De Doncker T

Contactgegevens De Doncker T: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Doncker T: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Doncker T

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heidebaan 22; 1850; Grimbergen, België

Telefoon (phone): 02 251 30 53 (+32-02 251 30 53) 02 251 30 53 (+32-02 251 30 53)

Fax (fax): +32 (2) 360-71-84 +32 (2) 360-71-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Doncker T: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Doncker T"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Doncker T"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Doncker T, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Doncker T. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Doncker T, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Doncker T. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Doncker T
Products information De Doncker T

BTW identificatienummer (tax): BE08463562011
Ondernemingsnummer: 8418243408
Hoofdstad (capital): 226,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 116,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in De Doncker T zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Doncker T
(Get full report from official database of BE for De Doncker T)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Doncker T
Addition kinds of activities for De Doncker T

3274. Limoen | Lime
325903. Architectonische kleiproducten | Architectural clay products
832208. Substantie misbruik counseling | Substance abuse counseling
25110603. Rokende stands: hout | Smoking stands: wood
27590802. Poster, inclusief billboards: drukwerk, NSK | Posters, including billboards: printing, nsk
32290102. Barware | Barware
36790104. Impedantie conversie-eenheden, hoge frequentie | Impedance conversion units, high frequency

Werken bij De Doncker T: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Doncker T: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Doncker T. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Doncker T. Looking for open vacancies in other companies

 • Industriële Reiniger (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Gent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als industrieel reiniger sta je in voor de volgende opdrachten: Het schoonmaken van installaties Werken met ontvettingsproducten, hogedruk reiniger en andere apparaten Mogelijk werken op hoogtes Zwerfvuil opruimen Diverse andere reinigingsopdrachten

 • Halfautomaatlasser/ijzervlechter regio Riemst (RIEMST)

  Regio: RIEMST

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Riemst zijn we op zoek naar een halfautomaatlasser met ervaring! Je komt terecht in een sterke groeiende firma. Je takenpakket zal bestaan uit het samenstellen en lassen van korfen voor de bekisters.

 • Poetshulp Tremelo (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • HUISHOUDHULP TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Attenrode, 8 uur per week (ATTENRODE)

  Regio: ATTENRODE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Attenrode. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent M/V bij Malysse in Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Studentenjob

  Start People is op zoek naar jobstudenten voor een industriële wasserij te Aarschot * Je zal worden ingezet tijdens de schoolvakanties Je werkt in een industriële wasserij en je sorteert gewassen kledij per klant en soort. Naast sorteren, sta je ook aan de strijkmachine/mangel of inpakmachine. Je staat in voor het opplooien en afhandelen van het gewassen goed.

 • STOREMANAGER (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: CERAMAT

  Type: Vaste Job

  Voor onze nieuwe zaak in de verkoop van outlet-tegels zijn we op zoek naar een gerant(e), winkelverantwoordelijke. Je opent en sluit elke dag de winkel. Je beheert de winkel van A tot Z. Hieronder verstaan we het verder helpen van de klanten, commerciële acties, verkoop van tegels, ontvangen van betalingen, het tellen van de kassa.

 • Tuinier met ervaring (KERKHOVE)

  Regio: KERKHOVE

  Bedrijf: vind! Waregem

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de aanleg van tuinen. Je werkt met verschillende kranen om de verschillende projecten te realiseren. Je ondersteunt de zaakvoerder bij allerlei technische taken (verlichting,...)

 • Onderhoudsmedewerker afwerking (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: VESTRA

  Type: Vaste Job

  Functie: Als ervaren technieker sta je in voor het algemeen onderhoud en herstellingen van onze gebouwen en infrastructuur. Momenteel zoeken we een onderhoudsmedewerker die ruime ervaring heeft in afwerking : gyprocwerken, schrijnwerk, schilderen,… Je werkt steeds in teams van 2 tot 3 personen. In jouw vakdomein neem jij de leiding op en stuur je je collega’s aan. In domeinen die minder bekend zijn voor je, ondersteun je je collega’s. Je vertrekt elke dag vanuit het filiaal in Hasselt naar onze filialen over heel België. Wie zijn wij? Vestra is al drie generaties actief in vastgoed- ontwikkeling en sinds 2015 onder deze naam. Momenteel beheert Vestra meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt – bestaande of nieuwbouw appartementen – als op de herontwikkeling van industriële sites.

 • Mecanicien van heftrucks & klein rollend materiaal (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: vind! Waregem

  Type: Vaste Job

  Als mechanieker sta je in om preventief en curatief onderhoud te doen van heftrucks en ander klein rollend materiaal (kleine graafkranen e.d.). Na verloop van tijd word je ook ingeschakeld om depannages bij klanten uit te voeren. Je staat klanten te woord op technisch vlak en handelt problemen af.

 • Centric - Fibre Project Leader (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  The “Fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Responsibilities Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners. Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned... Profile Good knowledge of telecommunication networks and eager to expand this knowledge Project management experience is a must (workload estimations/operational planning/budget management) Team player with a lot of energy and team coordination skills Good analytical insight Able to deal with ambiguity Good knowledge of the Office applications (Word, Excel, Access, PowerPoint) Good communication/presentation skills Bilingual Dutch/French with good knowledge of English In possession of a master degree (engineer) or equal in experience

Zoek naar antwoorden van De Doncker T in sociale netwerken
Look for responds of De Doncker T in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Doncker T. Laat een reactie achter voor De Doncker T. De Doncker T bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Doncker T. Leave a respond for De Doncker T. De Doncker T on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Doncker T op de google maps. Adres en contacten De Doncker T
Location of De Doncker T on the google maps. Address and contacts of De Doncker T

Andere gerelateerde bedrijven als come De Doncker T De Doncker T: SNACK-BAR LE COUPFAIM | JOZEF CLEYNEN | LE JARDIN D'EDEN | GILBERT SONCK | APOTEEK DUMONT

Other related companies as De Doncker T: SNACK-BAR LE COUPFAIM | JOZEF CLEYNEN | LE JARDIN D'EDEN | GILBERT SONCK | APOTEEK DUMONT

De Doncker T is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Doncker T, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08463562011. Het bedrijf De Doncker T bevindt zich op het adres: Heidebaan 22; 1850; Grimbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 226,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 116,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Doncker T zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Doncker T is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Doncker T is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Doncker T, openstaande posities, locatie van De Doncker T op de kaart.

De Doncker T is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Doncker T, company assigned to the tax number BE08463562011. The company De Doncker T is located at the address: Heidebaan 22; 1850; Grimbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 226,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 116,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Doncker T were not found.
The main activity of De Doncker T is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Doncker T is not available. You also can look at reviews of De Doncker T, open positions, location of De Doncker T on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Doncker T, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Doncker T, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Doncker T, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Doncker T, employees, financial statistics.