De Keyser M

Contactgegevens De Keyser M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Keyser M: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Keyser M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 24; 9900; Eeklo, België

Telefoon (phone): 09 377 26 42 (+32-09 377 26 42) 09 377 26 42 (+32-09 377 26 42)

Fax (fax): +32 (84) 635-67-18 +32 (84) 635-67-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Keyser M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Keyser M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Keyser M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Keyser M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Keyser M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Keyser M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Keyser M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Keyser M
Products information De Keyser M

BTW identificatienummer (tax): BE05361846923
Ondernemingsnummer: 7965332031
Hoofdstad (capital): 824,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 411,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in De Keyser M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Keyser M
(Get full report from official database of BE for De Keyser M)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Keyser M
Addition kinds of activities for De Keyser M

229899. Cordage en touw, no | Cordage and twine, nec
504402. Kopieerapparatuur | Copying equipment
14819901. Mijn- en steengroeven, nonmetallische mineralen | Mine and quarry services, nonmetallic minerals
22950105. Pyroxyline beklede stoffen | Pyroxylin coated fabrics
26790601. Machinerollen, papier toevoegen: gemaakt van aangekocht materiaal | Adding machine rolls, paper: made from purchased material
28190915. Kwikverbindingen of zouten, anorganisch | Mercury compounds or salts, inorganic
34829904. Papierschalen: leeg, leeg of geladen: 30 mm. | Paper shells: empty, blank, or loaded: 30 mm. and below
36319901. Barbecues, grillen en braziers (buiten koken) | Barbecues, grills, and braziers (outdoor cooking)
50649910. Stofzuigers, huishoudelijk | Vacuum cleaners, household
76992207. Levensreddings- en overlevingsapparatuur, niet-medisch: reparatie | Life saving and survival equipment, non-medical: repair

Werken bij De Keyser M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Keyser M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Keyser M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Keyser M. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker - vast nacht (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van voicepicking. Je doet dit tijdens de vaste nachtploeg en in een koele omgeving.

 • Packed waste support (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SAFETEC INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - controleren en accepteren van inkomende specifieke verpakte afvalstoffen, aansturen van doorstroming van specifieke afvalstoffen naar verwerkingscentra onder begeleiding  van de Supervisor. - Je zorgt voor een correcte acceptatie en identificatie van de inkomende verpakte goederen. - Je zorgt voor staalnames van uitgaande afvalstromen. - Je begeleidt de interne KGA-sortering van "onbekenden" - Je zorgt voor het beheer van Plantsteering met respect voor afstandsregels van gevaarlijke stoffen. - Je organiseert het klaarmaken van uitgaande afvalstoffen en het lossen van afvalstoffen in bulkcontainers - Je begeleidt zuigacties voor afvoer naar diverse centra. - Je bent mee verantwoordelijk voor het organiseren van orde en nethheid in de acceptatiezone en vatenparken. - Je houdt de administratieve bij de van de uitgevoerde taken. - Je hebt de nodige aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu.

 • CNC Operator (M/V) (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: ASAP TERNAT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een CNC operator Je staat in voor het instellen/bedienen van de CNC-machine. Heb je kennis van het programmeren van pc gestuurde machines is dat een pluspunt, maar geen must! Je staat in voor de controle van de eindproducten door middel van nauwkeurige meetapparatuur. Je besteedt aandacht aan de vooropgestelde normen voor productie en kwaliteit. Je komt terecht in een mechanische werkplaats waar de materialen geplooid en gefreesd worden.

 • Operator inpak - 2 ploegen (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een nieuwe job en interesse in de voeding? Bovendien ben je wat technisch aangelegd? Zo ja, dan geven wij graag een woordje uitleg over de volgende vacature bij onze klant actief in de voeding.  Inhoud van de job Je staat in voor het draaiende houden van een lijn: invoer van groenten, stapelen van de dozen, ... Je stelt de machines in: gewicht, snelheid Als er zich problemen voordoen, probeer je deze op te lossen, vaak in overleg met je verantwoordelijke Je houdt hierbij goed de veiligheid in het oog Je voert kwaliteitscontroles uit op de verpakking: Hangt het juiste ticket op de doos? Klopt het gewicht? Is de doos goed gelijmd? ... Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn

 • Meestergast ovenafdeling vaste nacht (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je stuurt en coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht - en captatie. Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. Je hebt een voorbeeldfunctie , draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

 • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268094 / 463 C (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Gent zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Niklaas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp Poppel (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Nieuwpoort gezocht! (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

 • Jobstudent vulploeg supermarkt (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: Agilitas Houthalen

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers, om enkele dagen door de week na school te werken (van 17u00 tot 20u00). Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben

 • Monteur/Elektricien/Technicus (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: ASC-SERVICE

  Type: Vaste Job

  ASC plaatst, onderhoudt en herstelt t oegangscontrole, automatisatie, camerabewaking, recreatietechnieken. Wij zoeken dringend een industrieel elektricien. Wij staan ook open voor IBO mits de nodige technische basiskennis aanwezig is. Kijk ook eens op www.asc-service.be voor meer info.

 • allround medewerker in de bouw (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: MARTHA BVBA

  Type: Vaste Job

  Allround medewerker in de bouw U wordt ingezet in een team op verschillende werven, zowel in de voorbereidende als in de afwerkfase. U bent van vele markten thuis waardoor uw job zeer gevarieerd is én boeiend blijft. Wij verwachten van U Teamplayer Kennis elektriciteit, schrijnwerk en tegelwerken U genoot een technische opleiding en heeft een passie voor bouwen en renoveren U spreekt Nederlands Wij bieden U Werk in de regio Antwerpen bij een jong en dynamisch bedrijf Zeer afwisselende job Alle dagen bijleren Goede verdienste

Zoek naar antwoorden van De Keyser M in sociale netwerken
Look for responds of De Keyser M in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Keyser M. Laat een reactie achter voor De Keyser M. De Keyser M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Keyser M. Leave a respond for De Keyser M. De Keyser M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Keyser M op de google maps. Adres en contacten De Keyser M
Location of De Keyser M on the google maps. Address and contacts of De Keyser M

Andere gerelateerde bedrijven als come De Keyser M De Keyser M: DEBRULLE P Ets | INGRID DE NEEF | Boesjkammeree | WERNER DE BLOCK | Ernoux SPRL

Other related companies as De Keyser M: DEBRULLE P Ets | INGRID DE NEEF | Boesjkammeree | WERNER DE BLOCK | Ernoux SPRL

De Keyser M is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Keyser M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05361846923. Het bedrijf De Keyser M bevindt zich op het adres: Kerkstraat 24; 9900; Eeklo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 824,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 411,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Keyser M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Keyser M is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Keyser M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Keyser M, openstaande posities, locatie van De Keyser M op de kaart.

De Keyser M is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Keyser M, company assigned to the tax number BE05361846923. The company De Keyser M is located at the address: Kerkstraat 24; 9900; Eeklo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 824,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 411,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Keyser M were not found.
The main activity of De Keyser M is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Keyser M is not available. You also can look at reviews of De Keyser M, open positions, location of De Keyser M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Keyser M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Keyser M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Keyser M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Keyser M, employees, financial statistics.