De Pauw Christian

Contactgegevens De Pauw Christian: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Pauw Christian: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Pauw Christian

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 94; 3080; Tervuren, België

Telefoon (phone): 02 767 97 40 (+32-02 767 97 40) 02 767 97 40 (+32-02 767 97 40)

Fax (fax): +32 (69) 521-49-71 +32 (69) 521-49-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Pauw Christian: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Pauw Christian"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Pauw Christian"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Pauw Christian, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Pauw Christian. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Pauw Christian, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Pauw Christian. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Pauw Christian
Products information De Pauw Christian

BTW identificatienummer (tax): BE04160766601
Ondernemingsnummer: 7664031982
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 327,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in De Pauw Christian zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Pauw Christian
(Get full report from official database of BE for De Pauw Christian)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Pauw Christian
Addition kinds of activities for De Pauw Christian

3632. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers | Household refrigerators and freezers
02730202. Mollusk boerderij | Mollusk farm
24310100. Deuren en deurdelen en afwerking, hout | Doors and door parts and trim, wood
27599915. Platteloze gravure | Plateless engraving
35520100. Machines en uitrusting voor het bereiden van vezel- en garenbereiding | Fiber and yarn preparation machinery and equipment
38299913. Druk transducers | Pressure transducers
76290200. Reparatie van elektrische apparatuur | Electrical equipment repair services

Werken bij De Pauw Christian: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Pauw Christian: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Pauw Christian. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Pauw Christian. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Bediende in de Boekhouding - Humbeek (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Administratief Bediende Boekhouding (m/v) voor een bedrijf gespecialiseerd in gaming computers. Het bedrijf is gevestigd in Humbeek. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Administratief Bediende Boekhouding zijn: Je controleert en verwerkt betalingen; Je volgt facturen van handelsgoederen op; Je vervult diverse administratieve taken zoals voorbereiding van de boekhouding, BTW-aangiftes enz.; Je beheert de agenda met betrekking tot sollicitaties, leveranciers en personeel; Je verzorgt de administratieve opvolging van het personeel. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Chocolatier (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Start People Veurne

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je staat in voor de productie van pralines en op termijn ook van koekjes. - Op termijn sta je ook in voor het aansturen van anderen.

 • Technisch commercieel medewerker binnendienst (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bloeiende firma regio Kortrijk is Forum Office op zoek naar een technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Je bent het aanspreekpunt van de klanten alsook intern. Takenpakket: Je bezorgt de klant telefonisch advies op gebied van sluitsystemen, toegangscontroles en automatisatie. Je analyseert wat de klant zoekt en probeert op maat een totaaloplossing aan te bieden op basis van het productgamma. Daarnaast sta je in voor de administratieve opvolging daarvan zoals de orderverwerking en het opmaken van offertes.

 • CALL AGENT NL (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature van Call Agent maak je deel uit van een team gedreven collega's die uitbellen in opdracht van verschillende bedrijven die hun marktpositie willen verstevigen of uitbreiden via telemarketing. outbound telefonie (marktstudies prospectie verkoop maken van afspraken ...) inbound telefonie (opvolging van een promotiecampagne opnemen van bestellingen helpdesk ....) worden gebruikt om dit doel te behalen. jouw doel is om nieuwe klanten te genereren of om klanten terug te winnen die om een bepaalde reden overgestapt zijn naar een andere leverancier. Dit gaat veelal om klanten uit de telecom- en energiesector.

 • JUNIOR SALES SPECIALIST (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Hays Response Zaventem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Vilvoorde * Engels * Automotive Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een Sales Support. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team te versterken. Als Sales Support maak je deel uit van de Sales afdeling. Je zal de vertegenwoordigers administratief ondersteunen door o.a. bestellingen te verwerken, offertes en rapporten op te maken en andere uiteenlopende taken te verrichten. Daarnaast zal je het aanspreekpunt zijn van de belangrijkste klant en zal je hem bijstaan bij vragen.

 • DNV technieker (RELEGEM)

  Regio: RELEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een ontwikkelaar en productent van producten en totaalsystemen op het gebeid van duurzame verwarmings-, warm water-, ventilatie- en regeltechniek oplossingen zijn we op zoek naar een DNV technieker. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen Je stelt de nodige rapporten op Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten Je zorgt voor elektrische aansluitingen Je bent verantwoordelijk voor de werf ter plaatse 

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Landen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BOUTERSEM (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Boutersem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Boutersem, Bunsbeek, Roosbeek en Vertrijk.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Gistel en omstreken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

  Type: Studentenjob

  Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zult voornamelijk kassawerk verrichten.  Ervaring is een pluspunt maar geen must! 

 • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

Zoek naar antwoorden van De Pauw Christian in sociale netwerken
Look for responds of De Pauw Christian in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Pauw Christian. Laat een reactie achter voor De Pauw Christian. De Pauw Christian bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Pauw Christian. Leave a respond for De Pauw Christian. De Pauw Christian on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Pauw Christian op de google maps. Adres en contacten De Pauw Christian
Location of De Pauw Christian on the google maps. Address and contacts of De Pauw Christian

Andere gerelateerde bedrijven als come De Pauw Christian De Pauw Christian: J.S. HERSTAL | STAL BELDERBUSCH | BUGA AUTOBEDRIJVEN | SONIA | LAMOTTE

Other related companies as De Pauw Christian: J.S. HERSTAL | STAL BELDERBUSCH | BUGA AUTOBEDRIJVEN | SONIA | LAMOTTE

De Pauw Christian is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Pauw Christian, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04160766601. Het bedrijf De Pauw Christian bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 94; 3080; Tervuren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 327,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Pauw Christian zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Pauw Christian is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Pauw Christian is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Pauw Christian, openstaande posities, locatie van De Pauw Christian op de kaart.

De Pauw Christian is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Pauw Christian, company assigned to the tax number BE04160766601. The company De Pauw Christian is located at the address: Brusselsesteenweg 94; 3080; Tervuren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 327,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in De Pauw Christian were not found.
The main activity of De Pauw Christian is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Pauw Christian is not available. You also can look at reviews of De Pauw Christian, open positions, location of De Pauw Christian on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Pauw Christian, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Pauw Christian, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Pauw Christian, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Pauw Christian, employees, financial statistics.