STAL BELDERBUSCH

Contactgegevens STAL BELDERBUSCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STAL BELDERBUSCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

STAL BELDERBUSCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TIENSESTEENWEG 317; 3803; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11691551 (+32-11691551) 11691551 (+32-11691551)

Fax (fax): +32 (56) 805-88-52 +32 (56) 805-88-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STAL BELDERBUSCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STAL BELDERBUSCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STAL BELDERBUSCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STAL BELDERBUSCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STAL BELDERBUSCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STAL BELDERBUSCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STAL BELDERBUSCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STAL BELDERBUSCH
Products information STAL BELDERBUSCH

BTW identificatienummer (tax): BE09028808593
Ondernemingsnummer: 5742523193
Hoofdstad (capital): 637,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 108,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in STAL BELDERBUSCH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STAL BELDERBUSCH
(Get full report from official database of BE for STAL BELDERBUSCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor STAL BELDERBUSCH
Addition kinds of activities for STAL BELDERBUSCH

3523. Landbouwmachines en -uitrusting | Farm machinery and equipment
514100. Levensmiddelen, algemene lijn | Groceries, general line
27410403. Muziek, blad: uitgeverij en drukwerk | Music, sheet: publishing and printing
32590102. Drain tegel, klei | Drain tile, clay
35699904. Brandwonden of wasmachines | Brake burnishing or washing machines
36489909. Ultraviolette lampinrichtingen | Ultraviolet lamp fixtures
51129907. Kantoorbenodigdheden, nec | Office supplies, nec
54410000. Snoep, noten en banketbakkers | Candy, nut, and confectionery stores

Werken bij STAL BELDERBUSCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STAL BELDERBUSCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STAL BELDERBUSCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STAL BELDERBUSCH. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur Support (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een vlotte babbel en een kei in communicatie? Werk je graag met mensen en heb je een sterke overtuigingskracht? Bekijk dan snel ons aanbod! Onze partner is een logistieke speler met focus op innovatieve Supply Chain oplossingen voor klanten in de Benelux. Denk hierbij aan klanten zoals Nespresso, Coolblue, Telent, .... Onze klant wil niet zomaar een logistieke dienstverlener zijn. Ze zetten sterk in op Personalized Logistics; bezorgen zelfde dag nog, monteren en installeren van producten, oude producten terug mee nemen, ...Dit alles door de klant transparant en continu op de hoogte te houden. Op dit ogenblik zoeken zij een chaufeur support medewerker. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Je staat continu in contact met de chauffeurs die de goederen bij de klanten bezorgen. Je begeleidt en ondersteunt de chauffeurs op hun traject door routes te monitoren, na te bellen, wijzigingen door te geven, ... Dit doe je op een vlotte empatische wijze. Je onderhoudt een goed contact met de chauffeurs, Daarnaast volg je leveringsproblemen verder op en denk je actief mee over oplossingen. Je staat in contact met de afdelingen Planning, Account Support en het Call Center, zodat zij op elk moment de nodige stappen kunnen ondernemen om de orders tijdig bij de klant te kunnen leveren.

  • Medewerker personeelsdienst m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker op de personeelsdienst zal je ingeschakeld worden voor personeelsadmnistratie en loonverwerking (redelijk manueel). Je zal opleidingen organiseren, deze aanvragen, de facturatie ervan opvolgen en de nodige subsidies aanvragen. Het verwerken van schadegevallen valt ook in uw takenpakket.

  • Monteur sanitair (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ASAP Construct is op zoek naar getalenteerde sanitairmannen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Glabbeek (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Stagiair bij Start People Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Studentenjob

    We bieden een gevarieerde en leerrijke stageplaats in Gent. Je taken bestaan uit: infosessies geven aan nieuwe kandidaten planningen maken en invullen klantencontacten hulp bieden bij adminstratie het zoeken van geschikte kandidaten

  • JOBSTUDENT VERKOOP HERENKLEDIJ (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BRICE

    Type: Studentenjob

    BRICE, een trendsetter en groeiende speler op gebied van herenmode en kostuums, is op zoek naar verkopers voor onze winkel in Ring Shopping Kortrijk (Kuurne). In deze job als verkoper ben je een ambassadeur van het merk en de shop. Je zorgt voor een aangename sfeer en een optimale winkelpresentatie volgens de richtlijnen van het merk en je managers. Als verkoper help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Universiteit Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 De Dienst Valorisatie van het Departement Onderzoek & Innovatie van de Universiteit Antwerpen zoekt een voltijds Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist Jouw opdracht De functie omvat onder andere volgende opdrachten: Je bent verantwoordelijk voor de interne opvolging van de documenten, gerelateerd aan valorisatie- en octrooidossiers. Je volgt mee de tijdslijnen van de verschillende octrooidossiers op en informeert het valorisatieteam omtrent de deadlines in de octrooiprocedure. Je ondersteunt de Marktanalist met de opvolging en uitbetaling van de licentie-inkomsten. Je houdt beslissingen en actiepunten bij in het software programma ter opvolging van de valorisatiedossiers. Je zorgt dat de nodige documenten ondertekend worden en tijdig worden aangeleverd aan de belanghebbenden. Je beheert de vergaderkalender en plant veranderingen in rond IP- en licentiedossiers. Je assisteert de IP-officer en Marktanalist bij de verslaggeving rond IP- en licentiedossiers en opleidingen rond IP- en licentiemanagement. Je springt bij waar nodig in functie van continuïteit van de werking en bij organisatie van evenementen. Je houdt hierbij steeds rekening met de opgelegde instructies en de regelgeving, met het oog op de realisatie van de doelstellingen.

  • Lead Instrument Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Leiding geven aan de enigneering en ontwerp activiteiten verantwoordelijk voor de opvolging van planning en uren budget Tijdig melden van meer- en minwerken incl de impact op werkbelasting en planning actief de project engineer ondersteunen bij de technische coordinatie organiseren en bijwonen van meetings met de klant voorstellen en evalueren van verschillende alternatieven en actieve ondersteuning van de klant in kiezen van één van de alternatieven maken van berekeningen (debiet en niveau regelingen) opstellen van gedetaileerde specificaties en datasheets van instrumenten actief begeleiden incl controle van de ontwerpers: one line diagrams, flied lay-outs, cable routings, logic diagrams, ... opstellen van het technische gedeelte van het lastenboekd voor de installatie werken technische assistentie bij constructie

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

  • flexijob kelner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

  • Service medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 2THELOO

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Elke bezoeker wil onze unieke 2theloo beleving ervaren, daarom is het van belang om de toiletten en ander sanitair brandschoon te houden. Wij werken met design sanitair en dragen luxe en comfort uit. Daarnaast beschikt 2theloo over een shop met 'to go-producten', waarbij jouw commerciële verkoopervaring goed van pas kan komen. Als Service Medewerker speel jij een belangrijke rol in ons 2theloo team, jij bent namelijk het visitekaartje naar onze klanten toe. Je bent een energiek, representatief en servicegericht persoon en hiermee weet je de commerciële doelstellingen van 2theloo te behalen en te overtreffen.

Zoek naar antwoorden van STAL BELDERBUSCH in sociale netwerken
Look for responds of STAL BELDERBUSCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor STAL BELDERBUSCH. Laat een reactie achter voor STAL BELDERBUSCH. STAL BELDERBUSCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STAL BELDERBUSCH. Leave a respond for STAL BELDERBUSCH. STAL BELDERBUSCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STAL BELDERBUSCH op de google maps. Adres en contacten STAL BELDERBUSCH
Location of STAL BELDERBUSCH on the google maps. Address and contacts of STAL BELDERBUSCH

Andere gerelateerde bedrijven als come STAL BELDERBUSCH STAL BELDERBUSCH: FLCREAPAN BVBA | LIBRAIRIE U.O.P.C. | VORSDONKBOS-TURFPUTTEN | NANCY LUYPAERTS | Fred's Caf茅

Other related companies as STAL BELDERBUSCH: FLCREAPAN BVBA | LIBRAIRIE U.O.P.C. | VORSDONKBOS-TURFPUTTEN | NANCY LUYPAERTS | Fred's Caf茅

STAL BELDERBUSCH is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STAL BELDERBUSCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09028808593. Het bedrijf STAL BELDERBUSCH bevindt zich op het adres: TIENSESTEENWEG 317; 3803; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 637,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 108,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in STAL BELDERBUSCH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STAL BELDERBUSCH is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STAL BELDERBUSCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STAL BELDERBUSCH, openstaande posities, locatie van STAL BELDERBUSCH op de kaart.

STAL BELDERBUSCH is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is STAL BELDERBUSCH, company assigned to the tax number BE09028808593. The company STAL BELDERBUSCH is located at the address: TIENSESTEENWEG 317; 3803; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 637,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 108,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in STAL BELDERBUSCH were not found.
The main activity of STAL BELDERBUSCH is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STAL BELDERBUSCH is not available. You also can look at reviews of STAL BELDERBUSCH, open positions, location of STAL BELDERBUSCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STAL BELDERBUSCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STAL BELDERBUSCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STAL BELDERBUSCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STAL BELDERBUSCH, employees, financial statistics.