SOC. INT. GAZ & ELECTR.

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • SOC. INT. GAZ & ELECTR.
Private companiesMembership Organizations • SOC. INT. GAZ & ELECTR.

Contactgegevens SOC. INT. GAZ & ELECTR.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOC. INT. GAZ & ELECTR.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOC. INT. GAZ & ELECTR.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BUISSERET 2; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65343651 (+32-65343651) 65343651 (+32-65343651)

Fax (fax): +32 (53) 918-22-56 +32 (53) 918-22-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOC. INT. GAZ & ELECTR.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOC. INT. GAZ & ELECTR."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOC. INT. GAZ & ELECTR."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOC. INT. GAZ & ELECTR., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOC. INT. GAZ & ELECTR.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOC. INT. GAZ & ELECTR., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOC. INT. GAZ & ELECTR.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOC. INT. GAZ & ELECTR.
Products information SOC. INT. GAZ & ELECTR.

BTW identificatienummer (tax): BE07985931396
Ondernemingsnummer: 7919738769
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 664,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services Communaux: Intercommunales.

Product categorie (product category): Services publics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOC. INT. GAZ & ELECTR.
(Get full report from official database of BE for SOC. INT. GAZ & ELECTR.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOC. INT. GAZ & ELECTR.
Addition kinds of activities for SOC. INT. GAZ & ELECTR.

2741. Diversen uitgeven | Miscellaneous publishing
364500. Woonverlichting | Residential lighting fixtures
17990604. Demountable partitie installatie | Demountable partition installation
22110407. Plushes, katoen | Plushes, cotton
34239918. Mallets, printers ' | Mallets, printers'
36710200. Transmittale, industriële en speciale doeleinden elektronenbuizen | Transmittal, industrial and special purpose electron tubes
39999904. Borstels, dressing van | Bristles, dressing of
72159903. Wasserette, munteenheid | Laundry, coin-operated

Werken bij SOC. INT. GAZ & ELECTR.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOC. INT. GAZ & ELECTR.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOC. INT. GAZ & ELECTR.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOC. INT. GAZ & ELECTR.. Looking for open vacancies in other companies

  • A deeltijds melkvee 8u (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker voor het helpen verzorgen van de kalveren en koeien, voederen van de dieren, schoonmaken van de drinkemmers van de kalveren, uitvoeren van kleine herstellingen. Kan op maandag 8 u of kan ook twee halve dagen in de week, dit is bespreekbaar. Het reinigen van de stallen of de melkput met een hogedrukreiniger behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Tijdelijke schoonmaker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma gelegen in Dendermonde zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker(ster). Jouw taken zullen bestaan uit: - het stof gaan wegvegen - wegblazen met compressor, - resten grondstof/producten opkuisen - onkruid gaan verwijderen Heb jij ervaring als schoonmaker(ster) en schrikt stof jou niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Stuur snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op het nummer 052/25.85.00

  • Technisch adviseur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Technisch Adviseur in Roeselare ben jij: Het aanspreekpunt van onze klanten. Je zorgt voor een warm onthaal luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z (facturatie bestellen materiaal ...). Voornaamste activiteiten zijn: Plannen overlopen met de klant technische mogelijkheden bespreken berekenen en uitwerken offerte opstellen en order finaliseren.

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques / RETIE en DESSEL (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Retie

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijkekansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen . (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Medewerker visafdeling (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een groot warenhuis in regio Eke zijn we op zoek naar medewerkers voor de visafdeling.

  • Intern Accountmanager Bouw (Export) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Zeer gevarieerde Interne Verkoopsfunctie in de bouwsector. Bedrijfsomschrijving Multinational in de bouwsector. Omschrijving Eerstelijn contactpersoon voor je toegewezen klanten. Prijsonderhandelingen voeren in samenwerking met de medewerkers op de buitendienst. Beantwoorden van inkomende vragen en samen zoeken naar een oplossing. Problem Solving.

  • Sales & Logistiek medewerker (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een hoog technologisch bedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een gedreven Sales & Logistiek medewerker. In een functie al Sales & Logistiek medewerker ondersteun je de logistiek met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten en facturatie richting onze productievestigingen en met de data ingave in SAP. Als Sales & Logistiek medewerker ondersteun je ook de Customer Service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfishes. Je put de costing van de artikelen in SAP, je zorgt voor de administratieve afhandelingen van directe zendingen en je staat in voor het opmaken van stockoverzichten voor klanten.

  • Payroll Consultant - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Vaste Job

    Het sociaal beheer van onze klanten is vaak heel complex. De Payroll Services van Partena helpen onze klanten vooruit door hun in dit beheer bij te staan en oplossingen aan te bieden. Als Payroll Consultant waak je over het goede verloop van de loonberekeningen en van de administratie van het personeel onderworpen aan het Belgische Arbeidsrecht. Je bent verantwoordelijk voor het volledige loonproces en de personeelsadministratie van de klanten. Je werkt vanuit ons kantoor in Hasselt. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Psychotherapeut (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: KANDRIKEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je mee bouwen aan een psychotherapeutische praktijk binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (kiné, manuele therapie, accupunctuur,…) ? Onze groepspraktijk van 4 therapeuten is op zoek naar een 5e psychotherapeut. Momenteel is de insteek contextueel/systemisch, interactioneel en oplossingsgericht. We staan open voor andere denkkaders, indien ze aanvullend zijn en voor kruisbestuiving kunnen zorgen.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken.

  • psycholoog m/v op zelfstandige basis gezocht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MARIEKE SEGERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk 't Huys is een paramedische groepspraktijk met volgende disciplines: psychologie, logopedie, audiologie en dieetkunde. Wij zijn op zoek naar een toffe collega-psycholoog die op zellfstandige basis bij ons wil werken. Ons huidig team bestaat uit kinderpsychologen, seksuologen/reltietherapeuten en psychologen voor (jong) volwassenen.

Zoek naar antwoorden van SOC. INT. GAZ & ELECTR. in sociale netwerken
Look for responds of SOC. INT. GAZ & ELECTR. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOC. INT. GAZ & ELECTR.. Laat een reactie achter voor SOC. INT. GAZ & ELECTR.. SOC. INT. GAZ & ELECTR. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOC. INT. GAZ & ELECTR.. Leave a respond for SOC. INT. GAZ & ELECTR.. SOC. INT. GAZ & ELECTR. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOC. INT. GAZ & ELECTR. op de google maps. Adres en contacten SOC. INT. GAZ & ELECTR.
Location of SOC. INT. GAZ & ELECTR. on the google maps. Address and contacts of SOC. INT. GAZ & ELECTR.

Andere gerelateerde bedrijven als come SOC. INT. GAZ & ELECTR. SOC. INT. GAZ & ELECTR.: BAKKERIJ PETER | IVAN PEETERS | HIPPOCAMPE | BONNET JOEL | BOETIEK NEW DC

Other related companies as SOC. INT. GAZ & ELECTR.: BAKKERIJ PETER | IVAN PEETERS | HIPPOCAMPE | BONNET JOEL | BOETIEK NEW DC

SOC. INT. GAZ & ELECTR. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOC. INT. GAZ & ELECTR., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07985931396. Het bedrijf SOC. INT. GAZ & ELECTR. bevindt zich op het adres: RUE BUISSERET 2; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 664,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services publics. Lijst met producten zijn Services Communaux: Intercommunales..
De hoofdactiviteit van SOC. INT. GAZ & ELECTR. is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOC. INT. GAZ & ELECTR. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOC. INT. GAZ & ELECTR., openstaande posities, locatie van SOC. INT. GAZ & ELECTR. op de kaart.

SOC. INT. GAZ & ELECTR. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOC. INT. GAZ & ELECTR., company assigned to the tax number BE07985931396. The company SOC. INT. GAZ & ELECTR. is located at the address: RUE BUISSERET 2; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 664,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services publics. List of products are Services Communaux: Intercommunales..
The main activity of SOC. INT. GAZ & ELECTR. is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SOC. INT. GAZ & ELECTR. is not available. You also can look at reviews of SOC. INT. GAZ & ELECTR., open positions, location of SOC. INT. GAZ & ELECTR. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOC. INT. GAZ & ELECTR., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOC. INT. GAZ & ELECTR., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOC. INT. GAZ & ELECTR., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOC. INT. GAZ & ELECTR., employees, financial statistics.