De Maziere Ph

Contactgegevens De Maziere Ph: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Maziere Ph: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Maziere Ph

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Herentalsebaan 169; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 366 09 00 (+32-03 366 09 00) 03 366 09 00 (+32-03 366 09 00)

Fax (fax): +32 (64) 387-60-22 +32 (64) 387-60-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Maziere Ph: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Maziere Ph"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Maziere Ph"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Maziere Ph, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Maziere Ph. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Maziere Ph, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Maziere Ph. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Maziere Ph
Products information De Maziere Ph

BTW identificatienummer (tax): BE05296752929
Ondernemingsnummer: 9336151123
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 194,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in De Maziere Ph zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Maziere Ph
(Get full report from official database of BE for De Maziere Ph)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Maziere Ph
Addition kinds of activities for De Maziere Ph

0182. Voedselgewassen die onder dekking worden gegroeid | Food crops grown under cover
5599. Automotive dealers, nec | Automotive dealers, nec
074200. Veterinaire diensten, specialiteiten | Veterinary services, specialties
23860202. Kleding, schapenbekleed | Garments, sheep-lined
28139909. Zuurstof, samengeperst of vloeibaar | Oxygen, compressed or liquefied
38420411. Voetapparatuur, orthopedisch | Foot appliances, orthopedic
47299901. Carpool / vanpool arrangement | Carpool/vanpool arrangement

Werken bij De Maziere Ph: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Maziere Ph: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Maziere Ph. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Maziere Ph. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een ervaren metaalarbeider Takenpakket: - Materialen ophangen - Schuren - Stapelen van materialen

 • Dynamisch Quality Manager met Peoplemanegement ervaring (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij gebeten door kwaliteitsbeleid? Op zoek naar een volgende stap in jouw carrière? Dan heeft Konvert Office Antwerpen jouw droomjob! Voor onze partner, een stabiel en internationale organisatie in centrum Antwerpen, zijn wij op zoek naar een gedreven Quality Manager met people skills. In deze boeiende functie werk je een efficiënt en effectief kwaliteitsbeleid uit, ben je verantwoordelijk voor verschillende certificaten en systemen (ISO, AEO, ...). Hierbij stuur je ook de Quality Advisor aan. Een greep uit jouw takenpakket: • Je analyseert en verbetert het kwaliteitssysteem. • Je controleert en evalueert het kwaliteitsmanagementsysteem door middel van interne en externe audits. • Je analyseert de resultaten regelmatig aan de hand van management meetings • Je implementeert controlesystemen om de certificaten te behouden, verlengen, vernieuwen of uit te breiden. • Je optimaliseert de procedures voor elke afdeling. • Je biedt jouw collega's advies betreffende de formaliteiten waaraan men moet voldoen. • Je rapporteert rechtstreeks aan de directie over de vooruitgang van het kwaliteitsbeleid

 • Procesoperator (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. - Je controleert de goede werking van de machines. - Je bied hulp bij kleine technische storingen aan jouw machine. - Je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels. Hierbij beheers je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer. - Je werkt volgens werkinstructies en vastgelegde procedures. - Je zorgt voor de netheid van de procesinstallatie en de werkvloer. - Je werkt nauw samen met collega - operatoren om relevante informatie correct door te geven.

 • All-Round Medewerker (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Zonhoven zijn we op zoek naar een All-Round Medewerker. Je kan ingeschakeld worden als productiearbeider, magazijnier en hulpkoerier, afhankelijk van de nood binnen het bedrijf. Je kan onder meer instaan voor het correct afwegen van de grondstoffen en mengen, op basis van recepturen. Dit betekent dat je de recepturen goed moet lezen, interpreteren en soms ook hoeveelheden kan omrekenen. Tijdens het hele proces zorg je ervoor dat je eigen werkruimte proper blijft. Als magazijnier moet je de orders klaarmaken, op basis van orderpicklijsten. Daarnaast kan het ook zijn dat je mee gaat leveren met de chauffeur. Soms moet je de producten manueel tillen en binnendragen bij de klant. Dit betekent dat je telkens zakken van 25 kg moet tillen, wat fysiek zwaarder werk is. Bovendien moet je klantgericht en vriendelijk zijn.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp 15u/week (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: Amby Koersel

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Tijdelijke opdracht winkelbediende herenwinkel (oktober) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Je werkt voor een deel in de stock om de kledij voor te bereiden in de winkel, daarnaast help je mee bij de verkoop van de kledij. Je geeft advies waar nodig en helpt de klanten op een vriendelijke en klantgerichte manier. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Daarnaast stel je jou flexibel op naar werkuren toe.

 • Webdeveloper (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: D&D distribution

  Type: Vaste Job

  Verdere ontwikkeling en uitbouw van… Uniek en innovatief webshop platform met B2B webshop + 100-tal B2C webshops gericht naar eindklanten, inclusief modules zoals een PC Configurator, supply selector, backend module, …  Server Configurator waarmee onze resellers een server systeem kunnen samenstellen, bestellen en nadien beheren Online platform voor IT verdelers met ticketing, beheer van documentatie, verkoop van recurring careplan-abonnementen, etc Koppelingen met ons cloud platform (zodat men vanaf de webshops cloudoplossingen zoals Office 365, Azure, … kan bestellen)  Koppelingen met ons ERP pakket en de ERP software van onze resellers

 • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

  Type: Vaste Job

  Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

 • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Zelfstandige Kantoorhouders (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: DERBY LADBROKES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

 • Afwasser Poetshulp (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: BISTRO DE BOEKZITTING

  Type: Flexijob

  Je start de vaatwasmachine op en zorgt voor de nodige toevoer van zeep, spoel- en ontkalkingsmiddelen. Je verzamelt en sorteert de afwas volgens soort: glazen, borden, kopjes, bestek ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken en sorteert leeggoed. Je schikt de afwas in manden naargelang soort en duwt deze door de vaatwasmachine of je wast af in de spoelbakken. Je schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine, controleertde properheid en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte, bv. karren, rekken, kasten ... Je rangschikt het bestek en droogt serviesgoed af, bv. glazen. Je controleert regelmatig de werking van de afwasmachine, bv. warm water, toevoer schoonmaakmiddelen ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je maakt na gebruik de vaatwasmachine schoon, en je zuivert filters en afwasbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties: schrobben, schuren, ontvetten, ontsmetten ... Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden.

Zoek naar antwoorden van De Maziere Ph in sociale netwerken
Look for responds of De Maziere Ph in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Maziere Ph. Laat een reactie achter voor De Maziere Ph. De Maziere Ph bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Maziere Ph. Leave a respond for De Maziere Ph. De Maziere Ph on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Maziere Ph op de google maps. Adres en contacten De Maziere Ph
Location of De Maziere Ph on the google maps. Address and contacts of De Maziere Ph

Andere gerelateerde bedrijven als come De Maziere Ph De Maziere Ph: Judoclub Samoerai Ronse VZW | LE PAIN QUOTIDIEN | HENDRIK JANS | DB ELEC | JAN MASSCHELEIN

Other related companies as De Maziere Ph: Judoclub Samoerai Ronse VZW | LE PAIN QUOTIDIEN | HENDRIK JANS | DB ELEC | JAN MASSCHELEIN

De Maziere Ph is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Maziere Ph, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05296752929. Het bedrijf De Maziere Ph bevindt zich op het adres: Herentalsebaan 169; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 194,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Maziere Ph zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Maziere Ph is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Maziere Ph is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Maziere Ph, openstaande posities, locatie van De Maziere Ph op de kaart.

De Maziere Ph is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Maziere Ph, company assigned to the tax number BE05296752929. The company De Maziere Ph is located at the address: Herentalsebaan 169; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 194,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Maziere Ph were not found.
The main activity of De Maziere Ph is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Maziere Ph is not available. You also can look at reviews of De Maziere Ph, open positions, location of De Maziere Ph on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Maziere Ph, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Maziere Ph, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Maziere Ph, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Maziere Ph, employees, financial statistics.