SNACK-BAR LE COUPFAIM

Contactgegevens SNACK-BAR LE COUPFAIM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SNACK-BAR LE COUPFAIM: address, phone, fax, email, website, opening hours

SNACK-BAR LE COUPFAIM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BERCKMANS 41; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25376092 (+32-25376092) 25376092 (+32-25376092)

Fax (fax): +32 (81) 438-28-66 +32 (81) 438-28-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SNACK-BAR LE COUPFAIM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SNACK-BAR LE COUPFAIM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SNACK-BAR LE COUPFAIM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SNACK-BAR LE COUPFAIM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SNACK-BAR LE COUPFAIM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SNACK-BAR LE COUPFAIM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SNACK-BAR LE COUPFAIM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SNACK-BAR LE COUPFAIM
Products information SNACK-BAR LE COUPFAIM

BTW identificatienummer (tax): BE06071838378
Ondernemingsnummer: 6760406494
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SNACK-BAR LE COUPFAIM
(Get full report from official database of BE for SNACK-BAR LE COUPFAIM)

Aanvulling soorten activiteiten voor SNACK-BAR LE COUPFAIM
Addition kinds of activities for SNACK-BAR LE COUPFAIM

20510209. Pies, bakkerij: behalve bevroren | Pies, bakery: except frozen
47850201. Checkers, zeevracht | Checkers, marine cargo
51229903. Medische rubberen goederen | Medical rubber goods
76220201. Automotive radio reparatie | Automotive radio repair
79991124. Decoratie instructie voor taart of gebak | Cake or pastry decorating instruction

Werken bij SNACK-BAR LE COUPFAIM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SNACK-BAR LE COUPFAIM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SNACK-BAR LE COUPFAIM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SNACK-BAR LE COUPFAIM. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een all around inpakker voor deze firma. Je zal starten aan een machine als inpakker en na verloop van tijd een interne opleiding krijgen om zo elke machine te kennen en zo een polyvalente inpakker te worden. Werkuren zijn maandag - vrijdag van 8u-17u. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is gespecialiseerd in alles wat betreft verpakkingspapier, kartonproducten en toogrollen. Ze maken onder andere de frituurpuntzakjes.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bierbeek en omgeving

  • Enthousiaste Poetshulpen/Huishoudhulpen (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent verkoop (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een hippe en trendy kledingszaak te Knokke zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor de orde en netheid in de winkel. Je helpt de klanten en zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel terug buiten gaan!

  • Student poetshulp op woensdag en zaterdag 3u (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een sportclub regio Deinze zijn wij op zoek naar een poetshulp om op woensdagnamiddag en zaterdag te werken, telkens 3u. Je poetst de kleedkamers, het sanitair en de cafetaria. Studentenjob op lange termijn!

  • Student verkoop Nijlen - Augustus en doorheen schooljaar (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt voornamelijk in augustus om verloven op te vangen, maar je bent ook al bereid om in juli eens te proefdraaien of ook tijdens het schooljaar in weekends te blijven doorlopen.

  • STUDENT ADMINISTRATIE 2 à 3 DAGEN PER WEEK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een bedrijf actief in hygiëne- en proceschemie, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 16u/week.

  • Zandstraler - Ontlakker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb jij een eerste ervaring als zandstraler en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij misschien de vakman die we zoeken. Voor onze klant uit regio Limburg, met kantoor in Beringen, zoeken we een zandstraler - ontlakker. Als zandstraler ga je verschillende metalen constructies zandstralen zodat men die achteraf kan poederlakken. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de straalcabine en de ontlakkingsmachine.

  • Stellingbouwer restauratie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ARTES WOUDENBERG

    Type: Vaste Job

    Als stellingbouwer sta je bij een vaste ploeg stellingbouwers in voor het monteren en demonteren van alle eigen stellingen in de restauratie en renovatiesector bij Artes Woudenberg. Het betreft hoofzakelijk Layher-systeemstelling, al kan bij detailconstructies een uitbouw in buizen en koppelingen de enige oplossing betekenen. Alles begint bij het organiseren en voorbereiden van de werven. De hoofdtaak bestaat uit het monteren en demonteren van eigen stellingen – maar ook onderschoringen en stuttingen zijn u niet vreemd. In overleg met de projektleider en de meestergast wordt de meest optimale inplanting van de stelling in overleg vastgelegd alsook de posities van de trappen en ladderbakken. Dagelijks sta je in voor een ordelijke werkplaats waar u de nodige veiligheidsmaatregelingen stipt na leeft. Je komt terecht in een multifunctioneel restauratieteam, waarbij vakmanschap voorop staat en u een echte teamspeler bent.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor, Konvert Interim Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gedreven Uitzendconsulent(e) (m/v) met of zonder ervaring: Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: - Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten - Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken - Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling - Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties

  • Elektromonteur industrie (langdurig) (VLISSINGEN)

    Regio: VLISSINGEN

    Bedrijf: ARTEC GROEP

    Type: Werfreserve

    De Artec Groep is op zoek naar (industriële) Elektromonteurs voor langdurige projecten in Gent en in Antwerpen. De werkzaamheden zijn het zelfstandig installeren van alle voorkomende elektrotechnische installaties, het plegen van service en onderhoud en het oplossen van storingen indien gewenst. - Tekeningen kunnen lezen - Kabels trekken/bedraden - Installeren en zelfstandig aanleggen en aansluiten van diverse industriële installaties/systemen - (de)monteren

Zoek naar antwoorden van SNACK-BAR LE COUPFAIM in sociale netwerken
Look for responds of SNACK-BAR LE COUPFAIM in social networks

Lees alle opmerkingen voor SNACK-BAR LE COUPFAIM. Laat een reactie achter voor SNACK-BAR LE COUPFAIM. SNACK-BAR LE COUPFAIM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SNACK-BAR LE COUPFAIM. Leave a respond for SNACK-BAR LE COUPFAIM. SNACK-BAR LE COUPFAIM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SNACK-BAR LE COUPFAIM op de google maps. Adres en contacten SNACK-BAR LE COUPFAIM
Location of SNACK-BAR LE COUPFAIM on the google maps. Address and contacts of SNACK-BAR LE COUPFAIM

Andere gerelateerde bedrijven als come SNACK-BAR LE COUPFAIM SNACK-BAR LE COUPFAIM: Coِperative des Papetiers SC | Sociale Dienst van de Vlaamse Gemeenschap bij de Jeugdrechtbank | MARC FLAMEY | Cartoflex BVBA | Will-Pharma s.a.

Other related companies as SNACK-BAR LE COUPFAIM: Coِperative des Papetiers SC | Sociale Dienst van de Vlaamse Gemeenschap bij de Jeugdrechtbank | MARC FLAMEY | Cartoflex BVBA | Will-Pharma s.a.

SNACK-BAR LE COUPFAIM is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SNACK-BAR LE COUPFAIM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06071838378. Het bedrijf SNACK-BAR LE COUPFAIM bevindt zich op het adres: RUE BERCKMANS 41; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars..
De hoofdactiviteit van SNACK-BAR LE COUPFAIM is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SNACK-BAR LE COUPFAIM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SNACK-BAR LE COUPFAIM, openstaande posities, locatie van SNACK-BAR LE COUPFAIM op de kaart.

SNACK-BAR LE COUPFAIM is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is SNACK-BAR LE COUPFAIM, company assigned to the tax number BE06071838378. The company SNACK-BAR LE COUPFAIM is located at the address: RUE BERCKMANS 41; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars..
The main activity of SNACK-BAR LE COUPFAIM is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SNACK-BAR LE COUPFAIM is not available. You also can look at reviews of SNACK-BAR LE COUPFAIM, open positions, location of SNACK-BAR LE COUPFAIM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SNACK-BAR LE COUPFAIM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SNACK-BAR LE COUPFAIM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SNACK-BAR LE COUPFAIM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SNACK-BAR LE COUPFAIM, employees, financial statistics.