HIMALAYA GRILL

Contactgegevens HIMALAYA GRILL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HIMALAYA GRILL: address, phone, fax, email, website, opening hours

HIMALAYA GRILL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIESTSESTEENWEG 82; 3010; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16259933 (+32-16259933) 16259933 (+32-16259933)

Fax (fax): +32 (51) 795-94-20 +32 (51) 795-94-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HIMALAYA GRILL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HIMALAYA GRILL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HIMALAYA GRILL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HIMALAYA GRILL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HIMALAYA GRILL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HIMALAYA GRILL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HIMALAYA GRILL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HIMALAYA GRILL
Products information HIMALAYA GRILL

BTW identificatienummer (tax): BE06252288818
Ondernemingsnummer: 8884338378
Hoofdstad (capital): 519,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 694,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in HIMALAYA GRILL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HIMALAYA GRILL
(Get full report from official database of BE for HIMALAYA GRILL)

Aanvulling soorten activiteiten voor HIMALAYA GRILL
Addition kinds of activities for HIMALAYA GRILL

7699. Reparatie diensten, nec | Repair services, nec
754200. wasstraten | Carwashes
20240105. parfait | Parfait
23690000. Meisjes en kinderen's outerwear, nec | Girl's and children's outerwear, nec
35520106. Combinatie machines, textiel | Combing machines, textile
51599901. varkenshaar | Bristles

Werken bij HIMALAYA GRILL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HIMALAYA GRILL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HIMALAYA GRILL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HIMALAYA GRILL. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in afvalbehandeling, ophaling, sortering, recyclage, valorisatie en verwerking van gevaarlijk & vloeibaar afval, zijn we op zoek naar een laborant (m/v). Takenpakket: - Je staat in voor het uitvoeren van instrumentele -en natchemische laboanalyses - Je staat in voor de chemische processturing voor de solventconditionering en waterzuivering - Je stelt administratieve rapporten op volgens het documentbeheer in het labo - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het laboapparatuur - Je hebt aandacht voor aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu

  • Junior Credit Controller - Brussels (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gepassioneerd door cijfers en heb je een grote affiniteit voor boekhouding? Heb je zin om je professionele leven een twist te geven en je te specialiseren als Credit Collector? Accountemps is opzoek naar een Junior Credit Collector die hongerig is naar nieuwe ervaringen en uitdagingen. De klant is gelegen in het mooie Brussel en actief in de dienstverlenende sector. Jouw verantwoordelijkheden: De bedrijfsportfolio bijhouden; Rappels uitsturen via mail; Banken inboeken; Betalingen en afbetalingsplannen afhandelen; Contact opnemen met bedrijven en klanten. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Logistiek coördinator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de status op van chauffeurs die autopech hebben en biedt ondersteuning bij logistieke en technische problemen. Je communiceert tussen klanten, chauffeurs en verdelers om zo tot een optimale oplossing te komen om het voertuig zo snel mogelijk terug op de weg te krijgen. Je werkt in een dynamische en internationale omgeving. You communicate between customers, drivers and dealers in order to find the best solution to get the vehicle back on the road asap You follow up the status of breakdowns until the repair is finished and negotiate solutions to logistic and technical problems You work in a dynamic and international environment with colleagues from all over the world

  • Operator – Test Bench operations (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: - Als operator werk je binnen onze R&D afdeling Validatie – Test bench operations die instaat voor het valideren van projecten op de teststanden. - Je hebt een goed mechanisch inzicht en bezit een basis aan computervaardigheid. - Je assisteert de test bench engineers en staat in voor de bediening van de teststanden en de praktische realisaties van het monteren en demonteren van onze tandwielkasten op de teststanden. - Je bent nauw betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aanbrengen in de test projecten, een echte teamspeler die efficiënt en doelgericht met een oog voor veiligheid, kan samenwerken om tot de juiste oplossingen te komen.

  • chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over een rijbewijs C en over de nodige vakbekwaamheidsattesten. Je bent bereid om te werken tussen 06.00 en 16.00 de rijtijden kunnen variëren in functie van de route het volume en het tijdstip van ophalen. Je bent een werker en bent betrokken in wat je doet. Je toont respect voor klanten en collega's en het materiaal dat jou is toevertrouwd. Je bent het uithangbord van de firma.

  • huishoudhulp regio Kortemark/Handzame/Zarren (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Eventueel aangevuld met koken, wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Huishoudhulp Zoersel 8u/week (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Zoersel zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Voor dit gezin ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Jobstudent magazijnmedewerker in Oktober/November (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Katoen Natie Kallo / Merksem

    Type: Studentenjob

    Student en beschikbaar om te werken in September? Voor Katoen Natie te Kallo zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die ervaring willen opdoen als magazijnmedewerker en beschikbaar zijn tijdens de week om te werken in een ploegensysteem. Je voert taken uit in een van de magazijnen van Katoen Natie. Dit kan variëren van laden en lossen tot inpakken, controle van goederen en orderpicking. Het werk is flexibel, afhankelijk van jouw lessenrooster kan je tewerkgesteld worden wanneer jou dat uitkomt. Zo zijn er verschillende shiften waarin gewerkt kan worden: - 06u - 14u - 08u - 16u - 10u - 18u - 14u - 22u

  • Etudiant (h/f) (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Pour un de nos client, célèbre pompe à essence dans la Région de Comines, nous sommes à la recherche: Etudiants disponibles le samedi parlant un peu le Néerlandais - Vous avez plus de 18 ans - Vous gérez la caisse et le magasin - Vous préparez les sandwichs pour les clients - Vous nettoyez l'extérieur (Pompes...) - Vous videz les poubelles Vous pouvez vous exprimer en Français et vous avez des bases solides en Néerlandais (Surtout à l'oral) Vous pouvez travailler le samedi de 10h à 14h et pendant les vacances scolaires

  • Werkvoorbereider / Order intaker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Lokeren zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die volgende taken uitvoert: - technische ondersteuning van de klanten (schrijnwerkers); - productievoorbereiding van de bestellingen; - uittekenen bouwaansluitingen (Autocad 2D).

  • Operator lasrobot (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen. Je monteert aanboorzadels (mechanical t's) op buizen en dit volgens plan. Je wordt ingeschakeld als operator aan onze lasrobot. Kennis van halfautomaat lassen en TIG lassen is hierbij een absolute must.

  • Klusjesman Antwerpen Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van HIMALAYA GRILL in sociale netwerken
Look for responds of HIMALAYA GRILL in social networks

Lees alle opmerkingen voor HIMALAYA GRILL. Laat een reactie achter voor HIMALAYA GRILL. HIMALAYA GRILL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HIMALAYA GRILL. Leave a respond for HIMALAYA GRILL. HIMALAYA GRILL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HIMALAYA GRILL op de google maps. Adres en contacten HIMALAYA GRILL
Location of HIMALAYA GRILL on the google maps. Address and contacts of HIMALAYA GRILL

Andere gerelateerde bedrijven als come HIMALAYA GRILL HIMALAYA GRILL: RITA FOSSELLE | WOUTERS | BRASSERIE "P" | DELCOEUR | Labomosan SA

Other related companies as HIMALAYA GRILL: RITA FOSSELLE | WOUTERS | BRASSERIE "P" | DELCOEUR | Labomosan SA

HIMALAYA GRILL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HIMALAYA GRILL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06252288818. Het bedrijf HIMALAYA GRILL bevindt zich op het adres: DIESTSESTEENWEG 82; 3010; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 519,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 694,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. Producten gemaakt in HIMALAYA GRILL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HIMALAYA GRILL is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HIMALAYA GRILL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HIMALAYA GRILL, openstaande posities, locatie van HIMALAYA GRILL op de kaart.

HIMALAYA GRILL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is HIMALAYA GRILL, company assigned to the tax number BE06252288818. The company HIMALAYA GRILL is located at the address: DIESTSESTEENWEG 82; 3010; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 519,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 694,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. Products created in HIMALAYA GRILL were not found.
The main activity of HIMALAYA GRILL is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HIMALAYA GRILL is not available. You also can look at reviews of HIMALAYA GRILL, open positions, location of HIMALAYA GRILL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HIMALAYA GRILL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HIMALAYA GRILL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HIMALAYA GRILL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HIMALAYA GRILL, employees, financial statistics.