D茅clic Herstal

Contactgegevens D茅clic Herstal: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D茅clic Herstal: address, phone, fax, email, website, opening hours

D茅clic Herstal

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Large Voie 38; 4040; Herstal, België

Telefoon (phone): 04 248 14 24 (+32-04 248 14 24) 04 248 14 24 (+32-04 248 14 24)

Fax (fax): 04 248 12 24 (+32-04 248 12 24) 04 248 12 24 (+32-04 248 12 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D茅clic Herstal: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D茅clic Herstal"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D茅clic Herstal"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D茅clic Herstal, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D茅clic Herstal. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D茅clic Herstal, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D茅clic Herstal. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D茅clic Herstal
Products information D茅clic Herstal

BTW identificatienummer (tax): BE01961853027
Ondernemingsnummer: 5933135986
Hoofdstad (capital): 616,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 642,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Photographers; Photographic & film laboratories; GSM - Apparatus & Access.

Product categorie (product category): Photography - Reporting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D茅clic Herstal
(Get full report from official database of BE for D茅clic Herstal)

Aanvulling soorten activiteiten voor D茅clic Herstal
Addition kinds of activities for D茅clic Herstal

6091. Nondeposit trust faciliteiten | Nondeposit trust facilities
291199. Petroleumraffinage, nec | Petroleum refining, nec
09129913. Tonijn, vangen van | Tuna, catching of
22110607. Zitbedekking, auto: katoen | Seat cover cloth, automobile: cotton
22990302. Ramie garens, draad, roving en textiel | Ramie yarn, thread, roving, and textiles
26210800. Verpakking en verpakking papier | Wrapping and packaging papers
32719915. Riool- en mangat blok, beton | Sewer and manhole block, concrete
50840403. Boorapparatuur, exclusief bits | Drilling equipment, excluding bits
79220102. Boekingsbureau, theatraal | Booking agency, theatrical
89990203. Gebrandschilderd glas | Stained glass art

Werken bij D茅clic Herstal: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D茅clic Herstal: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D茅clic Herstal. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D茅clic Herstal. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider wegenbouw (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in eerste instantie in voor de voorbereiding en de opvolging van een of meerdere werven. Na een intensieve inwerkperiode word je, als rechterhand van de projectleider, eveneens medeverantwoordelijk voor de organisatorische opvolging van alle activiteiten op de werf. Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan. Je verzekert de rentabiliteit van je werf en waakt eveneens over de veiligheid en de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Back Office Medewerker (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Back Office Medewerker in Brussel ben je het eerste aanspreekpunt voor de dealers en eindgebruikers in de BeLux. Het is een echte allround functie op het gebied van klantenservice met een commercieel randje: Jij bent naast de administratieve orderverwerking verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen omtrent onze producten de orderstatus het maken van offertes het signaleren van klantbehoeften en het informeren en adviseren van klanten. Service staat hoog in het vaandel. De Customer Service plant de routes voor de monteurs en informeert de klanten over de gemaakte afspraken. Daarnaast is het in deze functie ook erg belangrijk verkoopkansen te bemerken en te benutten. Hiermee assisteert de Customer Service de Sales Afdeling in de BeLux.

  • ELEKTRICIEN BORDENBOUW (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de bordenbouw van automatisatie (PLC, frequentieregelaars), daarnaast sta je ook in voor het bekabelen en aansluiten van machines.

  • chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je gaat op baan om de containers waar mensen hun tweedehands kledij in deponeren te ledigen. Dit gebeurt met de hand dus je moet zich voorstellen dat je manueel alle zakken in jouw vrachtwagen gooit. > als je wagen vol is of je hebt alle containers leeg gemaakt die op de planning staan brengt u deze naar de sorteercentra. De karren met zakken die u vulde gedurende de dag zal je hier van de vrachtwagen rijden en lege karren mee nemen.

  • Elektricien (m/v) (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de technische support.  Je zorgt voor de geplande onderhoudswerken en de nodige herstellingswerken.  Je stelt een diagnose bij stoornis.  Je behoudt de energieproductie op peil.

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Zaterdagstudent Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Turnhout, die schoolartikelen, bureaumateriaal, feestartikelen en papierwaren verkopen, gaan wij op zoek naar een student die elke zaterdag kan werken. Je werkt in de winkel, helpt klanten verder, vult de winkel aan, rekent af aan de kassa.

  • TECHNICUS AUTOMATISATIE - MOOIE VERLONING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met je team sta je in voor het tijdig, correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies binnen een productieproces gebaseerd op nieuwe technologieën. Je staat in voor het onderhoud van de elektro-en automatiseringsinstallaties. Bovendien zorg je voor preventief onderhoud en periodieke revisies van het machinepark en  onze procesapparatuur. Het gaat om industriële meetomvormers- en versterkers, geregelde aandrijvingen/robotten en pneumatische, hydraulische en PLC-sturingen Je bent sterk in storing analyse en de bediening van computer gesimuleerde industriële processen Dit alles doe je met als doel om de productie efficiënt en kwalitatief te laten verlopen en de levensduur van de installaties te optimaliseren Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in Limburg. Wij zijn momenteel op zoek naar gedreven mensen die actief willen meewerken aan de groei en versterking van hun positie op de markt.

  • Verpleegkundige (m/v) voor woonzorgcentrum regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste verpleegkundige, met een hart voor ouderenzorg, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse verpleegkundige voor een gloednieuw woonzorgcentrum in regio Merchtem. Je zal mee instaan voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners tijdens de vroeg- en laatdienst. Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • Spontane sollicitatie bewakingsagent regio Oost-Vlaanderen (m/v) –Ref. 506 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TRIGION

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent garandeer jij de veiligheid bij onze klanten die voor de volle 100% op jou rekenen. Je taken bestaan uit controlerondes, observatie en rapportage. Zo voorkom je incidenten, sabotage, vandalisme en diefstal. Ook telefonie, het boeken van vergaderzalen, het aanmaken van badges etc behoren tot je takenpakket. Kortom, een functie met heel wat verantwoordelijkheden. In geval van incidenten ben jij het aanspreekpunt en diegene die snel actie onderneemt.

  • ZAALMEDEWERKER WEEKEND (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

    Type: Flexijob

    Je helpt mee met de bediening van onze klanten in de zaal. Je ruimt ook de tafels af. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

Zoek naar antwoorden van D茅clic Herstal in sociale netwerken
Look for responds of D茅clic Herstal in social networks

Lees alle opmerkingen voor D茅clic Herstal. Laat een reactie achter voor D茅clic Herstal. D茅clic Herstal bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D茅clic Herstal. Leave a respond for D茅clic Herstal. D茅clic Herstal on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D茅clic Herstal op de google maps. Adres en contacten D茅clic Herstal
Location of D茅clic Herstal on the google maps. Address and contacts of D茅clic Herstal

Andere gerelateerde bedrijven als come D茅clic Herstal D茅clic Herstal: COIFFURE AGNES | AVEVE DEPREITERE | KRANTENSHOP GUY | Amerijckx | E.G.H.

Other related companies as D茅clic Herstal: COIFFURE AGNES | AVEVE DEPREITERE | KRANTENSHOP GUY | Amerijckx | E.G.H.

D茅clic Herstal is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D茅clic Herstal, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01961853027. Het bedrijf D茅clic Herstal bevindt zich op het adres: Rue Large Voie 38; 4040; Herstal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 616,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 642,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Photography - Reporting. Lijst met producten zijn Photographers; Photographic & film laboratories; GSM - Apparatus & Access..
De hoofdactiviteit van D茅clic Herstal is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D茅clic Herstal is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D茅clic Herstal, openstaande posities, locatie van D茅clic Herstal op de kaart.

D茅clic Herstal is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is D茅clic Herstal, company assigned to the tax number BE01961853027. The company D茅clic Herstal is located at the address: Rue Large Voie 38; 4040; Herstal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 616,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 642,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Photography - Reporting. List of products are Photographers; Photographic & film laboratories; GSM - Apparatus & Access..
The main activity of D茅clic Herstal is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of D茅clic Herstal is not available. You also can look at reviews of D茅clic Herstal, open positions, location of D茅clic Herstal on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D茅clic Herstal, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D茅clic Herstal, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D茅clic Herstal, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D茅clic Herstal, employees, financial statistics.