KATHLEEN VAN KERCKHOVEN

Contactgegevens KATHLEEN VAN KERCKHOVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KATHLEEN VAN KERCKHOVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KATHLEEN VAN KERCKHOVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WETTERENSTEENWEG 22; 9260; WICHELEN, België

Telefoon (phone): 93663532 (+32-93663532) 93663532 (+32-93663532)

Fax (fax): +32 (15) 300-30-49 +32 (15) 300-30-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KATHLEEN VAN KERCKHOVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KATHLEEN VAN KERCKHOVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KATHLEEN VAN KERCKHOVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KATHLEEN VAN KERCKHOVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KATHLEEN VAN KERCKHOVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KATHLEEN VAN KERCKHOVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KATHLEEN VAN KERCKHOVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KATHLEEN VAN KERCKHOVEN
Products information KATHLEEN VAN KERCKHOVEN

BTW identificatienummer (tax): BE01181274414
Ondernemingsnummer: 1485321044
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 425,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Types de Soins: Pédicure.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KATHLEEN VAN KERCKHOVEN
(Get full report from official database of BE for KATHLEEN VAN KERCKHOVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KATHLEEN VAN KERCKHOVEN
Addition kinds of activities for KATHLEEN VAN KERCKHOVEN

0251. Broiler, frituur- en roosterkippen | Broiler, fryer, and roaster chickens
283303. antibiotica | Antibiotics
17310103. Stand-by of noodstroom specialisatie | Standby or emergency power specialization
22111304. Seersuckers, katoen | Seersuckers, cotton
24930302. Vezelplaat, hout | Fiberboard, wood
27540201. Vormen, zaken: gravure printing | Forms, business: gravure printing
31619905. Muziekinstrumenten gevallen | Musical instrument cases
33540200. Aluminium pijp en buis | Aluminum pipe and tube
50830312. Tractoren, landbouw | Tractors, agricultural
51691002. Koolteer-producten, primaire en intermediaire | Coal tar products, primary and intermediate

Werken bij KATHLEEN VAN KERCKHOVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KATHLEEN VAN KERCKHOVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KATHLEEN VAN KERCKHOVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KATHLEEN VAN KERCKHOVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

  • POLYVALENT WINKELBEDIENDE GROOTWARENHUIS - ZONDAG THUIS (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je vlot in de omgang? Op zoek naar een job als winkelbediende? Ben je flexibel ingesteld? Aarzel dan niet langer, Forum Jobs heeft voor jou de geknipte job! Voor een grootwarenhuis zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende. Je maakt  gebruik van jouw uitgebreide kennis om de klanten te adviseren. Daarnaast sta je onder andere in voor het aanvullen van de voorraad en het opvolgen van de bestellingen. Je krijgt een interne opleiding en wordt all-round opgeleid. De werkuren liggen tussen 8u 's morgens en 20u 's avonds, je werkt ook op zaterdag. Op zondag ben je thuis!

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Stagiair bouwkunde (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    ORGANISATIE De afdeling Engineering - bouwkunde van water-link staat open voor het begeleiden van een stagiair(e). JOUW TAKEN: Als stagiair(e) bouwkunde ondersteun je de afdeling bouwkunde bij het uitwerken van volgende zaken: - Tekenen van ontwerpplannen, bij voorkeur in Revit; - Meewerken aan bestekken, opstellen van bouwdossiers,... - Werofopvolging, controle van uitvoering en gebruikte materialen volgens specificaties; - Omzetting bestaande 2D ontwerpen in 3D ontwerpen; - Uitwerken van standaards en templates.

  • Dossierbeheerder boekhoudkantoor VAST CONTRACT (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Voor een boekhoudkantoor zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder voor een directe vaste indienstname. Samen met de relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van een 50 tal dossiers. +/- 40 vennootschappen en 10 eenmanszaken. Jij bent verantwoordelijk voor volledige dossiers van A tot Z. Verder heb je het eerste lijncontact met klanten. Dit voor de basisvragen.

  • Meertalig Technisch Commercieel Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Meertalig Technisch Commercieel Medewerker. -Assistent van de export manager / key account manager -Rechtstreeks contactpersoon voor de 2 Franstalige verkopers -Orderverwerking en facturatie van de bestellingen van de vestigingen (NL en IT) -Technische vertalingn -Volledige administratieve verwerking van order tot factuur -Telefonisch contact met de klanten -Voorbereiden van contracten, boeken van vluchten en hotels, documentair krediet,...

  • METSER (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING K&V

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een gemotiveerde metselaar. Wij zijn gespecialiseerd in algemene nieuwbouw van residentiële woningen alsook renovatiewerken. Onze werven liggen voornamelijk in eigen regio. Je werkt in team van 2 personen maar je kan ook zelfstandig werken.

  • Eilandverantwoordelijke m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als eilandverantwoordelijke jij die dynamische, coachende en administratieve kracht die op ons hoofdkantoor te Kortrijk verantwoordelijk is voor een team van dossierbeheerders. Tot jouw takenpakket behoort oa het opleiden en coachen van je medewerkers, hen bijstaan en helpen bij problemen rond loonsverwerking. Je staat uiteraard ook mee in voor het correct invoeren van prestatiestaten met het oog op correcte verloning van de uitzendkrachten en facturatie van de klanten, de interpretatie vn ziekte, betaalde feestdagen, recupdagen, klein verlet, onkosten, enz., het beheer van de maaltijdcheques, personeelsadministratie: C4’s, C3.2’s, individuele rekeningen, opvolgen loonbeslag, enz. …

  • R&D Project Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Het aansturen van een onderzoeksproject om nieuwe sensoren en meetsystemen te ontwikkelen voor analyse van vloeibaar staal. Taken en verantwoordelijkheden Het bedenken van nieuwe productideeën of productaanpassingen teneinde de process controle bij de klanten te verbeteren en meer veiligheid voor de operatoren te garanderen Het opstellen van gedetailleerde productspecificaties Het uitwerken van het concept en prototypes in een concreet ontwerp met materiaalkeuze en specificaties Deze prototypes valideren tijdens testen bij klanten en verder optimaliseren Het documenteren van de productspecificaties en de overdracht van kennis naar manufacturing Het aansturen en motiveren van de project engineers en de betrokken projectmedewerkers Het up-to-date houden en overtuigen van het management inzake het project en het productierijp zijn van het ontwerp, de commercialiseerbaarheid, produceerbaarheid van nieuwe producten Het tijdig aanvragen van de nodige patenten en onderzoeken van bestaande patenten Het optreden als een technisch en productexpert inzake één of meerdere productgroep(en) in geval van problemen bij klanten of in het productieproces De naleving van de instructies en procedures i.v.m. milieu, veiligheid en kwaliteit op de afdeling en voor de ontwikkelde producten

  • BUSINESS DEVELOPMENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technische affiniteit Dynamische high-tech organisatie Dit bedrijf is een dynamische high-tech organisatie, gespecialiseerd in het op contractbasis leveren van "Electronic Manufacturing Services". Dit omvat onder meer het produceren van kabelbundels en racks, printkaartbestukking en montage van gehele modules. Dit bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast investeert men voortdurend in nieuwe technologieën zodat ze een waardige partner kan zijn en blijven voor haar klanten. De klanten vinden we in de diverse sectoren zoals o.a. Industrial, Healthcare, Defense & Avionics, Infrastructure en Railway. Met productievestigingen in België, Nederland, Duitsland, Tsjechië en Roemenië stelt onze klant in totaal meer dan 1800 mensen te werk. Ter versterking van het sales team is Hays op zoek naar een Business Development Manager voor hun Business Unit België (standplaats te Ieper en Kampenhout) Na een interne opleiding ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van ons marktaandeel met focus op industriële klanten met een aankoop afdeling in België. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal. Daarvoor maak je op regelmatige basis buitenlandse verplaatsingen binnen de EU. Vanuit een partnership analyseer je de behoeften van de klanten en zoek je naar de toepassingsmogelijkheden voor hun producten waarbij je jouw (technische) expertise op vlak van ontwikkeling weet te nutten. Hiervoor werk je samen met technische expertise oplossingsgericht mee aan het productieproces en beteken je op die manier voor je klant een sterkte toegevoegde waarde.

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671115-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is de projectsourcingsonderneming binnen de Verhaert Group Masters in Innovation. Onze medewerkers werken ter plaatse bij de klant. Om onze klant gespecialiseerd in innovatieve systems te ondersteunen hebben wij een opportuniteit in de regio Leuven voor een embedded software engineer. Als lid van het R & D-team werk je aan de volgende generatie op laser gebaseerde sensoren voor autonoom rijden. Je verbetert de prestaties van optische systemen en wordt betrokken bij zowel onderzoek als productontwikkeling. Je bedenkt, ontwerpt en test de toekomstige producten van onze klant en doet daarbij beroep op je vaardigheden in FPGA-ontwerp, VHDL / Verilog, C ++, algoritmen voor parallelle architectuur en vision-technologie.

  • Mystery Shopper (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van KATHLEEN VAN KERCKHOVEN in sociale netwerken
Look for responds of KATHLEEN VAN KERCKHOVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KATHLEEN VAN KERCKHOVEN. Laat een reactie achter voor KATHLEEN VAN KERCKHOVEN. KATHLEEN VAN KERCKHOVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KATHLEEN VAN KERCKHOVEN. Leave a respond for KATHLEEN VAN KERCKHOVEN. KATHLEEN VAN KERCKHOVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KATHLEEN VAN KERCKHOVEN op de google maps. Adres en contacten KATHLEEN VAN KERCKHOVEN
Location of KATHLEEN VAN KERCKHOVEN on the google maps. Address and contacts of KATHLEEN VAN KERCKHOVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come KATHLEEN VAN KERCKHOVEN KATHLEEN VAN KERCKHOVEN: GROEP ARGENTA | PAUL VAN ROOSBROECK | Verstraete BVBA | MARIA MIGUELEZ BERMEJO | TICINO BELGE

Other related companies as KATHLEEN VAN KERCKHOVEN: GROEP ARGENTA | PAUL VAN ROOSBROECK | Verstraete BVBA | MARIA MIGUELEZ BERMEJO | TICINO BELGE

KATHLEEN VAN KERCKHOVEN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KATHLEEN VAN KERCKHOVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01181274414. Het bedrijf KATHLEEN VAN KERCKHOVEN bevindt zich op het adres: WETTERENSTEENWEG 22; 9260; WICHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 425,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Pédicure..
De hoofdactiviteit van KATHLEEN VAN KERCKHOVEN is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KATHLEEN VAN KERCKHOVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KATHLEEN VAN KERCKHOVEN, openstaande posities, locatie van KATHLEEN VAN KERCKHOVEN op de kaart.

KATHLEEN VAN KERCKHOVEN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is KATHLEEN VAN KERCKHOVEN, company assigned to the tax number BE01181274414. The company KATHLEEN VAN KERCKHOVEN is located at the address: WETTERENSTEENWEG 22; 9260; WICHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 425,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Pédicure..
The main activity of KATHLEEN VAN KERCKHOVEN is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KATHLEEN VAN KERCKHOVEN is not available. You also can look at reviews of KATHLEEN VAN KERCKHOVEN, open positions, location of KATHLEEN VAN KERCKHOVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KATHLEEN VAN KERCKHOVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KATHLEEN VAN KERCKHOVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KATHLEEN VAN KERCKHOVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KATHLEEN VAN KERCKHOVEN, employees, financial statistics.