De Pauw Y

Contactgegevens De Pauw Y: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Pauw Y: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Pauw Y

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kruisstraat 48; 9308; Aalst (Gijzegem), België

Telefoon (phone): 053 78 76 96 (+32-053 78 76 96) 053 78 76 96 (+32-053 78 76 96)

Fax (fax): +32 (71) 178-73-34 +32 (71) 178-73-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Pauw Y: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Pauw Y"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Pauw Y"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Pauw Y, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Pauw Y. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Pauw Y, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Pauw Y. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Pauw Y
Products information De Pauw Y

BTW identificatienummer (tax): BE09657775878
Ondernemingsnummer: 8940093994
Hoofdstad (capital): 986,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 346,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in De Pauw Y zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Pauw Y
(Get full report from official database of BE for De Pauw Y)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Pauw Y
Addition kinds of activities for De Pauw Y

7694. Armature rewinding winkels | Armature rewinding shops
275202. Promotie printen, lithografisch | Promotional printing, lithographic
289100. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
28939904. Lithografische inkt | Lithographic ink
30819900. Niet-ondersteunde kunststoffolie en -folie, niet inbegrepen | Unsupported plastics film and sheet, nec
35499906. Schroefrijmachines | Screw driving machines
35790306. Stapelmachines (hand of kracht) | Stapling machines (hand or power)
38250210. Frequentie synthesizers | Frequency synthesizers

Werken bij De Pauw Y: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Pauw Y: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Pauw Y. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Pauw Y. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE m/v (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een stabiele onderneming gevestigd in Ieper zoeken we een chauffeur CE trekker-oplegger! Uurrooster is bespreekbaar! Vooral rijden regio Duitsland - keuze tussen dagritten of uitslapen in de vrachtwagen.

 • Technisch medewerker productie (NIEUWKERKE)

  Regio: NIEUWKERKE

  Bedrijf: T-INTERIM IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de optische controle- en snijsystemen in de frietlijn/vlokkenlijn. Continu verbeteren van de optische controle systemen is jouw grootste uitdaging. Je zorgt voor een vlotte communicatie naar productie en technische dienst. Deze functie is een job “on the floor” met enige administratieve taken. Je bent tewerkgesteld in een dag regime maar occasioneel kan op zaterdagvoormiddag een interventie uitgevoerd worden.

 • Chefkok | regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chefkok: ? Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig omgaan met machines werktuigen en materiaal en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. ? Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date! ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Je werkt menu's uit helpt mee denken over nieuwe recepten. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. ? Je draagt gepaste kledij zoals een keukenvest koksmuts veiligheidsschoenen.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EEKLO (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Eeklo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Poetshulp Galmaarden (GALMAARDEN)

  Regio: GALMAARDEN

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Jobstudent +18 | Weekend | Grobbendonk (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij als student op zoek naar een studentenjob om een mooi centje te verdienen? Aarzel dan niet, wij hebben de job voor jou! Wij zoeken studenten die beschikbaar zijn in het weekend en/of zomer om te werken in een magazijnsomgeving. Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk: Orders picken Orders packen Orders labellen Orders controleren Retourns behandelen Orders inputten en herverpakken ... We bieden jou een mooie studentenjob aan in Grobbendonk. Ben je beschikbaar in het weekend op zaterdag en/of zondag. Indien mogelijk bestaat de kans hier doorheen de zomer ook te werken.

 • Student tuinonderhoud (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf actief in tuinonderhoud zijn we op zoek naar een student die 4u per week kan werken vanaf april tot eind september.

 • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

 • Student frituur + koerier (BETEKOM)

  Regio: BETEKOM

  Bedrijf: Work Wizards

  Type: Studentenjob

  Voor een leuke frituurzaak regio Betekom zijn wij opzoek naar een vaste student voor het bedienen van klanten, bakken en bereiden van frieten en snacks, leveren van bestellingen en afrekenen.

 • Ervaren pijpfitters (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SafeTec

  Type: Vaste Job

  - Bewerken van metalen of kunstof buizen - Het monteren van spools - Testen of dat er eventuele lekken zijn

 • Relaxatietherapeut(e) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een relaxatietherapeut(e).

 • Freelance docent 'Voedingstherapie' Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van De Pauw Y in sociale netwerken
Look for responds of De Pauw Y in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Pauw Y. Laat een reactie achter voor De Pauw Y. De Pauw Y bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Pauw Y. Leave a respond for De Pauw Y. De Pauw Y on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Pauw Y op de google maps. Adres en contacten De Pauw Y
Location of De Pauw Y on the google maps. Address and contacts of De Pauw Y

Andere gerelateerde bedrijven als come De Pauw Y De Pauw Y: WAHEED | ULTRA MUSICA | INSTITUUT DOMONIEK SAVIO | Develtech | D茅clic Herstal

Other related companies as De Pauw Y: WAHEED | ULTRA MUSICA | INSTITUUT DOMONIEK SAVIO | Develtech | D茅clic Herstal

De Pauw Y is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Pauw Y, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09657775878. Het bedrijf De Pauw Y bevindt zich op het adres: Kruisstraat 48; 9308; Aalst (Gijzegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 986,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 346,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Pauw Y zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Pauw Y is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Pauw Y is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Pauw Y, openstaande posities, locatie van De Pauw Y op de kaart.

De Pauw Y is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Pauw Y, company assigned to the tax number BE09657775878. The company De Pauw Y is located at the address: Kruisstraat 48; 9308; Aalst (Gijzegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 986,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 346,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentists. Products created in De Pauw Y were not found.
The main activity of De Pauw Y is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Pauw Y is not available. You also can look at reviews of De Pauw Y, open positions, location of De Pauw Y on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Pauw Y, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Pauw Y, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Pauw Y, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Pauw Y, employees, financial statistics.