De Niet Nathalie

Contactgegevens De Niet Nathalie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Niet Nathalie: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Niet Nathalie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Anciens Combattants 91 Box 5; 1140; Bruxelles (Evere), België

Telefoon (phone): 02 705 44 46 (+32-02 705 44 46) 02 705 44 46 (+32-02 705 44 46)

Fax (fax): +32 (15) 928-53-80 +32 (15) 928-53-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Niet Nathalie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Niet Nathalie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Niet Nathalie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Niet Nathalie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Niet Nathalie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Niet Nathalie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Niet Nathalie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Niet Nathalie
Products information De Niet Nathalie

BTW identificatienummer (tax): BE02443603515
Ondernemingsnummer: 2699310302
Hoofdstad (capital): 517,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 808,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in De Niet Nathalie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Niet Nathalie
(Get full report from official database of BE for De Niet Nathalie)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Niet Nathalie
Addition kinds of activities for De Niet Nathalie

8299. Scholen en educatieve diensten | Schools and educational services
275207. Tag, ticket en planning printen: lithografisch | Tag, ticket, and schedule printing: lithographic
28999911. Corrosiepreventief smeermiddel | Corrosion preventive lubricant
39110110. Shirt studs, kostbaar en halfedel metaal of steen | Shirt studs, precious and semiprecious metal or stone
47899901. Pipeline terminal faciliteiten, onafhankelijk bestuurd | Pipeline terminal facilities, independently operated
73420103. Wasruimte sanitaire dienst (industriële locaties) | Washroom sanitation service (industrial locations)

Werken bij De Niet Nathalie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Niet Nathalie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Niet Nathalie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Niet Nathalie. Looking for open vacancies in other companies

 • INDUSTRIEEL REINIGER TREINSTELLEN - AFROEPBASIS/DAGWERK (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Forum Jobs Aalst

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant staat in voor het reinigen van de treintoestellen van de NMBS. Voor deze klant zijn we op zoek naar gemotiveerde industriële reinigers in dagploeg. Je staat in voor het reinigen van de treinen tijdens hun stilstand. Concreet ga je samen met een aantal collega's op een hoog tempo door de trein om deze te poetsen, dit om de stilstand zo veel mogelijk te beperken. Je werkt steeds vanuit het treindepot te Aalst (9u-16u) en op regelmatige afroepbasis.

 • Polyvalent Medewerker Wasserij (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: Start People Aalst LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een industriële wasserij gelegen te Idegem zijn we op zoek naar polyvalente medewerkers. Takenpakket: Je voert uitvoerende taken uit zoals het ophangen van proper en gedroogd wasgoed volgens de voorschriften van de klant. Je kent de verschillende voorschriften van de verschillende klanten zodate vlot en correct te werk kan gaan Je bent polyvalent inzetbaar en kan dus ook op de inpak gezet worden. sorteren van de was plooien van de was in- en uithalen van de was uit de machines kledij op kapstokken hangen strijken van de was

 • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het laden, lossen, verpakken en opruimen van de geproduceerde onderdelen. Je houdt het magazijn op orde en wordt polyvalent ingeschakeld.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Antwerpen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Toegewijde HUISHOUDHULP - Emblem (EMBLEM)

  Regio: EMBLEM

  Bedrijf: VAN CAUTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Technische jobstudent - regio Zottegem - mooie daguren (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  AGO Technics is voor een firma gelegen te Zottegem op zoek naar een technisch gemotiveerde jobstudent. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - je voert voornamelijk preventief onderhoud uit, dit doe je dankzij checklisten die hiervoor zijn ontworpen, een voorbeeld is het periodiek smeren van de machines - hiernaast ga je ook technische curatieve werkzaamheden uitvoeren, een voorbeeld hiervan is het vervangen van heftruckwielen, het vervangen van een noodstop...

 • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Je bent tewerkgesteld als administratief bediende in de maand augustus

 • Katoen Natie Gent zoekt jobstudenten voor project van 2/11 tem 21/11 in ploegen (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

  Type: Studentenjob

  Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar meerdere gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn om te werken in ploegen voor een groot project dat loopt van 02/11 tem 21/11. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in! Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u Late ploeg: 14u tot 22u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob in deze periode? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected] !

 • Studentenjob op zaterdag - schoonmaak regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke?zaterdag van 13u - 16u. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van refter, sanitair en douches.

 • Gemotiveerde technieker - 2 ploegen (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  • Je bent verantwoordelijk voor het oplossen & herstellen van elektrische en mechanische storingen in het machinepark.  • Je voert preventieve onderhoudstaken uit • Je werkt mee aan verbeteringsprojecten & TPM-projecten.  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager van het Technisch Onderhoud.  Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een boeiende en gevarieerde job als storingstechnieker? Dan ben jij misschien de kandidaat die ik zoek!   Je komt terecht in een internationaal bedrijf, actief in de verpakkingsindustrie.  

 • Zelfstandig logopediste (BAVIKHOVE)

  Regio: BAVIKHOVE

  Bedrijf: LOGOPEDIE EMILY

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Van vermoedelijk 26 november 2018 tot 17 februari 2019 - Graag, indien mogelijk, de week ervoor (van 19 tot 23 november) patiënten meevolgen - +/-25-tal uren, met mogelijkheid tot uitbreiding - Behandelingen gaan door in de praktijk te Bavikhove, op school en aan huis (rijbewijs noodzakelijk) Ook enkele uren in Meulebeke - Administratieve en inhoudelijke ondersteuning (administratieprogramma Logosmart) - Ervaring is een pluspunt, maar pas afgestudeerden zijn zeker ook welkom - Kan je slechts een deeltje overnemen, neem dan zeker ook contact op. Dan bekijken we samen wat er mogelijk is. Solliciteren kan met CV en motivatiebrief via [email protected]

Zoek naar antwoorden van De Niet Nathalie in sociale netwerken
Look for responds of De Niet Nathalie in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Niet Nathalie. Laat een reactie achter voor De Niet Nathalie. De Niet Nathalie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Niet Nathalie. Leave a respond for De Niet Nathalie. De Niet Nathalie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Niet Nathalie op de google maps. Adres en contacten De Niet Nathalie
Location of De Niet Nathalie on the google maps. Address and contacts of De Niet Nathalie

Andere gerelateerde bedrijven als come De Niet Nathalie De Niet Nathalie: CHRISTOPHE PEEL | MICHIELSEN MANUFACT. & CO | ZUSTERS VAN LIEFDE | FA. MOONEN | MediaGeniX

Other related companies as De Niet Nathalie: CHRISTOPHE PEEL | MICHIELSEN MANUFACT. & CO | ZUSTERS VAN LIEFDE | FA. MOONEN | MediaGeniX

De Niet Nathalie is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Niet Nathalie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02443603515. Het bedrijf De Niet Nathalie bevindt zich op het adres: Avenue des Anciens Combattants 91 Box 5; 1140; Bruxelles (Evere). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 517,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 808,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Niet Nathalie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Niet Nathalie is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Niet Nathalie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Niet Nathalie, openstaande posities, locatie van De Niet Nathalie op de kaart.

De Niet Nathalie is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Niet Nathalie, company assigned to the tax number BE02443603515. The company De Niet Nathalie is located at the address: Avenue des Anciens Combattants 91 Box 5; 1140; Bruxelles (Evere). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 517,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 808,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in De Niet Nathalie were not found.
The main activity of De Niet Nathalie is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Niet Nathalie is not available. You also can look at reviews of De Niet Nathalie, open positions, location of De Niet Nathalie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Niet Nathalie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Niet Nathalie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Niet Nathalie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Niet Nathalie, employees, financial statistics.