BUGA AUTOBEDRIJVEN

Contactgegevens BUGA AUTOBEDRIJVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUGA AUTOBEDRIJVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUGA AUTOBEDRIJVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Snelwegstraat 7; 2260; Westerlo (Oevel), België

Telefoon (phone): 014 56 28 00 (+32-014 56 28 00) 014 56 28 00 (+32-014 56 28 00)

Fax (fax): +32 (59) 425-55-44 +32 (59) 425-55-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUGA AUTOBEDRIJVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUGA AUTOBEDRIJVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUGA AUTOBEDRIJVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUGA AUTOBEDRIJVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUGA AUTOBEDRIJVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUGA AUTOBEDRIJVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUGA AUTOBEDRIJVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUGA AUTOBEDRIJVEN
Products information BUGA AUTOBEDRIJVEN

BTW identificatienummer (tax): BE05058624267
Ondernemingsnummer: 5464843750
Hoofdstad (capital): 775,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 453,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in BUGA AUTOBEDRIJVEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUGA AUTOBEDRIJVEN
(Get full report from official database of BE for BUGA AUTOBEDRIJVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUGA AUTOBEDRIJVEN
Addition kinds of activities for BUGA AUTOBEDRIJVEN

7299. Diverse persoonlijke diensten | Miscellaneous personal services
23920405. Tafelmatten, kunststof en textiel | Table mats, plastic and textile
32720306. Fonteinen, beton | Fountains, concrete
36120315. Signalatransformatoren, elektrisch | Signaling transformers, electric
36949903. Batterijkabel bedrading sets voor verbrandingsmotoren | Battery cable wiring sets for internal combustion engines
38420100. Persoonlijke veiligheidsuitrusting | Personal safety equipment
59990900. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical apparatus and supplies

Werken bij BUGA AUTOBEDRIJVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUGA AUTOBEDRIJVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUGA AUTOBEDRIJVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUGA AUTOBEDRIJVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Wegenwerker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven zijn we op zoek naar gedreven wegenwerkers. Afhankelijk van jouw wensen zijn er verschillende mogelijkheden, zowel in grondwerken, rioleringswerken als afwerking. Je werkt op verschillende locaties in Vlaanderen.

  • Technieker vaste nacht M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker vaste nacht sta je in voor het onderhoud, herstellingen en oplossen van storingen aan de machines. Dit zowel Mechanisch als Elektrisch.

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lokeren dat instaat voor de productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda's,... .) zijn we op zoek naar een orderpicker. Wij zijn op zoek naar een orderpicker die kan meehelpen in het magazijn, bestellingen klaarzet voor de verschillende klanten, ... .

  • WERFLEIDER m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een gemotiveerde werfleider die het dagdagelijkse reilen en zeilen van de werf coördineert. Je rapporteert aan de projectleider. - Werfvoorbereiding en administratie: o.a.: calculatiedossier bestuderen, planning opstellen, opmetingen uitvoeren, vorderingsstaten voorbereiden,... - Coördinatie werfuitvoering, vb: controleren van de plannen, materiaalkeuzes verfijnen, controle gepresteerde werk, deelnemen aan werfvergaderingen, ... - People management: personeel motiveren en aansturen - Consequent toepassen van de voorgeschreven veiligheids- en milieurichtlijnen

  • Bordenbouwer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bordenbouwer / elektricien gezocht voor een firma gelegen te Heusden-Zolder. Als bordenbouwer sta je in voor het uitvoeren van opstellingen van schakelborden en het kableren van de verschillende schakelborden volgens een elektrische schema of plan. Je werkt in dagdienst van maandag tot donderdag van 7u30 tot 16u15 en op vrijdag van 7u30 tot 12u30. (38u week)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Buggenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Galmaarden (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Studentenjob (zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je nog student? Wil je een centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren en sociaal contact? Dan is deze job absoluut jouw ding! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Student - Bakkerij Wondelgem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • FINANCIEEL VERANTWOORDELIJKE KMO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de boekhouding/controlling van een aantal vennootschappen. Je verricht de boekhouding van A tot Z van het bedrijf. Je registreert en verwerkt de boekhoudkundige verrichtingen met betrekking tot aan- en verkoop. U bent tevens verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, vennootschapsbelasting) Je doet ook debiteurenbeheer en voert betalingen uit. Je verricht de maandelijkse afsluitingen. Je werkt mee aan het opmaken en bijhouden van kostenanalyses. Je assisteert bij de opmaak van budgetten en forecasts. Je vraagt financiële informatie op van bepaalde klanten en geeft die in. Een assistent verricht het inputwerk. Je rapporteert aan de zaakvoerder en werkt nauw samen met de extern accountant.

  • Linux System Administrator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CHELONA BVBA

    Type: Vaste Job

    Als System Administrator ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van diverse (Linux) systemen waar de gebruikers van onze klant dagelijks mee werken. Een belangrijke functie dus, want men rekent op jou voor 2e en 3e lijnsondersteuning bij problemen! Naast het onderhouden van de systemen ben je ook continu bezig met het vernieuwen en beveiligen van het netwerk en het bouwen van de virtuele omgeving. Ook het opstellen en updaten van documentatie en procedures binnen jouw vakgebied hoort erbij, net als het testen en oplossen van problemen op platform niveau. Je bent een echte kenner, dus jouw mening is belangrijk! Voorstellen van vernieuwingen of verbeteringen op systeem – en software integratievlak, om de bestaande werking steeds verder te kunnen optimaliseren, zijn dan ook meer dan welkom!

  • Fijnsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MEMO TRADING BV DIVISIE BELGIE

    Type: Werfreserve

    Na de voorsortering van het originele product, dienen de goederen fijn-gesorteerd te worden op kwaliteit. Dit heet ook wel nasortering en is de laatse schakel in het proces. Na deze bewerking worden de goederen verpakt. Het is daarom van wezenlijk belang dat je deze job met alle zorg uitvoerdt. De aangegeven richtlijnen en/of instructies voor de fijn-sortering/scheiding van de goederen dienen dan ook STRIKT te worden opgevolgd.

Zoek naar antwoorden van BUGA AUTOBEDRIJVEN in sociale netwerken
Look for responds of BUGA AUTOBEDRIJVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUGA AUTOBEDRIJVEN. Laat een reactie achter voor BUGA AUTOBEDRIJVEN. BUGA AUTOBEDRIJVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUGA AUTOBEDRIJVEN. Leave a respond for BUGA AUTOBEDRIJVEN. BUGA AUTOBEDRIJVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUGA AUTOBEDRIJVEN op de google maps. Adres en contacten BUGA AUTOBEDRIJVEN
Location of BUGA AUTOBEDRIJVEN on the google maps. Address and contacts of BUGA AUTOBEDRIJVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BUGA AUTOBEDRIJVEN BUGA AUTOBEDRIJVEN: HIMALAYA GRILL | HERPAIN ENTREPRISE | Hydrotherme Chauffage SA | T.S.C. HEIDEPARK | Colorama

Other related companies as BUGA AUTOBEDRIJVEN: HIMALAYA GRILL | HERPAIN ENTREPRISE | Hydrotherme Chauffage SA | T.S.C. HEIDEPARK | Colorama

BUGA AUTOBEDRIJVEN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUGA AUTOBEDRIJVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05058624267. Het bedrijf BUGA AUTOBEDRIJVEN bevindt zich op het adres: Snelwegstraat 7; 2260; Westerlo (Oevel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 775,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 453,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in BUGA AUTOBEDRIJVEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUGA AUTOBEDRIJVEN is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUGA AUTOBEDRIJVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUGA AUTOBEDRIJVEN, openstaande posities, locatie van BUGA AUTOBEDRIJVEN op de kaart.

BUGA AUTOBEDRIJVEN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUGA AUTOBEDRIJVEN, company assigned to the tax number BE05058624267. The company BUGA AUTOBEDRIJVEN is located at the address: Snelwegstraat 7; 2260; Westerlo (Oevel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 775,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 453,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages. Products created in BUGA AUTOBEDRIJVEN were not found.
The main activity of BUGA AUTOBEDRIJVEN is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUGA AUTOBEDRIJVEN is not available. You also can look at reviews of BUGA AUTOBEDRIJVEN, open positions, location of BUGA AUTOBEDRIJVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUGA AUTOBEDRIJVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUGA AUTOBEDRIJVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUGA AUTOBEDRIJVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUGA AUTOBEDRIJVEN, employees, financial statistics.