Van Damme G

Contactgegevens Van Damme G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Damme G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Damme G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Matmeers 3; 8310; Brugge (Assebroek), België

Telefoon (phone): 050 37 36 78 (+32-050 37 36 78) 050 37 36 78 (+32-050 37 36 78)

Fax (fax): +32 (51) 369-25-42 +32 (51) 369-25-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Damme G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Damme G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Damme G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Damme G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Damme G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Damme G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Damme G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Damme G
Products information Van Damme G

BTW identificatienummer (tax): BE07433319091
Ondernemingsnummer: 6949645996
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 404,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Van Damme G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Damme G
(Get full report from official database of BE for Van Damme G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Damme G
Addition kinds of activities for Van Damme G

329102. Schuurstenen, behalve maalstenen: grond of geheel | Abrasive stones, except grinding stones: ground or whole
34520000. Bouten, moeren, klinknagels en ringen | Bolts, nuts, rivets, and washers
36340513. Broekenpers, elektrisch | Trouser pressers, electric
36479907. Streetcar verlichting fixtures | Streetcar lighting fixtures
51691202. Antivriesverbindingen | Anti-freeze compounds

Werken bij Van Damme G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Damme G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Damme G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Damme G. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers afwisselend vroege en late ploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Schrikt hard werken jou niet af? Heb je reeds ervaring met groenten en/of fruit of lijkt het je leuk om hier ervaring in op te doen? Wil jij graag deel uitmaken van de weg die onze producten afleggen naar de winkels? Snel aan de slag en liefst vandaag nog? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als magazijnier ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de groenten en fruit. Jij gaat ervoor zorgen dat ze tiptop tot in de winkels geraken. Wat houdt dit juist in? Samen met jouw collega’s ga je de producten klaarzetten voor verzending in het magazijn. Je maakt gebruik van een BT, transpallet en scansystemen. Werken doe je in tweeploegen, superfijn want dan ben je ofwel in de voor- of namiddag thuis!

  • Productieverantwoordelijke dagwerk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van 4 productielijnen voor diepvriesgroenten. Je stuurt en ondersteunt hierbij een team van 6 productiechefs en 3 techniekers. * Je staat in voor de afregeling en instelling van de optische sorteerders in de productielijnen. Gezien je een specialist bent in de bediening van deze machines begeleid je eveneens de productiechefs voor het goed functioneren ervan. * Je regelt en volgt de technisch interventies van externe contractors op. * Je volgt de technische keuringen op. * Je staat de kwaliteitsdienst bij door het helpen opvolgen en uitvoeren van kwaliteitssystemen IFS en BRC. * Je werkt nauw samen met de kwaliteits- en onderhoudsdienst. * Indien nodig help je mee in de productie en dei

  • Kwaliteitsgerichte en communicatieve Medewerker Bank (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij administratief aangelegd, zeer nauwgezet en heb je ervaring binnen een bank? Ben je bovendien communicatief en servicegericht? Dan ben jij de BANCAIRE MEDEWERKER die we zoeken!   Jouw verantwoordelijkheden: Kwaliteitscontrole van klantendossiers Samenzitten met account managers en private bankers om ontbrekende klantengegevens bij hen op te vragen Plannen en organiseren van herzieningskalender Voorbereiden van meetings, waarbij de verschillende klantendossiers besproken worden Agenda opmaak en notuleren tijdens deze meeting Veelvuldige interne contacten (telefonisch + per mail)   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector.Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een Administratief Medewerker die verantwoordelijk is voor de kwaliteitscontrole van klantendossiers.

  • FLEXIJOB - Kelner / bar (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een ervaren kelner, opdiener, barman m/v? Wil je als flexijob werken in het weeken of tijdens de week? Zoek je een job in de horeca in Nieuwpoort? Als kelner / opdiener verwelkom je de gasten. Je biedt de menukaart aan en neemt de bestelling op. Je bedient de gasten, ruimt af en rekent af. Daarnaast zorg je er ook voor dat de tafels netjes opgedekt worden.

  • BANDENKRAANMACHINIST - OPIE VAST (DEUX-ACREN)

    Regio: DEUX-ACREN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert allerhande kraanwerk uit binnen de grond- en afbraakwerken. Je werkt hiervoor met een bandenkraan (16 à 24 ton). Je vertrekt 'smorgens rechtstreeks van bij jouw thuis naar de werf.

  • Dringend productiemedewerkers voeding te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op het laatste moment wordt opgebeld.

  • Junior Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Technisch Calculator/Werkvoorbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een dynamische persoonlijkheid en ben je een echte teamplayer, maar kan je ook zelfstandig werken? Heb je een mechanische achtergrond en kan je bijgevolg goed planlezen? Solliciteer dan nu voor de functie 'Technisch calculator/werkvoorbereider'! Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt worden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maatstukken. Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maatstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculatie te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met je collega's van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie , procurement en sales.

  • DOSSIERBEHEERDER in familiaal Accountantskantoor - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit kleine familiale kantoor gelegen in Sint-Niklaas is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder omwille van hun snel groeiende kantoor. Ze pakken hier alles persoonlijk aan. De zaakvoerder is sterk betrokken binnen het kantoor en hanteert een opendeurpolitiek. Er werken momenteel een tiental medewerkers die allemaal op hun eigen manier kunnen groeien. Wil jij aanvangen met jouw IAB stage of liever meer taken op je nemen? Dat zijn zeker mogelijkheden hier. Jouw verantwoordelijkheden Je krijgt je eigen dossiers die je van A tot Z afhandelt. Hierbij horen ook het opstellen van de jaarrekeningen en de fiscale aangiftes, Je kan continue jouw eigen kennis en capaciteiten blijven ontwikkelen. Hierdoor groei jij in de job, Je zal in rechtstreeks contact met jouw collega's en zaakvoerder staan. Zij zullen jou ondersteunen en begeleiden. Naarmate je meer ervaring hebt opgedaan in dit kantoor zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien. Dit begint bij het zelf mogen doen van de eindbesprekingen met klanten.

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ZOEMZOEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

  • Eurostaff - IAM Consultant / ForgeRock Consultant / Identity & Access Management / Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM   Experience ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM OAuth Documentation Integrating Application Requirements   My client are searching for an IAM Consultant to join their growing team on a long term misison based in Brussels.

  • opdiener - opdienster voor het weekend (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: POPULIERENHOF

    Type: Flexijob

    Bestellingen opnemen, klanten bedienen, afruimen, betalingen ontvangen.

Zoek naar antwoorden van Van Damme G in sociale netwerken
Look for responds of Van Damme G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Damme G. Laat een reactie achter voor Van Damme G. Van Damme G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Damme G. Leave a respond for Van Damme G. Van Damme G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Damme G op de google maps. Adres en contacten Van Damme G
Location of Van Damme G on the google maps. Address and contacts of Van Damme G

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Damme G Van Damme G: Brainstorming S.C. | DAPHNE COIFFURE | Pinosan BVBA | POLYCLINIQUE ST.REMI | DANI?L MAERTENS

Other related companies as Van Damme G: Brainstorming S.C. | DAPHNE COIFFURE | Pinosan BVBA | POLYCLINIQUE ST.REMI | DANI?L MAERTENS

Van Damme G is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Damme G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07433319091. Het bedrijf Van Damme G bevindt zich op het adres: Matmeers 3; 8310; Brugge (Assebroek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 404,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Damme G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Damme G is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Damme G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Damme G, openstaande posities, locatie van Van Damme G op de kaart.

Van Damme G is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Damme G, company assigned to the tax number BE07433319091. The company Van Damme G is located at the address: Matmeers 3; 8310; Brugge (Assebroek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 404,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Damme G were not found.
The main activity of Van Damme G is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Damme G is not available. You also can look at reviews of Van Damme G, open positions, location of Van Damme G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Damme G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Damme G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Damme G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Damme G, employees, financial statistics.