DEBRULLE P Ets

Contactgegevens DEBRULLE P Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEBRULLE P Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEBRULLE P Ets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Taille Miot 2; 7134; Binche (Epinois), België

Telefoon (phone): 0902 888 00 (+32-0902 888 00) 0902 888 00 (+32-0902 888 00)

Fax (fax): 064 33 73 99 (+32-064 33 73 99) 064 33 73 99 (+32-064 33 73 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEBRULLE P Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEBRULLE P Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEBRULLE P Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEBRULLE P Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEBRULLE P Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEBRULLE P Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEBRULLE P Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEBRULLE P Ets
Products information DEBRULLE P Ets

BTW identificatienummer (tax): BE01191986083
Ondernemingsnummer: 7981262207
Hoofdstad (capital): 701,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 197,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Antennas; Video - Professional material

Product categorie (product category): Sound systems and equipment - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEBRULLE P Ets
(Get full report from official database of BE for DEBRULLE P Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEBRULLE P Ets
Addition kinds of activities for DEBRULLE P Ets

202600. Vloeistofmelk | Fluid milk
306900. Gemaakte rubberen producten, niet inbegrepen | Fabricated rubber products, nec
07820209. Sprigging diensten, gazon | Sprigging services, lawn
20460111. Graan gluten | Wheat gluten
32219903. Kosmetische potten, glas | Cosmetic jars, glass
36990304. Automotive rij simulators (trainingshulpmiddelen), elektronisch | Automotive driving simulators (training aids), electronic
37329905. Jachten, gebouw en reparatie | Yachts, building and repairing
39930102. Scoreborden, elektrisch | Scoreboards, electric

Werken bij DEBRULLE P Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEBRULLE P Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEBRULLE P Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEBRULLE P Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige spoed regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op de spoedafdeling van een groot algemeen ziekenhuis. Dit ziekenhuis biedt een compleet aanbod aan basisspecialistische geneeskunde en beschikt over een spoedafdeling met MUG-functie. Hoe pas jij in dit verhaal? Je bent zeer sterk verpleegtechnisch (infuustherapie, bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je hebt affiniteit voor patiënten van allerlei leeftijden en achtergronden Je bent in staat op staand orders correct op te volgen Je legt vlot contact met patiënten en collega's Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je hebt affiniteit voor en ervaring in spoed/intensieve zorgen Je bent in staat tegen een tijdsdruk te werken Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Administratief bankbediende global trading (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bankbediende global trading ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van het openen, wijzigen en betalen van documentaire incassi, zowel import als exportdossiers Je staat in voor een correcte overdracht van instructies aan de back office Je onderhoudt contact met klanten in geval van ontbrekende of onjuiste documenten en opvolging van dossier Je volgt de binnenkomende fondsen op en gaat na of de boekingen hieromtrent correct uitgevoerd worden

  • Poetshulp dienstencheques deeltijds of 4/5 (BUDINGEN)

    Regio: BUDINGEN

    Bedrijf: PERFECT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Je bent sociaal ingesteld en kan je aanpassen aan de behoeftes van de klanten. Je kan zelfstandig werken en bent gemotiveerd in je job.

  • HUISHOUDHULP REGIO AFFLIGEM (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Student supermarkt, regio Hamont- Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoekt enthousiaste studenten om te werken in een supermarkt regio Hamont- Achel.

  • STUDENT - Administratief bediende - Herfstvakantie (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een internationaal bedrijf uit de regio van Kruishoutem zijn we op zoek naar een gemotiveerd(e) student(e) die administratief wil werken. Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het invoeren van cijfermatige gegevens in het systeem waarmee het bedrijf werkt. Nauwkeurigheid is hierbij zeer belangrijk, net als het zorgvuldig en overzichtelijk tewerk gaan.

  • .NET webdeveloper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als .NET webdeveloper maak je deel uit van een jong gemotiveerd team die dagelijks wordt ingeschakeld bij het uitvoeren van IT-projecten. Je zet functionele en technische analyses om in een correcte oplossing op maat. Kortom, onze klanten en dossierbeheerders rekenen op jouw expertise. Bedrijfsprofiel: Graag stel ik jou voor aan een gedreven organisatie die ten dienste staat van ondernemers. Zij begeleidt ondernemers, werkgevers en gezinnen bij het aansluiten van verzekeringen, het invullen van documenten en meer. Je komt terecht binnen een gemotiveerd team vol passie en drive. We garanderen meteen een vast contract binnen een voltijdse tewerkstelling. Er heerst een toegankelijke mentaliteit met ruimte voor zelfontplooiing.

  • Nagelstyliste (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FITFORYOU

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige nagelstyliste / schoonheidsspecialiste om te starten vanaf 1 november 2019. Voor ons is het belangrijk dat je een zeer grote passie hebt, zodat je de klant met prachtige nagels naar huis kan sturen.

  • Dynamische verkoper - prefab beton (BORSBEKE)

    Regio: BORSBEKE

    Bedrijf: B.M.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Uw taak zal er voornamelijk uit bestaan om onze producten - prefab betonnen constructie-elementen - te promoten bij een specifieke doelgroep. Dit kan deels bestaan uit telefonische en/of fysieke contacten op werven, maar eveneens het aansnijden of verder uitwerken van online tools om onze bedrijfsactiviteit verder kenbaar te maken aan het doelpubliek. Deze taak kan worden uitgebreid met uitwerken van de offerte-aanvragen tem het uitwerken van productietekeningen, dit afhankelijk van de interesse en mogelijke tijdsbesteding.

  • Zelfstandig BIV Vastgoedmakelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ESTATE OF MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Estate Of Mind Real estate agents We zijn ondertussen geen startend kantoor meer. Think real estate, think Estate Of Mind. Met ambitie, passie en het hart op de juiste plaats zijn we klaar om de wereld verder te veroveren! We houden er niet van binnen de lijntjes te kleuren en zoeken dus iemand die dat ook niet doet. Wachudoin? Je werkt waar en wanneer je wil. No rules, I promise… Je start je dag met een lach en eindigt die ook zo Een netwerk opbouwen is je core business Je eigen dossiers binnenbrengen en opvolgen Je klanten zijn je alles en daar doe je ALLES voor

Zoek naar antwoorden van DEBRULLE P Ets in sociale netwerken
Look for responds of DEBRULLE P Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEBRULLE P Ets. Laat een reactie achter voor DEBRULLE P Ets. DEBRULLE P Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEBRULLE P Ets. Leave a respond for DEBRULLE P Ets. DEBRULLE P Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEBRULLE P Ets op de google maps. Adres en contacten DEBRULLE P Ets
Location of DEBRULLE P Ets on the google maps. Address and contacts of DEBRULLE P Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come DEBRULLE P Ets DEBRULLE P Ets: Finomat SA | MICHELE MARCOTTE | VAN DEN EYNDE | 'T MELKERIJTJE | J.F. LALLEMAND

Other related companies as DEBRULLE P Ets: Finomat SA | MICHELE MARCOTTE | VAN DEN EYNDE | 'T MELKERIJTJE | J.F. LALLEMAND

DEBRULLE P Ets is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEBRULLE P Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01191986083. Het bedrijf DEBRULLE P Ets bevindt zich op het adres: Rue Taille Miot 2; 7134; Binche (Epinois). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 701,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 197,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sound systems and equipment - Rental. Lijst met producten zijn Antennas; Video - Professional material.
De hoofdactiviteit van DEBRULLE P Ets is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEBRULLE P Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEBRULLE P Ets, openstaande posities, locatie van DEBRULLE P Ets op de kaart.

DEBRULLE P Ets is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEBRULLE P Ets, company assigned to the tax number BE01191986083. The company DEBRULLE P Ets is located at the address: Rue Taille Miot 2; 7134; Binche (Epinois). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 701,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 197,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sound systems and equipment - Rental. List of products are Antennas; Video - Professional material.
The main activity of DEBRULLE P Ets is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DEBRULLE P Ets is not available. You also can look at reviews of DEBRULLE P Ets, open positions, location of DEBRULLE P Ets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEBRULLE P Ets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEBRULLE P Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEBRULLE P Ets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEBRULLE P Ets, employees, financial statistics.