De Loecker Marianne

Contactgegevens De Loecker Marianne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Loecker Marianne: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Loecker Marianne

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ringlaan 27; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 218 57 18 (+32-03 218 57 18) 03 218 57 18 (+32-03 218 57 18)

Fax (fax): +32 (68) 380-20-84 +32 (68) 380-20-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Loecker Marianne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Loecker Marianne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Loecker Marianne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Loecker Marianne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Loecker Marianne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Loecker Marianne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Loecker Marianne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Loecker Marianne
Products information De Loecker Marianne

BTW identificatienummer (tax): BE05092681884
Ondernemingsnummer: 5810913085
Hoofdstad (capital): 758,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 529,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in De Loecker Marianne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Loecker Marianne
(Get full report from official database of BE for De Loecker Marianne)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Loecker Marianne
Addition kinds of activities for De Loecker Marianne

3645. Woonverlichting | Residential lighting fixtures
391104. Edelmetalen hoesjes | Precious metal cases
20850203. Eggnog, alcoholisch | Eggnog, alcoholic
26210908. Felts, gebouw | Felts, building
34480107. Silo's, metaal | Silos, metal
47859900. Inspectie en vaste voorzieningen, niet inbegrepen | Inspection and fixed facilities, nec
49530102. Chemische ontgifting | Chemical detoxification
87429905. Management informatie systeem consultant | Management information systems consultant

Werken bij De Loecker Marianne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Loecker Marianne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Loecker Marianne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Loecker Marianne. Looking for open vacancies in other companies

 • KOK te Huizingen (HUIZINGEN)

  Regio: HUIZINGEN

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als kok ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan voor de klant. Samen met je collega's sta je in voor de koude en de warme bereidingen (± 350/dag). Je taken zijn: assisteren en samenwerken met de chef/eigenaar in het voorbereiden van de gerechten (mee) organiseren van mis en place en keukenservice samen de dienst verzorgen en de gerechten doorgeven creatief meedenken over nieuwe suggesties zorgen voor een vlotte service waken over de kwaliteit van alle gerechten

 • Machineoperator (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: Konvert Interim Oostende

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Gistel zijn we op zoek naar een machineoperator. Je werkt in dagregime van maandag tot vrijdag. Je staat in voor het bedienen van een machine die meerdere aansturingen omvat en hebt een passie voor alles wat met dit soort werk te maken heeft. Technisch geschoold zijn is een groot pluspunt. Een heftruckattest is daarnaast een must gezien de machine buizen produceert die je met de heftruck dient te verplaatsen. Je leert snel aan en kunt goed overweg met de PC.

 • Meewerkend begeleider (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma te Kuurne zijn wij op zoek naar een meewerkend begeleider op de afdeling groendienst. Zowel voor particuliere klanten als bedrijven. Je neemt de leiding over een 8-tal personen.

 • Sales talent voor Belgie/Luxemburg (M/V) (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, fabrikant van wereldbekende fine art- & hobby merken zoeken wij een gedreven accountmanager. De kwaliteitsproducten worden vanuit Nederland naar ruim 80 landen geëxporteerd. Het bedrijf heeft meerdere internationale verkoop- en distributieorganisaties. Voor de verkooporganisatie in de Benelux zijn ze op zoek naar een accoutmanager die het bestaande salesteam komt ondersteunen. - U positioneert onze producten bij bestaande klanten en bouwt de relaties met deze klanten uit. Hierbij adviseert u hen onder andere met welke assortimentskeuze ze hun omzet kunnen doen groeien. U bepaalt samen met hen acties op de werkvloer. - U identificeert en ontwikkelt nieuwe business opportuniteiten door middel van actieve prospectie. - Aan de hand van vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten, initieert en ontwikkelt u marketing- en verkoopactiviteiten voor en met uw klanten - Tevens bent u verantwoordlijk voor het opstellen van een account plan ter klant (op basis van de vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten) en zorgt u voor de opvolging, forecasting en budgettering van uw account plan. - U verzorgt zowel nieuwe installaties bij de klanten en/of uitbreidingen van producten - U rapporteert al uw activiteiten op wekelijkse basis aan de Sales Manager.

 • dakwerker schuine daken (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De dakdekker staat in voor het uitvoeren onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt plaatst de dakdekker de isolatie van het dak brengt hij het onderdak en de panlatten aan en voorziet eventueel dakvlakvensters zonnepanelen en ventilatiesystemen. Na het dekken verzorgt de dakdekker tenslotte nog de afwerking van de rand de nok en de nodige afvoersystemen voor het regenwater.

 • Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • Jobstudent uitsorteerder dagdienst TE Connectivity (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Start People Inhouse TE Connectivity Oostkamp

  Type: Studentenjob

  Als uitsorteerder sta je in voor volgende zaken: • Als uitsorteerder ben je een belangrijke schakel in het op punt stellen van het leveren van kwalitatieve connectoren voor de automobielsector • Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het uitvoeren van kwaliteitscontroles zodat een optimale kwaliteit, veiligheid en continuïteit gewaarborgd blijft • In deze dynamische omgeving ben jij in je element en behoud je het overzicht • Rapporteren over afwijkingen in productieproces en productiegegevens aan supervisor • Verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkplaats

 • Jobstudent schoenenwinkel Sluis (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent in deze modernen schoenenwinkel ontvang je de klanten hartelijk help je de klanten met de juiste keuze help je de klanten met de juiste schoen maat help je de stock en de winkel op orde te houden

 • Lesgevers naschoolse sport (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: SPORTY CREATIEF

  Type: Studentenjob

  Sporty Sportief vzw zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week naschoolse activiteiten (bouwen met LEGO, veilig leren fietsen, circus...) of sport (omnisport, dansen, ...) te begeleiden aan kinderen van de lagere school of kleuters.

 • Ontwikkelaar Sharepoint (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

  Type: Vaste Job

  Als Ontwikkelaar Sharepoint ben je verantwoordelijk voor :  Het oplossen van problemen en toegangsaanvragen te verwerken met Tier 3 programma Het werken binnen een Sharepoint (office365) omgeving  Het bijstaan van de IT afdeling met het voeren van audits  Het bijstaan van de IT managment afdeling met het begeleiden en verbeteren van Sharepoint Het opvolgen van de technologische evaluaties  Het voorzien van technische trainingen voor gebruikers op Sharepoint  Het opmaken en onderhouden van documenten Het aanwezig zijn bij noodgevallen die kunnen voorkomen 

 • Onderhoudsmecanicien (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PLOPSA

  Type: Vaste Job

  Samen met je collega’s sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het park. Je staat in voor de revisie van de attracties maar ook van het horecamateriaal. Tijdens openingsdagen verzeker je de continuïteit van de werking van ons park.

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) KNOKKE (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

Zoek naar antwoorden van De Loecker Marianne in sociale netwerken
Look for responds of De Loecker Marianne in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Loecker Marianne. Laat een reactie achter voor De Loecker Marianne. De Loecker Marianne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Loecker Marianne. Leave a respond for De Loecker Marianne. De Loecker Marianne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Loecker Marianne op de google maps. Adres en contacten De Loecker Marianne
Location of De Loecker Marianne on the google maps. Address and contacts of De Loecker Marianne

Andere gerelateerde bedrijven als come De Loecker Marianne De Loecker Marianne: Happy Days | KATHLEEN VAN KERCKHOVEN | Fiskaal Kantoor Cornelis BVBA | HOLLEBEKE | PHILIPPE NAEGHELS

Other related companies as De Loecker Marianne: Happy Days | KATHLEEN VAN KERCKHOVEN | Fiskaal Kantoor Cornelis BVBA | HOLLEBEKE | PHILIPPE NAEGHELS

De Loecker Marianne is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Loecker Marianne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05092681884. Het bedrijf De Loecker Marianne bevindt zich op het adres: Ringlaan 27; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 758,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 529,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Loecker Marianne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Loecker Marianne is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Loecker Marianne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Loecker Marianne, openstaande posities, locatie van De Loecker Marianne op de kaart.

De Loecker Marianne is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Loecker Marianne, company assigned to the tax number BE05092681884. The company De Loecker Marianne is located at the address: Ringlaan 27; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 758,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 529,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in De Loecker Marianne were not found.
The main activity of De Loecker Marianne is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Loecker Marianne is not available. You also can look at reviews of De Loecker Marianne, open positions, location of De Loecker Marianne on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Loecker Marianne, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Loecker Marianne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Loecker Marianne, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Loecker Marianne, employees, financial statistics.