Dhaens Alg Bouwwerken

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Dhaens Alg Bouwwerken
Private companiesReal Estate • Dhaens Alg Bouwwerken

Contactgegevens Dhaens Alg Bouwwerken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dhaens Alg Bouwwerken: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dhaens Alg Bouwwerken

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pastoor De Swaeflaan 8 9990 Maldegem, België

Telefoon (phone): +32 (71) 401-56-91 +32 (71) 401-56-91

Fax (fax): +32 (58) 474-78-25 +32 (58) 474-78-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dhaens Alg Bouwwerken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dhaens Alg Bouwwerken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dhaens Alg Bouwwerken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dhaens Alg Bouwwerken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dhaens Alg Bouwwerken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dhaens Alg Bouwwerken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dhaens Alg Bouwwerken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dhaens Alg Bouwwerken
Products information Dhaens Alg Bouwwerken

BTW identificatienummer (tax): BE07596191406
Ondernemingsnummer: 2798187255
Hoofdstad (capital): 898,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 143,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Dhaens Alg Bouwwerken zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dhaens Alg Bouwwerken
(Get full report from official database of BE for Dhaens Alg Bouwwerken)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dhaens Alg Bouwwerken
Addition kinds of activities for Dhaens Alg Bouwwerken

5632. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten | Women's accessory and specialty stores
308800. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
357701. Printers en plotters | Printers and plotters
23370202. Jassen en jassen, met uitzondering van vacht en leer: vrouwen | Jackets and vests, except fur and leather: women's
28420401. Deodoranten, nonpersonal | Deodorants, nonpersonal
38450202. defibrillator | Defibrillator
73899926. Handschrift analyse | Handwriting analysis

Werken bij Dhaens Alg Bouwwerken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dhaens Alg Bouwwerken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dhaens Alg Bouwwerken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dhaens Alg Bouwwerken. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Contactcenter Food (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega¿s bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group.

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou je van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Representative Inspection Team (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereiding en het beheer van stalen, monitoring in het magazijn en de administratie hiervan. Daarnaast biedt je ondersteuning in de communicatie met en het begeleiden van klanten. Je monitort continue de kwaliteit van de goederen in de magazijnen (zowel op linker- als rechteroever): staalnames, dataregistratie en -analyses en administratie. Je bereidt klantenbezoeken in het kader van taakinspecties voor. Je rapporteert de resultaten van verschillende activiteiten aan de leidinggevende en neemt deel aan meetings. De plaats van tewerkstelling is Verrebroek.

  • Polyvalent Logistiek Medewerker (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van een team dat instaat voor het uitvoeren van value added services binnen onze logistieke omgeving. Deze services bestaan uit een breed activiteitenpallet : Simkaart verwerking. Samenhorende producten assembleren of opdrachten voorbereiden om te versturen naar externe werkplaats. Kwaliteitscontrole op extern uitgevoerde opdrachten. Klaar maken eindgebruikers zendingen bestaande uit een beperkt aantal producten. Service na verkoop, Behandeling van retours klanten. Uitvoeren of coördineren van inpakopdrachten en toezien op de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Ploegbaas (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke (m/v) voor het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een 20tal arbeiders. Je weet ze te motiveren. Je staat in voor de werkvoorbereiding van de projecten Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van plannen en het uittekenen ervan Je overlegt vaak met collega's en werfleiders om ervoor te zorgen dat projecten goed verlopen

  • Metaalbewerker (M/V) (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaalbewerker werk je in het bedrijf zelf en sta je in voor diverse metaalbewerkingen: - plooien - zowel CNC als conventioneel, maar dit kan aangeleerd worden - Zagen - Snijden - Assembleren Bijkomend eventueel halfautomaatlassen

  • STUDENT VERKOPER VERO MODA Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA KORTRIJK IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper voor de kerstvakantie! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • IT Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als IT manager sta je samen met jouw team van 4 personen in voor het dagelijkse onderhoud en optimaliseren van alle informatica-systemen op een efficiënte manier. Je overlegt met de directie over de te volgen strategie en zet de milestones uit om de verdere groei te bestendigen. Je bent de trekker bij de ontwikkeling, invoering, toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Je geeft advies over elke te nemen beslissing rond investeringen en kijkt uit naar nieuwe technologieën.

  • Balieverkoper (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een balieverkoper Het verzorgen van een optimale service naar de klanten in de winkel, correcte administratieve afhandeling en in staan voor het onderhoud en het bijvullen van de showroom -Snel, accuraat en klantvriendelijk uitvoeren van balie-orders -Met kennis van zaken de klanten adviseren mbt. de producten en eventueel alternatieven aanbieden -Administratieve afhandeling, contante ontvangsten registreren,... (niet bevoegd om op eigen initiatief kortingen toe te staan) -Afwijkingen of onregelmatigheden melden bij de verantwoordelijke -Kennis up to date houden en verdiepen (oa. door productopleidingen die door de firma worden georganiseerd) -Voor een professionele service staan, met aandacht voor klantenbindingen -Aanspreekpunt / uithangbord van de firma naar de klanten toe -Pro-actieve houding en meedenken binnen het winkelconcept van de klant -Waken over kwaliteit, orde, netheid en veiligheid in de winkel -Bijdrage leveren tot een goede sfeer onder de collega's

  • Technisch commercieel bediende (binnendienst) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales / Commercieel bediende ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met klanten, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: - Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants - Database beheer en update - Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) - Advertenties online plaatsen - Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) - Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers - Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten - Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • Verkoopmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VOM BERGEN KARINA

    Type: Flexijob

    In onze winkel zal je instaan voor verkoop van dameskleding het beheren van de kassa bij afwezigheid van zaakvoerder onderhoud van de winkel het beheren van de facebookpagina

Zoek naar antwoorden van Dhaens Alg Bouwwerken in sociale netwerken
Look for responds of Dhaens Alg Bouwwerken in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dhaens Alg Bouwwerken. Laat een reactie achter voor Dhaens Alg Bouwwerken. Dhaens Alg Bouwwerken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dhaens Alg Bouwwerken. Leave a respond for Dhaens Alg Bouwwerken. Dhaens Alg Bouwwerken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dhaens Alg Bouwwerken op de google maps. Adres en contacten Dhaens Alg Bouwwerken
Location of Dhaens Alg Bouwwerken on the google maps. Address and contacts of Dhaens Alg Bouwwerken

Andere gerelateerde bedrijven als come Dhaens Alg Bouwwerken Dhaens Alg Bouwwerken: HOTEL WELLINGTON | FRITUUR DEN DRIEHOEK | BRAB.WALL.NIVELL.VOLLEY | HUIS SWAKARA | Toerisme Vlaanderen

Other related companies as Dhaens Alg Bouwwerken: HOTEL WELLINGTON | FRITUUR DEN DRIEHOEK | BRAB.WALL.NIVELL.VOLLEY | HUIS SWAKARA | Toerisme Vlaanderen

Dhaens Alg Bouwwerken is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dhaens Alg Bouwwerken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07596191406. Het bedrijf Dhaens Alg Bouwwerken bevindt zich op het adres: Pastoor De Swaeflaan 8 9990 Maldegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 898,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 143,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Dhaens Alg Bouwwerken zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dhaens Alg Bouwwerken is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dhaens Alg Bouwwerken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dhaens Alg Bouwwerken, openstaande posities, locatie van Dhaens Alg Bouwwerken op de kaart.

Dhaens Alg Bouwwerken is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dhaens Alg Bouwwerken, company assigned to the tax number BE07596191406. The company Dhaens Alg Bouwwerken is located at the address: Pastoor De Swaeflaan 8 9990 Maldegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 898,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 143,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Dhaens Alg Bouwwerken were not found.
The main activity of Dhaens Alg Bouwwerken is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Dhaens Alg Bouwwerken is not available. You also can look at reviews of Dhaens Alg Bouwwerken, open positions, location of Dhaens Alg Bouwwerken on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dhaens Alg Bouwwerken, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dhaens Alg Bouwwerken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dhaens Alg Bouwwerken, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dhaens Alg Bouwwerken, employees, financial statistics.