LE PAIN QUOTIDIEN

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • LE PAIN QUOTIDIEN
Private companiesMiscellaneous Retail • LE PAIN QUOTIDIEN

Contactgegevens LE PAIN QUOTIDIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE PAIN QUOTIDIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE PAIN QUOTIDIEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ANTOINE DANSAERT 16; 1000; BRUSSEL, België

Telefoon (phone): 25022361 (+32-25022361) 25022361 (+32-25022361)

Fax (fax): +32 (50) 236-40-32 +32 (50) 236-40-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE PAIN QUOTIDIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE PAIN QUOTIDIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE PAIN QUOTIDIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE PAIN QUOTIDIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE PAIN QUOTIDIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE PAIN QUOTIDIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE PAIN QUOTIDIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE PAIN QUOTIDIEN
Products information LE PAIN QUOTIDIEN

BTW identificatienummer (tax): BE06830169677
Ondernemingsnummer: 2562805175
Hoofdstad (capital): 894,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 417,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Types de Repas: Petit Déjeuner.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: PAIN,P?TISSERIES AND CONFISERIES

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE PAIN QUOTIDIEN
(Get full report from official database of BE for LE PAIN QUOTIDIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE PAIN QUOTIDIEN
Addition kinds of activities for LE PAIN QUOTIDIEN

355200. Textielmachines | Textile machinery
451200. Luchtvervoer, gepland | Air transportation, scheduled
549900. Diverse levensmiddelenwinkels | Miscellaneous food stores
36210200. Elektrische motor en generator hulponderdelen | Electric motor and generator auxillary parts
39990810. Mozaïeken: ivoor, schil, hoorn of bot | Mosaics: ivory, shell, horn, or bone
44320000. Vrachtvervoer op de grote meren | Freight transportation on the great lakes

Werken bij LE PAIN QUOTIDIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE PAIN QUOTIDIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE PAIN QUOTIDIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE PAIN QUOTIDIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Labo M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Diepgevroren pulpstalen van op de proefvelden worden op verschillende parameters gemeten en geanalyseerd, dit gebeurt hoofdzakelijk machinaal. -        2 toestellen, bediend door 3 personen x 2 ploegen = 6 interimkrachten -        Voorbereiden van de stalen, oplossingen maken, aflossen bij de machines door 1 persoon x 2 ploegen = 2 interimkrachten -        Vaste test die moet gebeuren op alle stalen

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je hebt een diploma Professionele Bachelor Elektromechanica optie automatisering, onderhoudstechnologie of bedrijfsautomatisatie. ( Of gelijkwaardig door aantoonbare ervaring) - Je mag een schoolverlater zijn of beperkte werkervaring hebben. - Je bent zeer leergierig van aard en hebt een uitgesproken interesse in techniek en industriële installaties; - Je bent sociaal, kan zelfstandig werken en bent stressbestendig; - Ook ben je analytisch en probleemoplossen ingesteld een een echte teamspeler; De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten; - Het uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; - Uitvoeren van storingsanalyses; - Iso-kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; - Interveniëren in het domein van de meet-, regel-, en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; - Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout- tagout procedures ter voorbereideing van geplande onderhoudswerken, inclusief functionele controle voor herindienstname

  • Technieker | Kaulille | Nacht (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een technieker in de vaste nachtdienst. Je zal instaan voor het onderhouden, herstellen en instellen van de productielijnen. Dit voornamelijk elektrisch en mechanisch.

  • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • HUISHOUDHULP VOOR OOSTERZELE (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Oosterzele.

  • Gepassioneerde Medewerker Food (Jobstudent) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Jij wordt samen met je collega's hét aanspreekpunt voor onze klanten op de afdeling Food. Jij zorgt ervoor dat de afdeling er piekfijn uitziet, controleert de prijskaartjes en past alle regels toe in verband met houdbaarheid, versheid en hygiëne. Daarnaast geef je foodprofessionals inspirerende demo’s en helpt hen de beste keuzes te maken aan de hand van jouw advies.

  • Teamverantwoordelijke OPST (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Voor het oncologisch psychosociaal support team (OPST) zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke die de aansturing van een multidisciplinair team op zich kan nemen. Het OPST staat in voor het organiseren en implementeren van optimale en uniforme psychosociale oncologische zorg binnen de Oncologie. Het team bestaat uit 5 klinisch psychologen, 5 sociaal verpleegkundigen/maatschappelijk werkers en 8 verpleegkundig consulenten/specialisten. Er wordt MOC overschrijdend gewerkt met aandacht voor de specifieke noden van de patiënten en hun naasten binnen de diverse pathologieën. Taakomschrijving Je organiseert en beheert de zorgverlening binnen het Oncologisch Psychosociaal Support Team met de betrachting een kwalitatief hoogstaande service te leveren aan patiënten, verwijzende artsen en collega’s. Je zorgt voor een inhoudelijke en vormelijke ondersteuning van het programma oncologie voor wat betreft de psychosociale zorg. Je schept en bewaakt de voorwaarden zodat iedere patiënt kwalitatief hoogwaardige zorg ontvangt die op een éénduidige wijze wordt verleend. Je volgt tendensen in de zorg, ontwikkelt, vertaalt, implementeert en bewaakt de kwaliteit van zorg. Je zorgt voor continuïteit van de zorg door een correcte personeels- en werkplanning. Je stelt hiervoor de nodige procedures op en zorgt voor correcte afspraken en een goede communicatiestructuur. Je bewerkstelligt en bewaakt een personeelskader waarin het team optimaal kan functioneren. Je stimuleert maximale ontplooiing van elke werknemer. Je onderhoudt contacten en relaties met andere medewerkers uit hetzelfde of andere departementen. Je staat in voor ziekenhuis brede opdrachten gelinkt aan de oncologische zorg. Je organiseert en werkt mee aan functioneel overleg omtrent de zorgorganisatie en samenwerking met externe organisaties die actief zijn op het terrein van (psychosociale) oncologie. Je staat in voor de eigen beroepsontwikkeling en het onderhouden en aanleren van de voor de functie relevante vaardigheden.

  • Drukafwerker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grafisch bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar geen gemotiveerde afwerker voor in de drukkerij! Als drukafwerker stel je de snij- en vulmachine in en bedien je beide machines zonder probleem. Daarnaast sta je in voor het snijden, vouwen, klaarzetten van bestellingen en wikkelen van palletten. Je beheerst het Nederlands en je hebt een achtergrond in de grafische sector.

  • Bewakingsagenten Evenementen (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: CLOSE PROTECTION SECURITY

    Type: Werfreserve

    Gezocht: Bewakingsagenten voor evenementen in de regio Vlaanderen.

  • Medewerker ontbijt - Salons Cortina (m/v) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: SALONS CORTINA

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het ontbijt. Je verzorgt het ontbijt, zowel het klaarzetten, bedienen, ontvangen, afrekenen en opruimen behoren tot uw taken. Je onthaalt onze gasten en staat open voor het uitvoeren van diverse andere opdrachten volgens uw capaciteiten.

Zoek naar antwoorden van LE PAIN QUOTIDIEN in sociale netwerken
Look for responds of LE PAIN QUOTIDIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE PAIN QUOTIDIEN. Laat een reactie achter voor LE PAIN QUOTIDIEN. LE PAIN QUOTIDIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE PAIN QUOTIDIEN. Leave a respond for LE PAIN QUOTIDIEN. LE PAIN QUOTIDIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE PAIN QUOTIDIEN op de google maps. Adres en contacten LE PAIN QUOTIDIEN
Location of LE PAIN QUOTIDIEN on the google maps. Address and contacts of LE PAIN QUOTIDIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LE PAIN QUOTIDIEN LE PAIN QUOTIDIEN: Cama Conseils scrl SCRL | BONTE-VERFAILLIE | ANTOON D'HOORE | Vanbesien & Partners BVBA | M. DELHAYE

Other related companies as LE PAIN QUOTIDIEN: Cama Conseils scrl SCRL | BONTE-VERFAILLIE | ANTOON D'HOORE | Vanbesien & Partners BVBA | M. DELHAYE

LE PAIN QUOTIDIEN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE PAIN QUOTIDIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06830169677. Het bedrijf LE PAIN QUOTIDIEN bevindt zich op het adres: RUE ANTOINE DANSAERT 16; 1000; BRUSSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 894,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 417,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is RESTAURANTS: PAIN,P?TISSERIES AND CONFISERIES. Lijst met producten zijn Types de Repas: Petit Déjeuner..
De hoofdactiviteit van LE PAIN QUOTIDIEN is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE PAIN QUOTIDIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE PAIN QUOTIDIEN, openstaande posities, locatie van LE PAIN QUOTIDIEN op de kaart.

LE PAIN QUOTIDIEN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE PAIN QUOTIDIEN, company assigned to the tax number BE06830169677. The company LE PAIN QUOTIDIEN is located at the address: RUE ANTOINE DANSAERT 16; 1000; BRUSSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 894,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 417,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is RESTAURANTS: PAIN,P?TISSERIES AND CONFISERIES. List of products are Types de Repas: Petit Déjeuner..
The main activity of LE PAIN QUOTIDIEN is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LE PAIN QUOTIDIEN is not available. You also can look at reviews of LE PAIN QUOTIDIEN, open positions, location of LE PAIN QUOTIDIEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE PAIN QUOTIDIEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE PAIN QUOTIDIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE PAIN QUOTIDIEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE PAIN QUOTIDIEN, employees, financial statistics.