De Greef P

Contactgegevens De Greef P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Greef P: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Greef P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkhofstraat 55; 1840; Londerzeel, België

Telefoon (phone): 052 30 93 41 (+32-052 30 93 41) 052 30 93 41 (+32-052 30 93 41)

Fax (fax): 052 30 39 73 (+32-052 30 39 73) 052 30 39 73 (+32-052 30 39 73)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Greef P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Greef P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Greef P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Greef P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Greef P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Greef P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Greef P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Greef P
Products information De Greef P

BTW identificatienummer (tax): BE07371795654
Ondernemingsnummer: 7485778808
Hoofdstad (capital): 823,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 110,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in De Greef P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Greef P
(Get full report from official database of BE for De Greef P)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Greef P
Addition kinds of activities for De Greef P

5191. Landbouwbenodigdheden | Farm supplies
382305. On-stream gas / vloeistof analyse instrumenten, industriële | On-stream gas/liquid analysis instruments, industrial
10810000. Metaal mijnbouw diensten | Metal mining services
22410109. Afwerkingen, textiel | Trimmings, textile
27529900. Commercieel drukwerk, lithografisch, nec | Commercial printing, lithographic, nec
27590802. Poster, inclusief billboards: drukwerk, NSK | Posters, including billboards: printing, nsk
35199903. Jet aandrijfmotoren | Jet propulsion engines
36250209. Vacuüm relais | Vacuum relays
36949900. Motor elektrische apparatuur, niet inbegrepen | Engine electrical equipment, nec
42129908. Zware machines transport, lokaal | Heavy machinery transport, local

Werken bij De Greef P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Greef P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Greef P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Greef P. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpickers 2-ploegen - start 25/9 (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van de zendingen die op je lijst staan. - De eerste weken werk in de middagpost, daarna wordt er overgegaan naar twee ploegen

 • Vertegenwoordiger (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Account Manager is dit jouw missie: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. je rapporteert naar je sales manager en beheert je activiteiten via ons CRM systeem Sales Force. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en de beste producten in deze markt.  

 • Assistent projectmanager (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Assistent projectmanager- werkvoorbereider (m/v): Je zorgt voor de tekeningen, de verwerkingen, de aankopen en de opvolging van verschillende projecten; Je vormt de brug tussen de productie en de project manager en onderhoudt goede contacten met leveranciers; Je maakt bewerkings- en materiaallijsten in de projectsoftware en staat in voor de aankopen die hieruit volgen; Je stelt de detail- en productie-tekeningen voor de betrokken afdelingen op.

 • CALL AGENT NL (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature van Call Agent maak je deel uit van een team gedreven collega's die uitbellen in opdracht van verschillende bedrijven die hun marktpositie willen verstevigen of uitbreiden via telemarketing. outbound telefonie (marktstudies prospectie verkoop maken van afspraken ...) inbound telefonie (opvolging van een promotiecampagne opnemen van bestellingen helpdesk ....) worden gebruikt om dit doel te behalen. jouw doel is om nieuwe klanten te genereren of om klanten terug te winnen die om een bepaalde reden overgestapt zijn naar een andere leverancier. Dit gaat veelal om klanten uit de telecom- en energiesector.

 • Expediteur Luchtvracht (late shift) (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: WaW

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Export Expediteur ben jij de aangewezen persoon die het transport voor de klanten zal voorbereiden. Je bent bent een teamplayer en bent op de hoogte van de huidige markt. In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor: • Behandelen van expeditiedossiers • Ontvangen van binnenkomende orders • Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket • Controleren van de door de klant verstrekte gegevens • Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant • Aanmaken van de nodige documenten • Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur • Klasseren van afgewerkte dossiers • Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier • Coordinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

 • DRINGENDE POETSHULP TE ZWALM (ZWALM)

  Regio: ZWALM

  Bedrijf: AVANTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zwalm. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Grembergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GREMBERGEN)

  Regio: GREMBERGEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

  Regio: MOORSEL

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

 • Carrosserier (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: vind! Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als carrossier sta je in voor de herstellingen aan beschadigde carrosserie- of structuurelementen door ze weer in vorm te brengen of te vervangen. Je werkt aan de hand van een bestelorder en rapport na afwerking van de herstellingen. Je houdt je werkruimte proper en zorgt voor een perfecte afwerking.

 • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

 • Chauffeurs C + CE (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: V.T.V.

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste chauffeurs (Nationaal / Internationaal). De lading die je vervoert is zeer gevarieerd, je staat naast het vervoer ook in voor het laden en lossen. Je vertrekt en eindigt je rit steeds op ons bedrijventerrein te Landen.

 • Dosssierbeheerder m/v (OUDERGEM)

  Regio: OUDERGEM

  Bedrijf: METISELECT

  Type: Vaste Job

  U beheert schadegevallen binnen 1 verzekeringstak (auto) en volgt deze dossiers integraal op vanaf de melding tot de afsluiting Bij opening van het schadedossier verzamelt u informatie over de dekking, aansprakelijkheid en oorzakelijke omstandigheden van het schadegeval. Na analyse past u de geldende regels toe. U neemt het nodige initiatief om de schade van zowel de klant als de tegenpartij te becijferen U onderhandelt actief over het schadegeval en gaat uiteindelijk over tot de vergoeding van de klant en de tegenpartijen U houdt de verzekerde met regelmaat op de hoogte betreffende de evolutie van zijn of haar dossier Communicatie en overleg met externe partijen zoals experten en advocaten behoort eveneens tot uw takenpakket

Zoek naar antwoorden van De Greef P in sociale netwerken
Look for responds of De Greef P in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Greef P. Laat een reactie achter voor De Greef P. De Greef P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Greef P. Leave a respond for De Greef P. De Greef P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Greef P op de google maps. Adres en contacten De Greef P
Location of De Greef P on the google maps. Address and contacts of De Greef P

Andere gerelateerde bedrijven als come De Greef P De Greef P: BOCCARD BENELUX | VNF Tele.Com | SERGE VAN HAUWERMEIREN | RIK DECEUNINCK | ROMAIN SURKIJN

Other related companies as De Greef P: BOCCARD BENELUX | VNF Tele.Com | SERGE VAN HAUWERMEIREN | RIK DECEUNINCK | ROMAIN SURKIJN

De Greef P is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Greef P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07371795654. Het bedrijf De Greef P bevindt zich op het adres: Kerkhofstraat 55; 1840; Londerzeel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 823,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 110,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Greef P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Greef P is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Greef P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Greef P, openstaande posities, locatie van De Greef P op de kaart.

De Greef P is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Greef P, company assigned to the tax number BE07371795654. The company De Greef P is located at the address: Kerkhofstraat 55; 1840; Londerzeel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 823,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 110,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in De Greef P were not found.
The main activity of De Greef P is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Greef P is not available. You also can look at reviews of De Greef P, open positions, location of De Greef P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Greef P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Greef P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Greef P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Greef P, employees, financial statistics.