FLCREAPAN BVBA

Contactgegevens FLCREAPAN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCREAPAN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCREAPAN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ondernemingenstraat 5a 8630 Veurne - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-58-33-06-60 32-58-33-06-60

Fax (fax): 32-58-33-06-66 32-58-33-06-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCREAPAN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCREAPAN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCREAPAN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCREAPAN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCREAPAN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCREAPAN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCREAPAN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCREAPAN BVBA
Products information FLCREAPAN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04642517089
Ondernemingsnummer: 4430206298
Hoofdstad (capital): 768,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 493,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLCREAPAN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCREAPAN BVBA
(Get full report from official database of BE for FLCREAPAN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCREAPAN BVBA
Addition kinds of activities for FLCREAPAN BVBA

329107. Kunstmatige schuurmiddelen | Artificial abrasives
22730401. Axminster tapijten | Axminster carpets
32910507. Schuur van siliciumcarbide | Silicon carbide abrasive
34710208. Zandstralen van metalen onderdelen | Sand blasting of metal parts
38299913. Druk transducers | Pressure transducers
39150102. Juwelagers, synthetisch | Jewel bearings, synthetic
50319903. Keukenkasten | Kitchen cabinets
87410101. Administratief beheer | Administrative management
97110404. Nationale veiligheid, lokale overheid | National security, local government

Werken bij FLCREAPAN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCREAPAN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCREAPAN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCREAPAN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief ondersteunend medewerker bank (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende bank ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je maakt een inventaris van alle documenten die we ontvangen van externe bronnen Je controleert dossiers op volledigheid en inhoud Je voert algemene administratief ondersteunende taken uit

  • schrijnwerker monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker sta je in voor : renoveren monteren en installeren van ramen en deuren op de werf vooral aluminium en pvc binnenafwerking plaatsing van hang- en sluitwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf de werking van bewegende onderdelen de waterdichtheid of de isolatie van het werkstuk controleren schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken geleiders hoekijzers...

  • HUISHOUDHULP VOOR ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zwijnaarde.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Deinze (voltijds) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Holsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student (m/v) Verkoop (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in de regio van Tielt gaan we op zoek naar een student om te helpen in het communieseizoen. Je bent enkele dagen vrij tijdens de Kerstvakantie en de weekends in januari, ook op zondag! Eventueel de zondagvoormiddag vrij.

  • Callcenter operator ( Student ) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Een geboren verkopen en geen angst om de telefoon te nemen? Dan is dit misschien de ideale bijverdienste voor jou! Tijdens deze job ga je actief op zoek naar nieuwe klanten voor verschillende producten. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je geen angst hebt om mensen te contacteren via telefoon en dat je het in jou hebt om mensen te overtuigen. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Tuinman of tuinvrouw - student - Winksele (WINKSELE)

    Regio: WINKSELE

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinaanbouw en tuinaanleg, zoeken we studenten die zich doorheen het academiejaar willen inzetten om het vast team uit te breiden. Je hoeft geen vast rooster te hebben, de klant bespreekt samen met jou de mogelijkheden. Belangrijk is dat je de juiste attitude bezit, je handen uit de mouwen kan steken en ook groene vingers hebt. Interesse? Neem met ons contact op! => [email protected] of 016/20.45.44

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Antwerpen Stadsfeestzaal (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SACHA

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Antwerpen Stadsfeestzaal is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • Verkoper beenhouwerij Colruyt Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Jij bent als verkoper (m/v) in alle opzichten de vertegenwoordiger van onze beenhouwerij. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert de vleesgerechten op zo’n manier dat de klant ertoe aangetrokken wordt. Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

  • LOGOPEDIST(E) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK SPREKEND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist. Je behandelt volwassenen en kinderen met spraak/taal/leerstoornissen/neurologische stoornissen, volgens de huidige patienten en het eigen interesseveld. Je werkt in een praktijkruimten en op huisbezoeken in de omgeving.

  • KELNER / BARMAN (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: THERMEN LONDERZEEL

    Type: Flexijob

    Het is onze bedoeling om de klanten te laten genieten van een dagje ontspanning. Het hoort dan ook bij je takenpakket om met de andere medewerkers hieraan mee te werken. Je bedient de klanten aan de bar. Je bereidt en serveert koude en warme dranken en cocktails. Je wast de glazen af en vult de ijskast. Daarnaast neem je de bestellingen op van drank en eten aan de tafels in ons restaurant.

Zoek naar antwoorden van FLCREAPAN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLCREAPAN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCREAPAN BVBA. Laat een reactie achter voor FLCREAPAN BVBA. FLCREAPAN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCREAPAN BVBA. Leave a respond for FLCREAPAN BVBA. FLCREAPAN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCREAPAN BVBA op de google maps. Adres en contacten FLCREAPAN BVBA
Location of FLCREAPAN BVBA on the google maps. Address and contacts of FLCREAPAN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCREAPAN BVBA FLCREAPAN BVBA: FLBASIN CHEMIE NV | BUREAU TOPOSAT | Vanderstraeten & Verhaeghe | BULLRENT ELECTRICIT? | VAN DER STEICHEL ALEX

Other related companies as FLCREAPAN BVBA: FLBASIN CHEMIE NV | BUREAU TOPOSAT | Vanderstraeten & Verhaeghe | BULLRENT ELECTRICIT? | VAN DER STEICHEL ALEX

FLCREAPAN BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCREAPAN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04642517089. Het bedrijf FLCREAPAN BVBA bevindt zich op het adres: Ondernemingenstraat 5a 8630 Veurne - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 768,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 493,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLCREAPAN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCREAPAN BVBA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCREAPAN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCREAPAN BVBA, openstaande posities, locatie van FLCREAPAN BVBA op de kaart.

FLCREAPAN BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCREAPAN BVBA, company assigned to the tax number BE04642517089. The company FLCREAPAN BVBA is located at the address: Ondernemingenstraat 5a 8630 Veurne - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 768,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 493,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Food & Related products. Products created in FLCREAPAN BVBA were not found.
The main activity of FLCREAPAN BVBA is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCREAPAN BVBA is not available. You also can look at reviews of FLCREAPAN BVBA, open positions, location of FLCREAPAN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCREAPAN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCREAPAN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCREAPAN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCREAPAN BVBA, employees, financial statistics.