen dan ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je volgt de projecten op van A tot Z: offertes opstellen, opmetingen ter plaatse uitvoeren, ontwerp begeleiden, coördinatie naar productie, montage opvolging en facturatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

 • Beleggingsadviseur (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Badenoch & Clark

  Type: Vaste Job

  INTRODUCTIE Badenoch & Clark specialiseert zich sinds 1980 in permanente rekrutering en is gevestigd in 13 Europese landen. We maken onderdeel uit van The Adecco Group, een Fortune 500 bedrijf met meer dan 31.000 medewerkers, verspreid over 60 landen. Voor onze klant zoeken we een Productieleider regio West-Vlaanderen. ORGANISATIE EN AFDELINGSOMSCHRIJVING In de rol van Beleggingsadviseur treed je op als specialist voor het domein van sparen en beleggen. Je zal de gevarieerde beleggingsportefeuille verder beheren en opvolgen. Alsook tracht je proactief te werken op het bestaande cliënteel. Je volgt de dossiers punctueel op en nodigt potentiële beleggingsklanten uit op kantoor. Hier breng je hun persoonlijke situatie in kaart – doe je een financiële check-up Je houdt rekening met en bent onderlegd in de MIFID wetgeving Je adviseert hen daarbij over spaar- en beleggingsproducten waarvoor ze in aanmerkingen komen Verder zal je klanten regelmatig op de hoogte houden van interessante producten of nuttige info. Voor jou als adviseur staat dienstverlening centraal, hierbij heb je de lange termijn relatie steeds in het achterhoofd. Je hebt uiteraard ook oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe. Je werkt hiervoor nauw samen met de zaakvoerder en de collega’s, een goede communicatie heeft hierbij prioriteit!

 • Klinisch Psycholoog volwassenen Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid omte werken in onze vestiging van Faresa of te vlinderen tussen vestigingen • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

 • ZELFSTANDIGE VERTEGENWOORDIGERS Health & Beauty regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: RIELIVE

  Type: Zelfstandige activiteit

  - made in Germany topkwaliteit gezondheids- en schoonheidsproducten - meer levenskwaliteit bieden - passie voor sport-, health en/of wellness sector - B2B en/of B2C klantencontacten onderhouden - koude en warme prospectie gericht op win-win (geen hardselling) - het opbouwen en onderhouden van lange termijn klantenrelaties - kwaliteitsproducten kunnen adviseren en presenteren - topservice leveren (garantie van het bedrijf) - mogelijkheid tot het organiseren van evenementen, deelname aan beurzen - doorgroeimogelijkheden naar teamleader / -manager - het geven van opleidingen en trainingen (als je dat zelf wil) - voor de doorzetters: mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen business

 • gemotiveerde kelner flexi of student (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Kapriz

  Type: Flexijob

  Kapriz is een nieuwe zaak in hartje Mechelen, gespecialiseerd in de Frans-Belgische keuken. We zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren kelner : studentjob of flexijob.

Zoek naar antwoorden van De Pessemier R in sociale netwerken
Look for responds of De Pessemier R in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Pessemier R. Laat een reactie achter voor De Pessemier R. De Pessemier R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Pessemier R. Leave a respond for De Pessemier R. De Pessemier R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Pessemier R op de google maps. Adres en contacten De Pessemier R
Location of De Pessemier R on the google maps. Address and contacts of De Pessemier R

Andere gerelateerde bedrijven als come De Pessemier R De Pessemier R: SOC. INT. GAZ & ELECTR. | L'ESTAMINET | Verspecht A | Betty | KEUKENS STEVENS

Other related companies as De Pessemier R: SOC. INT. GAZ & ELECTR. | L'ESTAMINET | Verspecht A | Betty | KEUKENS STEVENS

De Pessemier R is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Pessemier R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09847564697. Het bedrijf De Pessemier R bevindt zich op het adres: Jan Mahieustraat 31; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 962,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 314,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Pessemier R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Pessemier R is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Pessemier R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Pessemier R, openstaande posities, locatie van De Pessemier R op de kaart.

De Pessemier R is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Pessemier R, company assigned to the tax number BE09847564697. The company De Pessemier R is located at the address: Jan Mahieustraat 31; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 962,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 314,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Pessemier R were not found.
The main activity of De Pessemier R is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Pessemier R is not available. You also can look at reviews of De Pessemier R, open positions, location of De Pessemier R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Pessemier R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Pessemier R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Pessemier R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Pessemier R, employees, financial statistics.