MICHIELSEN MANUFACT. & CO

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • MICHIELSEN MANUFACT. & CO
Private companiesMembership Organizations • MICHIELSEN MANUFACT. & CO

Contactgegevens MICHIELSEN MANUFACT. & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHIELSEN MANUFACT. & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHIELSEN MANUFACT. & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VESTINGSTRAAT 49; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32322030 32322030

Fax (fax): +32 (15) 119-51-73 +32 (15) 119-51-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHIELSEN MANUFACT. & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHIELSEN MANUFACT. & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHIELSEN MANUFACT. & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHIELSEN MANUFACT. & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHIELSEN MANUFACT. & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHIELSEN MANUFACT. & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHIELSEN MANUFACT. & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHIELSEN MANUFACT. & CO
Products information MICHIELSEN MANUFACT. & CO

BTW identificatienummer (tax): BE09031280517
Ondernemingsnummer: 1703125000
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 856,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in MICHIELSEN MANUFACT. & CO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse intermediaire producten Gh; Juwelen and edelstenen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHIELSEN MANUFACT. & CO
(Get full report from official database of BE for MICHIELSEN MANUFACT. & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHIELSEN MANUFACT. & CO
Addition kinds of activities for MICHIELSEN MANUFACT. & CO

22730100. Vliegtuig- en automobielvloeren | Aircraft and automobile floor coverings
23110105. Tuxedos: gemaakt van aangekochte materialen | Tuxedos: made from purchased materials
34460303. Poorten, sier metaal | Gates, ornamental metal
37140401. Automotive bedradingskabel sets | Automotive wiring harness sets
63310101. Federaal gewas verzekeringsmaatschappij | Federal crop insurance corporation
75399906. Aanhangwagen reparatie | Trailer repair

Werken bij MICHIELSEN MANUFACT. & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHIELSEN MANUFACT. & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHIELSEN MANUFACT. & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHIELSEN MANUFACT. & CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Manuele magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een producent van matrassen en boxsprings, een gevestigde waarde in de wereld van slaapcomfort! Voor hun site in Lokeren gaat men op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die bereid is om manueel werk uit te voeren. Via picklijsten sta je in voor het manueel verzamelen van boxsprings en matrassen, daarna het manueel laden van de vrachtwagen.

  • WERFLEIDER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider ben je verantwoordelijk voor het project van opstart tot oplevering. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Je organiseert en coördineert op de werf volgt de planning op en houdt de vooropgestelde budgetten in het oog; Door ondersteuning en het motiveren van de medewerkers zorg je ervoor dat de werken perfect verlopen; Je werkt nauw samen met je projectleider. Afhankelijk van je persoonlijke interesse en ervaring kan je expertise opbouwen in de afdeling gebouwen waterbouw gevelrenovatie of betonbouw.

  • Huishoudhulp (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Bornem/Puurs/Sint-Amands. Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Panos Rail Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Panos Rail Herentals

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Herentals. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk. Je werkt op zaterdag.

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S WIJNEGEM (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: DESIREST

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen na de schooluren, in het weekend, tijdens de schoolvakanties en de zomervakantie. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het controleren van de voorraden,...

  • Software support medewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) Software support medewerker FUNCTIE Het IT-domein Groep biedt IT-oplossingen aan de groeps- en overkoepelende diensten van Liantis. Dit gaat om diensten zoals Sales & Marketing, HR, Verzekeringen, Finance en Facilty en IT, maar ook overkoepelende toepassingen zoals de toegang tot het online portaal voor klanten, ADMB website beheer, master data management… Als support medewerker kom je terecht in een enthousiast en professioneel team. Je biedt technische ondersteuning aan interne gebruiekers van Liantis. Je volgt binnenkomende probleemmeldingen en issues op, wijst deze toe aan het juiste probleemgebied en voert een diepgaande probleemanalyse. Je neemt initiatief tot het formuleren van workarounds, uitvoeren van scripts, definitie van wijzigingsvoorstellen. Je lost incidenten en problemen op en garandeert zo de dagdagelijkse dienstverlening en werking van de software toepassingen binnen het domein. Je komt in aanraking met verscheidene technologieën zoals HTML, Java, Oracle, Drupal en databases. Samen met je collega’s sta je in voor de uitbouw van documentatie en de nodige communicatie over incidenten naar andere teams binnen het domein Werkgevers. Je bouwt mee aan de knowledgebase die aan de basis ligt van een efficiënt incident management. Vanuit je ervaring heb je een goed zicht op de verbeterpunten van de applicaties. Je neemt deel aan het testproces in functie van nieuwe en/of aangepaste functionaliteiten (functionele testen).

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (ANTWERPEN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); aanplantingen en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • DaF / DaZ Lehrkraft (Lehrer/in - Deutsch als Fremdsprache) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL-Language Centers (www.cll.be) ist eine Sprachschule, die Fremdsprachentraining für Unternehmen, öffentliche Einrichtungen, Erwachsene, Kinder und Jugendliche organisiert. CLL unterrichtet 27 Sprachen in seinen 4 Zentren, in staatlichen Behörden und in Unternehmen.*******Wir suchen zurzeit: DaF / DaZ Lehrkraft (Lehrer/in - Deutsch als Fremdsprache) Für eine staatliche Behörde in Brüssel (Sektor : Politik) Status: freiberuflich Aufgaben: - Leitung von Deutschkursen in kleinen Gruppen - Lehrtätigkeit im Bereich Deutsch als Fremdsprache zur Vermittlung fachsprachlicher Deutschkenntnisse - Konversation & (Revision) Grammatik

  • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

Zoek naar antwoorden van MICHIELSEN MANUFACT. & CO in sociale netwerken
Look for responds of MICHIELSEN MANUFACT. & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHIELSEN MANUFACT. & CO. Laat een reactie achter voor MICHIELSEN MANUFACT. & CO. MICHIELSEN MANUFACT. & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHIELSEN MANUFACT. & CO. Leave a respond for MICHIELSEN MANUFACT. & CO. MICHIELSEN MANUFACT. & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHIELSEN MANUFACT. & CO op de google maps. Adres en contacten MICHIELSEN MANUFACT. & CO
Location of MICHIELSEN MANUFACT. & CO on the google maps. Address and contacts of MICHIELSEN MANUFACT. & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHIELSEN MANUFACT. & CO MICHIELSEN MANUFACT. & CO: ST.ANTONIUS | COMPAGNONS DE LA ST-CROIX | Gheysens M | FORD KOLN CLUB | Kaup benelux

Other related companies as MICHIELSEN MANUFACT. & CO: ST.ANTONIUS | COMPAGNONS DE LA ST-CROIX | Gheysens M | FORD KOLN CLUB | Kaup benelux

MICHIELSEN MANUFACT. & CO is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHIELSEN MANUFACT. & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09031280517. Het bedrijf MICHIELSEN MANUFACT. & CO bevindt zich op het adres: VESTINGSTRAAT 49; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 856,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse intermediaire producten Gh; Juwelen and edelstenen Fab. Producten gemaakt in MICHIELSEN MANUFACT. & CO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MICHIELSEN MANUFACT. & CO is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHIELSEN MANUFACT. & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHIELSEN MANUFACT. & CO, openstaande posities, locatie van MICHIELSEN MANUFACT. & CO op de kaart.

MICHIELSEN MANUFACT. & CO is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHIELSEN MANUFACT. & CO, company assigned to the tax number BE09031280517. The company MICHIELSEN MANUFACT. & CO is located at the address: VESTINGSTRAAT 49; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 856,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse intermediaire producten Gh; Juwelen and edelstenen Fab. Products created in MICHIELSEN MANUFACT. & CO were not found.
The main activity of MICHIELSEN MANUFACT. & CO is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHIELSEN MANUFACT. & CO is not available. You also can look at reviews of MICHIELSEN MANUFACT. & CO, open positions, location of MICHIELSEN MANUFACT. & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHIELSEN MANUFACT. & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHIELSEN MANUFACT. & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHIELSEN MANUFACT. & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHIELSEN MANUFACT. & CO, employees, financial statistics.