De Munck Anne

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • De Munck Anne
Private companiesReal Estate • De Munck Anne

Contactgegevens De Munck Anne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Munck Anne: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Munck Anne

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Voskenslaan 97; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 222 93 97 (+32-09 222 93 97) 09 222 93 97 (+32-09 222 93 97)

Fax (fax): +32 (68) 578-78-54 +32 (68) 578-78-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Munck Anne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Munck Anne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Munck Anne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Munck Anne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Munck Anne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Munck Anne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Munck Anne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Munck Anne
Products information De Munck Anne

BTW identificatienummer (tax): BE02290893554
Ondernemingsnummer: 7244354248
Hoofdstad (capital): 710,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 852,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in De Munck Anne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Munck Anne
(Get full report from official database of BE for De Munck Anne)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Munck Anne
Addition kinds of activities for De Munck Anne

327400. Limoen | Lime
371402. Motorvoertuig transmissies, aandrijfsamenstellingen en onderdelen | Motor vehicle transmissions, drive assemblies, and parts
20910104. Chowder, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chowder, clam: packaged in cans, jars, etc.
22810211. Vinal garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Vinal yarn, spun: made from purchased staple
54110200. Supermarkt | Convenience stores
73789902. Reparatie en onderhoud van computerapparatuur | Computer peripheral equipment repair and maintenance
87310204. Engineering laboratorium, behalve het testen | Engineering laboratory, except testing

Werken bij De Munck Anne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Munck Anne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Munck Anne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Munck Anne. Looking for open vacancies in other companies

 • Afvalophaler (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: ADECCO VGW HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Renewi in Houthalen zijn we op zoek naar afvalophalers. Je start altijd om 5u30 en 6u. Je haalt verschillende afvalsoorten op: restafval, PMD, papier en karton, groenafval, etc

 • Administratief bediende planning (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groot transportbedrijf regio Ieper zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de planningsafdeling. Je biedt administratieve ondersteuning aan de transportplanners. Je maakt zelf geen planningen op, maar hebt wel vaak contact met zowel klanten als chauffeurs (per mail en telefoon). Je geeft alle gegevens en documenten in in het systeem en zorgt dat alle transportopdrachten op tijd ingegeven zijn. Je registreert gegevens die de chauffeurs doorgeven en contacteert klanten voor het vastleggen van laad- en losafspraken.

 • Lasser/samensteller (m/v) (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Bocholt dat actief is in de productie van trappen en leuningen, maar ook carports, poorten en ander metaalwerken in staal en inox zijn wij op zoek naar een gedreven lasser/ samensteller. Belangrijk is dat je zelfstandig kan werken. Je krijgt de nodige plannen, waarna je zelf de constructie samen stelt. Je zal vooral tewerkgesteld worden in het atelier, maar verplaatsing tot werf kan sporadisch voorkomen. Het betreft een functie in dagdienst. Voorlopig om een drukke periode op te vangen, maar de mogelijkheid tot een vast contract zit er zeker in.

 • Junior Brand Manager (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Go4Jobs Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bloeiend bedrijf in Antwerpen centrum zijn we op zoek naar een junior brand/merchandising manager. Het bedrijf ontwerpt gadgets & promo materiaal op maat van de klant. Ze staan gekend voor hun creativiteit & hun out of the box-denken. Wat houdt deze geweldige functie in? Je start eerst als assistent van de managing director, van hem leer je de kneepjes van het vak. Zo groei je door naar je eigen projecten & je eigen klanten. Je staat in voor de sales, maar ook voor de creatieve kant. Je gaat op klantenbezoeken waarbij je een gedetailleerd bedrijfsprofiel schetst. (Wie is het bedrijf, wat doen ze, wat is hun doelgroep,....) Luisteren is dus zeer belangrijk! Je gaat netwerken, lunchen, .... er komt dus ook avondwerk bij kijken. Hiervan maak je een pitchboek & werk je ideeën uit voor gadgets & merchandising op maat. Wat denk je? Klinkt fantastisch toch?! Wie zoeken we? Iemand creatief, je denkt mee met je klanten en werkt ideeën uit. Je bent trendgevoelig. Nieuwe trends volg je op de voet! Instagram, pinterest, facebook,... je hebt overal een account. Jouw commerciële skills zijn ideaal voor deze functie, je bent persoonlijk & geen 'gladde verkoper'. Je bent flexibel & hebt geen 9 to 5 mentaliteit. Een rijbewijs B heb je op zak. Ons hoofdkantoor zit in Nederland, waar jij dus ook 1x per week moet gaan samenwerken met de andere top collega's! Uiteraard voorzien we daar alles voor jou, zelfs eten & een overnachting indien nodig. Verder zoek je een job op lange termijn en wil je mee je schouders onder een groeiend bedrijf zetten. Spreekt deze vacature jou volledig aan? Stuur dan snel je cv door naar [email protected] Heb je nog vragen? Bel ons op het nummer 03 612 55 50 Hopelijk tot snel!

 • Commercieel medewerker binnendienst (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een specialist in hout en plaatmateriaal voor bouwondernemingen, zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst.  Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers.

 • Winkelbediende student weekendwerk (OOIGEM)

  Regio: OOIGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een vaste weekendjob? Ben je bereid om daarvoor in een supermarkt te werken? Dan is deze job in regio Wielsbeke iets voor jou! We zoeken namelijk een student die in de drankencentrale van de supermarkt zal tewerkgesteld worden. De student zal instaan voor: op orde houden van winkel aanvullen dranken opvolgen bestellingen (ook het maken van geschenkmanden valt hieronder) kassa

 • Student studierelevante bijbaan: Onderhoudsplannen reliability (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het ter beschikking stellen van standaard onderhoudsplannen voor veel voorkomende machines in SAP. Initieel mee helpen opstellen in Excel op basis van feedback van de Reliability Engineers Aanmaken van de standaard plannen en strategieën in SAP. Documenteren van de procedure om die lokaal te gebruiken. Te kopiëren en aan te passen bij gebruik door de lokale afdeling.

 • PLOEGBAZEN sector Magazijninrichting (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: HARDY'S INDUSTRIES

  Type: Vaste Job

  Je geeft leiding aan een groep medewerkers op de werven. Je zorgt ervoor dat je team werkt volgens vastgestelde procedures. Je rapporteert dagelijks aan je manager over ondernomen acties. Je bent verantwoordelijk voor het bekendmaken van de veiligheidsvoorschriften en de naleving daarvan door je team. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse taken door het team op tijd (planning) en volgens de juiste procedures / werkwijze worden uitgevoerd. Je werkt actief mee aan de verbetering van de resultaten. Je staat in voor de evaluatie en ontwikkeling van de aan jou toegewezen medewerkers. Je stuurt gedreven je team met het juiste organisatorisch inzicht. Je bent een flexibel lid van het team. Ook onder tijdsdruk handel je rustig en beheerst naar je mensen toe, zonder daarbij je doel/deadlines uit het oog te verliezen.

 • VERKOPER VAN MOTORHOMES AARSCHOT (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: URBANO MOTORHOMES

  Type: Vaste Job

  Als verkoper van hoogkwalitatieve motorhomes zal u vooreerst een grondige kennismaking met het product doorlopen. U wordt een drijvende kracht binnen de toonzaal. U motiveert uw collega's, vooral door te streven naar steeds betere resultaten. U denkt en werkt actief mee aan de commerciële strategie en bijhorende administratie. U wordt een commerciële toeverlaat voor onze talrijke klanten, volgt hen op en speelt alert in op nieuwe aanvragen. Kwaliteit, service en klantentevredenheid zijn voor u sleutelwoorden.

 • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: LAPIS LAZULI

  Type: Vaste Job

  Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf,gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

 • SCHRIJNWERKER-Flightcasebouwer (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ICARUS FLIGHTCASES & DECOR FACILIT.

  Type: Vaste Job

  Uw taak wordt het bouwen van onze topkwaliteit flightcases op maat en met aangepast binnenwerk.

 • Enthousiaste taaltrainers Frans - Vlaams-Brabant - Regio Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van De Munck Anne in sociale netwerken
Look for responds of De Munck Anne in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Munck Anne. Laat een reactie achter voor De Munck Anne. De Munck Anne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Munck Anne. Leave a respond for De Munck Anne. De Munck Anne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Munck Anne op de google maps. Adres en contacten De Munck Anne
Location of De Munck Anne on the google maps. Address and contacts of De Munck Anne

Andere gerelateerde bedrijven als come De Munck Anne De Munck Anne: Dhaens Alg Bouwwerken | De Winne A | ALBERT MINET | DE SANTOS MARTINEZ | MARINAPARK

Other related companies as De Munck Anne: Dhaens Alg Bouwwerken | De Winne A | ALBERT MINET | DE SANTOS MARTINEZ | MARINAPARK

De Munck Anne is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Munck Anne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02290893554. Het bedrijf De Munck Anne bevindt zich op het adres: Voskenslaan 97; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 710,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 852,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Munck Anne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Munck Anne is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Munck Anne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Munck Anne, openstaande posities, locatie van De Munck Anne op de kaart.

De Munck Anne is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Munck Anne, company assigned to the tax number BE02290893554. The company De Munck Anne is located at the address: Voskenslaan 97; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 710,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 852,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in De Munck Anne were not found.
The main activity of De Munck Anne is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Munck Anne is not available. You also can look at reviews of De Munck Anne, open positions, location of De Munck Anne on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Munck Anne, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Munck Anne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Munck Anne, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Munck Anne, employees, financial statistics.