De Grijse Yannic

Contactgegevens De Grijse Yannic: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Grijse Yannic: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Grijse Yannic

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Westhoeklaan 76; 8660; De Panne, België

Telefoon (phone): 058 41 49 08 (+32-058 41 49 08) 058 41 49 08 (+32-058 41 49 08)

Fax (fax): +32 (67) 183-52-60 +32 (67) 183-52-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Grijse Yannic: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Grijse Yannic"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Grijse Yannic"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Grijse Yannic, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Grijse Yannic. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Grijse Yannic, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Grijse Yannic. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Grijse Yannic
Products information De Grijse Yannic

BTW identificatienummer (tax): BE08146881103
Ondernemingsnummer: 4910034179
Hoofdstad (capital): 488,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 444,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in De Grijse Yannic zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Grijse Yannic
(Get full report from official database of BE for De Grijse Yannic)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Grijse Yannic
Addition kinds of activities for De Grijse Yannic

363299. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers, nec | Household refrigerators and freezers, nec
14299904. Ganister, verpletterd en gebroken-steengroeven | Ganister, crushed and broken-quarrying
20350204. Olijven, Brined: Bulk | Olives, brined: bulk
28239905. Rayon vezels, stro, stroken en garen | Rayon fibers, straw, strips and yarn
28799901. Landbouw desinfectiemiddelen | Agricultural disinfectants
30690606. Reclaimed rubber (herwerkt door productieprocessen) | Reclaimed rubber (reworked by manufacturing processes)
35460200. Zagen en zaagapparatuur | Saws and sawing equipment
37430300. Locomotieven en onderdelen | Locomotives and parts

Werken bij De Grijse Yannic: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Grijse Yannic: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Grijse Yannic. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Grijse Yannic. Looking for open vacancies in other companies

 • Metser (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Renovatie-en restauratiemetselwerker - Regio Oosterzele Je bent als metser tewerkgesteld binnen de afdeling restauratie, renovatie en speciale technieken je bent verantwoordelijk voor het opmetsen van massieve muren, herstel / ( in)metsen van plaatselijke stenen in bestaande muren en (in)metsen van natuursteenelementen. werven : renovatieprojecten.

 • Productiemedewerker in de bloemensector (parttime) (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: SAFETEC INTERIM LOCHRISTI

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote speler in de bloemensector zijn we op zoek naar kandidaten die een functie van 'orderpicking/logistiek werk' willen uitvoeren. de opstart is voorzien in deze zomervakantie. vereisten: - groot genoeg (+/-1m75) -fysiek in orde - flexibel inzetbaar (voornamelijk op dinsdag)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

  Regio: ZANDVLIET

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • JOBSTUDENTEN +18ZOMERVAKANTIE VASTE VROEGE/LATE (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

    Takenpakket:  - Bestellingen klaarmaken voor verzending - De producten picken aan de hand van pickinglijsten Werkuren: - Vroege ploeg: 6u00 tem 13u48 - Late ploeg: 14u00 tem 21u48 Vaste vroege/late ploeg   Bedrijfsprofiel: Wil je graag een centje bijverdienen en ben jij minstens 20 dagen beschikbaar in de zomerperiode? Dan hebben wij een ideale studentenjob voor jou! We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten-orderpickers, voor een bedrijf te Desteldonk.

 • Student lader-losser tijdelijke opdracht (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf te Ninove zijn we op zoek naar een aantal studenten die beschikbaar zijn in het weekend van 1 en 2 september om een aantal uren te helpen met het uitladen van een vrachtwagen en het opstellen van tenten.

 • Zaterdaghulp Zara Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ZARA

  Type: Studentenjob

  Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • STUDENT: poetsmedewerker 3u/week (m/v) (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in Diepenbeek zijn we op zoek naar een poetsmedewerker. Je mag zelf bepalen welke dag voor jou het beste uitkomt. Je poetst graag en je werkt nauwkeurig. Je hebt oog voor detail. Je werkt graag zelfstandig. Het betreft een langdurige tewerkstelling.

 • Hands On Project Manager / COO (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: THE SAFE GROUP

  Type: Vaste Job

  Je houdt ten alle tijden het volledig overzicht over de operationele werking van het bedrijf. Je weet wie waar mee bezig is en kent de status van elk project. Je bepaalt samen met het het senior management de procesflow van de projecten Je zorgt voor een perfecte intake, operations en afsluiting van alle verschillende types projecten Lopende projecten worden rigoureus opgevolgd, het is jouw taak ervoor te zorgen dat alles on track blijft en er nooit iets vergeten wordt. Je houdt alle “stakeholders” van een project piekfijn op de hoogte

 • Quality Officer (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: H.Essers

  Type: Vaste Job

  Voor onze Pharma-afdeling te Genk op zoek naar een Quality Officer. Als Quality Officer ben je verantwoordelijk voor het continu bewaken van de kwaliteit van de opslag van Pharma goederen en het implementeren van de GDP (Good Distribution Practices) regelgeving door het beheren en uitbouwen van het kwaliteitsmanagementsysteem. Jouw takenpakket bestaat uit: Beheer en continu verbeteren van de kwaliteitssystemen binnen de afdelingen Pharma door de processen correct te vertalen in SOP's (Standard Operating Procedures) en deze up to date te houden. Toepassen van de GDP-richtlijnen door het voorbereiden en begeleiden van externe audits maar zelf ook interne audits uit te voeren en op te volgen. Behandelen van operationele kwaliteitsissues door als aanspreekpunt voor operaties te fungeren. Verwerken en onderzoeken van binnengekomen klachten. Opvolgen van het temperatuurbeheer en het onderhoud en kalibraties. Geven van GDP trainingen. Je rapporteert aan de Quality Responsible en werkt in een dagshift.

 • VASTGOEDMAKELAAR (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: GIMMO PROJECTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Prospectie van nieuwe klanten / inkoop, verkoop vastgoed. Plaatsbezoeken met geïnteresseerde kopers. Onderhandeling en afronding verkoop met opvolging tot verlijden van de akte.

 • Freelance lesgevers | Asse (RELEGEM)

  Regio: RELEGEM

  Bedrijf: G4S

  Type: Zelfstandige activiteit

  G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. G4S Training & Consultancy heeft gebruik gemaakt van haar jarenlange ervaring om zich verder te specialiseren in bepaalde materies en hierover opleidingen aan te bieden. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar opleidingen zijn we op zoek naar diverse freelance lesgevers. Als freelance lesgever kan je ingeschakeld worden om één van onze talrijke opleidingen te geven. Heb je ervaring in of kennis van één van de onderstaande domeinen en wil je graag jouw kennis delen, aarzel dan zeker niet om te solliciteren: Bewakingsagenten met een beroepservaring van minimum 3 jaar Leidinggevende personeelsleden (type A of B) met een beroepservaring in de bewakingssector van minimum 3 jaar Een grondige technische kennis m.b.t. beveiligingsproducten (toegangscontrole, inbraakdetectie, branddetectie en camerabewaking) met een beroepservaring van minimum 3 jaar Vergunde veiligheidsadviseurs met een beroepservaring van minimum 3 jaar Preventieadvisieurs (niveau 1 of 2) met een beroepservaring van minimum 3 jaar

 • flexijob bakkerij verkoop (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Flexijob

  Opnemen van bestellingen Verder helpen van klanten Orde en netheid van de winkel Telefonische bestellingen voorbereiden Bedrijfsprofiel: Bakkerij Zottegem Toffe werksfeer

Zoek naar antwoorden van De Grijse Yannic in sociale netwerken
Look for responds of De Grijse Yannic in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Grijse Yannic. Laat een reactie achter voor De Grijse Yannic. De Grijse Yannic bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Grijse Yannic. Leave a respond for De Grijse Yannic. De Grijse Yannic on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Grijse Yannic op de google maps. Adres en contacten De Grijse Yannic
Location of De Grijse Yannic on the google maps. Address and contacts of De Grijse Yannic

Andere gerelateerde bedrijven als come De Grijse Yannic De Grijse Yannic: Alg Stukadoorwerken M Van Dooren BVBA | PATRICK GILLIAERT | SASKIA MIJNENDONCKX | Neyt Biercentrale | Van Damme G

Other related companies as De Grijse Yannic: Alg Stukadoorwerken M Van Dooren BVBA | PATRICK GILLIAERT | SASKIA MIJNENDONCKX | Neyt Biercentrale | Van Damme G

De Grijse Yannic is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Grijse Yannic, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08146881103. Het bedrijf De Grijse Yannic bevindt zich op het adres: Westhoeklaan 76; 8660; De Panne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 488,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 444,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Grijse Yannic zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Grijse Yannic is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Grijse Yannic is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Grijse Yannic, openstaande posities, locatie van De Grijse Yannic op de kaart.

De Grijse Yannic is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Grijse Yannic, company assigned to the tax number BE08146881103. The company De Grijse Yannic is located at the address: Westhoeklaan 76; 8660; De Panne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 488,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 444,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Grijse Yannic were not found.
The main activity of De Grijse Yannic is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Grijse Yannic is not available. You also can look at reviews of De Grijse Yannic, open positions, location of De Grijse Yannic on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Grijse Yannic, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Grijse Yannic, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Grijse Yannic, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Grijse Yannic, employees, financial statistics.