De Croock Nathalie

Contactgegevens De Croock Nathalie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Croock Nathalie: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Croock Nathalie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heurnestraat 49; 9700; Oudenaarde, België

Telefoon (phone): 055 30 38 23 (+32-055 30 38 23) 055 30 38 23 (+32-055 30 38 23)

Fax (fax): +32 (19) 593-28-46 +32 (19) 593-28-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Croock Nathalie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Croock Nathalie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Croock Nathalie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Croock Nathalie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Croock Nathalie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Croock Nathalie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Croock Nathalie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Croock Nathalie
Products information De Croock Nathalie

BTW identificatienummer (tax): BE02775115966
Ondernemingsnummer: 8971130371
Hoofdstad (capital): 683,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 164,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in De Croock Nathalie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Croock Nathalie
(Get full report from official database of BE for De Croock Nathalie)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Croock Nathalie
Addition kinds of activities for De Croock Nathalie

832203. Emergency Social Services | Emergency social services
07230505. Okkernoten en schelpdiensten | Walnut hulling and shelling services
20879901. Bitters (smaakconcentraten) | Bitters (flavoring concentrates)
32719911. Baksteen, beton | Brick, concrete
41110101. Buslijn operaties | Bus line operations
73710302. Programmaprogramma toepassingen | Software programming applications

Werken bij De Croock Nathalie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Croock Nathalie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Croock Nathalie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Croock Nathalie. Looking for open vacancies in other companies

 • Planner productie m/v (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een tof productie bedrijf gelegen te Genk zijn wij op zoek naar een productie planner m/v. Je staat in voor o De dagelijkse productieorders en stemt deze af op het productieschema om ervoor te zorgen dat we de meest efficiënte productiecapaciteit kunnen realiseren. o bewaakt de MRP-vereisten op dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse basis om ervoor te zorgen dat producten op tijd aan klanten worden geleverd. o Opzetten, controleren en bewaken voorraadniveaus in overleg met supply chain o Neemt deel aan en stelt voorstellen op voor verbeteringsprojecten om ervoor te zorgen dat de meest geavanceerde technologieën kunnen worden toegepast met betrekking tot voorraad- en productiebeheer o Beheert de informatie en planningsgegevens in MRP / ERP om een nauwkeurig informatiesysteem te garanderen o Beheert de Material Master / BOM's (stuklijst) en routings

 • Inpakker (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren inpakkers. Het gaat om een tewerkstelling in 2 ploegen of in dag. Werken van maandag tem. vrijdag (geen weekendwerk).

 • Industriële elektriciens (regio Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor EngieFabricom zoeken wij meerdere industriële elektriciens. Als industriële elektricien sta je in voor het installeren en onderhouden van nieuwe of te renoveren elektrische industriële installaties en dit volgens plan of schema. Je monteert goot- en draagsystemen. Je legt buizen en kabels en sluit kabels, draden en toestellen aan. Vervolgens controleer je de goede werking. Je werkt in team steeds op verschillende werven bij de klanten in Gentse Zeehaven, Desteldonk of Zelzate.

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste poetshulpen. Ben jij een krak in poetsen en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • INVENTARISTELLERS GEZOCHT 15/10/2018 (JOBSTUDENTEN OOK WELKOM!) (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Kuurne zijn we op zoek naar inventaristellers om te werken op 15/10/2018. Je begint om 7u00 en de duurtijd ligt tussen de 3u en 6u (afhankelijk van hoe snel de inventaris wordt geteld).

 • Jobstudenten winkelbediende bakkerij (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: I M & S

  Type: Studentenjob

  Klanten verderhelpen in de bakkerij; Rekken aanvullen; Onderhoud van de winkel.

 • Logistieke medewerker NESPRESSO - BRUSSEL (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: EUROPROMOTION

  Type: Studentenjob

  Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded ingesteld? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als logistieke medewerker ben jij in de Nespresso-boetiek te Brussel een belangrijke schakel. Je zorgt ervoor dat de inkomende leveringen op een ordelijke en efficiënte manier worden verwerkt. Je lost de vrachtwagens, pakt de Nespresso-capsules uit en vult deze aan in de stock. Je houdt de stock steeds op orde. Voor fysiek zwaarder werk draai jij je hand niet om. Je werkt 2 dagen in de week van 7u tot 11u. (op dinsdag en op donderdag) Studenten zijn uiteraard ook welkom!

 • Dossierbeheerder-syndicus (m/v) regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DE SYNDIC

  Type: Vaste Job

  1/ “Syndicus? Dat zou ik nooit willen doen!” Onze dossierbeheerders krijgen dit zinnetje standaard te horen wanneer ze zichzelf voorstellen. Nochtans hebben zij ooit voor de job gekozen. En hebben ze er geen spijt van, integendeel. Dat kan je alvast in de getuigenis van Kimmy of Jens lezen. 2/ “Syndicus? Dat is toch alleen maar miserie oplossen?” Gelukkig niet! Team Brussel-Gent-Dendermonde beheert samen zo’n 142 gebouwen, waarbij in 90 % van de dossiers alles vlekkeloos verloopt. Dat is mogelijk dankzij het innovatieve softwarepakket waarin we als dossierbeheerders de boekhouding en de administratie van de appartementsgebouwen nauwkeurig bijhouden. De boekhouding gebeurt zelfs gedeeltelijk automatisch dankzij ons systeem voor factuurherkenning. 3/ “Jaja, maar zodra er een leiding springt, staat je telefoon wel roodgloeiend.” Niet in alle dossiers loopt alles van een leien dakje. Daarom zijn wij er net! Geregeld worden we dus gecontacteerd voor een technisch probleem - al dan niet dringend - waarbij we leveranciers aanspreken, offertes voor herstellingen opvragen… Gelukkig hebben we een vaste poule van leveranciers enerzijds en een interne klusjesdienst waar op kunnen rekenen voor snelle herstellingen anderzijds. ‘s Avonds en in het weekend werken we met een permanentiesysteem, waardoor je niet om de haverklap opgebeld wordt in je vrije tijd. 4/ “Pff, en zoveel avondwerk dat daarbij komt kijken!” Vaak gaat de jaarlijkse algemene vergadering van een gebouw in mede-eigendom ‘s avonds door en ben je tussen 18u en 20u een vergadering aan het leiden. Als syndicus zijn we flexibel en passen we onze agenda aan deze van onze klanten aan. Uiteraard zorgen we hier wel voor een gezond evenwicht. Bovendien kan het avondwerk op een ander moment gerecupereerd worden, waardoor je op rustige momenten (veelal in de zomer) vroeger kan stoppen, of het weekend wat sneller kan inzetten dan gewoonlijk. 5/ “En die wetgeving is toch ingewikkeld?” Met een juridische achtergrond of kennis van de wet op de mede-eigendom heb je inderdaad een voetje voor. Toch zijn er bij ons syndici aan de slag die een totaal andere achtergrond hebben, van leerkracht tot boekhouder. Ook zij hebben de wetgeving volledig onder de knie dankzij het aanbod aan interne en externe opleidingen en de ondersteuning van tal van collega’s en onze interne juridische dienst.

 • Stagiair architect of architect (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: MOONARCHITECTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het uitwerken van ontwerpen. Het opstellen van bouwaanvraagdossiers. opstellen van meetstaten en lastenboeken. Lopende dossiers mee opvolgen.

 • Freelance technical analyst (Cloud + Google Gsuite) - Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is ??n van de grotere spelers op hun markt en ze zijn internationaal gekend. Momenteel zijn ze bezig met een grote digitale transformatie, waardoor ze dringend op zoek zijn naar een freelance technisch analist met ervaring in Cloud en Google Gsuite. Omschrijving Als technisch analist word je betrokken bij de verschillende digitalisatieprojecten. Je zal daarbij oplossingen moeten uitwerken die bijdragen aan de digitale transformatie. Je bent daarbij de lijm tussen de verschillende technische partijen en voorziet waar mogelijke problemen kunnen ontstaan. Door je sterke ondernemingszin ben je niet bang voor verandering en kun je goed communiceren op alle niveaus. Je komt namelijk in contact met verschillende suppliers, maar ook interne stakeholders en business vertegenwoordigers. Enkele taken uit je takenpakket: Je werkt nauw samen met de architecten en functioneel analisten aan een oplossing, waarbij je ook rekening houdt met impact ervan. Je volgt de volledige technische lifecycle mee op, van design tot ontwikkeling en go-live van de verschillende applicaties, als onderdeel van de digitale transformatie. Je co?rdineert en voert de aangebrachte oplossingen technisch mee uit. Je voorziet problemen en denkt na over oplossingen. Je behoudt daarbij een overzicht van alle lopende technische zaken en gaat na wat er nog moet gebeuren Je rapporteert over de stand van zaken en voorziet documentatie waar nodig. Je werkt mee aan de creatie van trainingen of geeft ze zelf.

Zoek naar antwoorden van De Croock Nathalie in sociale netwerken
Look for responds of De Croock Nathalie in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Croock Nathalie. Laat een reactie achter voor De Croock Nathalie. De Croock Nathalie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Croock Nathalie. Leave a respond for De Croock Nathalie. De Croock Nathalie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Croock Nathalie op de google maps. Adres en contacten De Croock Nathalie
Location of De Croock Nathalie on the google maps. Address and contacts of De Croock Nathalie

Andere gerelateerde bedrijven als come De Croock Nathalie De Croock Nathalie: Borex SPRL | JOSE PISVIN | Lavabre Christian | Deco Philip NV | VRIJE KLEUTERSCHOOL

Other related companies as De Croock Nathalie: Borex SPRL | JOSE PISVIN | Lavabre Christian | Deco Philip NV | VRIJE KLEUTERSCHOOL

De Croock Nathalie is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Croock Nathalie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02775115966. Het bedrijf De Croock Nathalie bevindt zich op het adres: Heurnestraat 49; 9700; Oudenaarde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 683,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 164,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Croock Nathalie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Croock Nathalie is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Croock Nathalie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Croock Nathalie, openstaande posities, locatie van De Croock Nathalie op de kaart.

De Croock Nathalie is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Croock Nathalie, company assigned to the tax number BE02775115966. The company De Croock Nathalie is located at the address: Heurnestraat 49; 9700; Oudenaarde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 683,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 164,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in De Croock Nathalie were not found.
The main activity of De Croock Nathalie is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Croock Nathalie is not available. You also can look at reviews of De Croock Nathalie, open positions, location of De Croock Nathalie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Croock Nathalie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Croock Nathalie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Croock Nathalie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Croock Nathalie, employees, financial statistics.